- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.121
Amin Allah razı olsun biz 12. haftada gittiğimizde de doktor erkeği net gördü kızı yine görememişti ama büyük ihtimal kıza benziyor demişti yine aynısı oldu 1 ay daha bekleyip göreceğiz bakalımAllah hayırlı etsin. Benımde 1 kız 1 erkek. Kız kapatmış 3, 4 hafta sonra öğrenmiştik
Doğuncayi düşün bir de aboooo. Ben tek bebekle saatte bir kaldırıp emzirmek zorundaydım ilk bir ay. Şimdi iki amaniii. Huni takarızHerkese günaydıninşallah hepiniz çok güzel uyumuşsunuzdur bu gece Oğluşlarım ve idrar torbam sağolsun 2den 4e döndük durduk yatakta.bi de sanki çok iyi uyumuşum gibi 7de gözler fal taşı Şimdiden maçlar başladı sanırım bizde, büyüdükçe napıcaz kestiremiyorum
Canım tecrübem yok ama izlediğim bir videoda her bebeğin çok farklı olduğunu söylüyordu. Kimisi çok hareketsiz olurmuş kimi çok hareketli önemli olan mesela özellikle hareketli olanda hareketsizlik sezerseniz muayene olmakta fayda var diyordu. Sonuçta aynı rahimden ama iki ayrı bebek birbirinden farklı olabilirler. Annem küçük kardeşim için varlığını unuturdum hiç hareket etmezdi doktora koşardım diyor anne karnında sürekli elini emerdi. Doktor her çocuk farklıdır korkma dermiş. Doğunca da aşırı uslu ağlamayan uyuyan elini emen bir çocuktu. Narkoz etkisi yapıyordu elini emmekHanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar ne güzel bir erkek bir kız bence de göstermiyorsaAmin Allah razı olsun biz 12. haftada gittiğimizde de doktor erkeği net gördü kızı yine görememişti ama büyük ihtimal kıza benziyor demişti yine aynısı oldu 1 ay daha bekleyip göreceğiz bakalım
Günaydın canımHerkese günaydıninşallah hepiniz çok güzel uyumuşsunuzdur bu gece Oğluşlarım ve idrar torbam sağolsun 2den 4e döndük durduk yatakta.bi de sanki çok iyi uyumuşum gibi 7de gözler fal taşı Şimdiden maçlar başladı sanırım bizde, büyüdükçe napıcaz kestiremiyorum
Maşallah kuzucuklaraTeyceler siz sivri giden kiz bebeler gördünuz müoglan cocugu sivri gider kizlar yayilir.derler benim prensesler sivrii sizinkiler nasil ❣Eki Görüntüle 2863905
Boyut farkıyla alakalı olabilir canım benimde öyle önden giden daha hareketli her zamanHanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
23 teyim. Birkaç haftadır böyleyim zaten. İşin ilginci gece uyuyamasam da gündüz gayet dincimHayırlı sabahlar. Kacıncı haftandasın bilmiyorum ama 12 de yatarsam sabaha kadar dönüyorum. Öğlen biraz kestiriyorum iyi geliyor
Daha iyi kuzum ya cok saol sordgn icinMaşallah kuzucuklaranasıl oldun canım iyi misin ? Oğlun nasıl oldu ?
Valla ne şanslısın ya, en son ne zaman deliksiz uyudum hatırlamıyorumBen kesin anormalimSiz uykusuzluktan yakınıyorsunuz bende 1:30 yatış 9:30 kalkış fix ve arada tuvalete bile kalkmam söz konusu olamaz çünkü bir uyuduğumu biliyorum birde uyandığımı. Allahım bebelerde benim gibi uykucu olsun
Daha iyi olmanıza sevindim kuzum inşallah gelmiş geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun. Evet hatırlıyorum yapmıştın sen ütüleri filan. Yine de dikkat et kendine sen iyi ol ki hem oğluşun hem kızların iyi olsunlarDaha iyi kuzum ya cok saol sordgn icinbende o iyi olunca iyi oldum.sanki hemen stres yapiyorum kendime hastalaninca. Kendime hastahane icin pijama takimi eşarp falan almistim simdi onlari yikadim astim yavstan cantami hazrlayim dedim nolur nolmaz. Kizlarin ki hazir sukur yika utule bitti onlarin ki. Trendyoldan bi anne bebek bakim cantasi buldm o kadar ucuz ki alsam mi almasam mi kararsz kaldm yorumlara baktim hic kotu yorum yok tam fiyat performans urunu olarak geciyo dun onu aldm son istersnz atayim resim
Öyle diyorlar, özellikler 25. Haftadan sonrası için ama ben sağ sol döne döne yatıyorum. Bazen mideme çok baskı oluyor o yüzden sürekli sola yatamıyorum. Nadiren sırt üstü de yatabiliyorum halen. Ebebekten destek yastığı aldım bakalım yarın gelecek, memnun kalırsam yazarım.Günaydın canımben en baştan beri öyleydim genelde dön dur. Merak ettiğim bir konu var son aylarda özellikle sola yatılması tavsiye ediliyor ya. Ben hep sağa yatıyorum sol rahatsız edici geliyor. Tabii ilk aylarımdayım ama merak ediyorum bu konuyu. Doktorlarınız bir şey dedi mi bu konuda
Amin cnm.benim haklisin .Bende cok severim alisveris gorsellerinjDaha iyi olmanıza sevindim kuzum inşallah gelmiş geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun. Evet hatırlıyorum yapmıştın sen ütüleri filan. Yine de dikkat et kendine sen iyi ol ki hem oğluşun hem kızların iyi olsunlarvalla ben bayılırım alışveriş resimlerine zahmet olmazsa seve seve iyi günlerde kullan hepsini ağız tadıyla kullan
Gayet güzel görünüyor canım güle güle kullan
Yaa çok sevinirim ilerleyen haftalarda nasip olursa bende almak istiyorum hemen belki daha iyi uyurum diye teselli olarak görüyorumÖyle diyorlar, özellikler 25. Haftadan sonrası için ama ben sağ sol döne döne yatıyorum. Bazen mideme çok baskı oluyor o yüzden sürekli sola yatamıyorum. Nadiren sırt üstü de yatabiliyorum halen. Ebebekten destek yastığı aldım bakalım yarın gelecek, memnun kalırsam yazarım.
Benim de öyle canım herkes kız değil de oğlan doğuracaksın diyorTeyceler siz sivri giden kiz bebeler gördünuz müoglan cocugu sivri gider kizlar yayilir.derler benim prensesler sivrii sizinkiler nasil ❣Eki Görüntüle 2863905