2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benmde kalca agrim var bigun sag bigun sol kalcam agriyor hatta yururken bazen cekme yapıyor normal mi bu haftalarda bilmiyorum canm doktoruma sorcam

Amin Allah razı olsun biz 12. haftada gittiğimizde de doktor erkeği net gördü kızı yine görememişti ama büyük ihtimal kıza benziyor demişti yine aynısı oldu 1 ay daha bekleyip göreceğiz bakalım
Amın hepimizden razı olsun. Cift yumurta mı sizinki de. Belli olmaz keyfine kalmış 1 hafta sonrada görebilirsin

Benımde aynı sagdakı hareketli soldaki kız olanda arada. Soldakıne pek nazlı derim ben bu yüzden bence keyfine bak cok takılma. Çikolata sekerlı ye bak nasıl göbek atıyorlar

Alıştırmasın. Uslu olsun miniklerin senı üzmesin.
Ama benı alıstırsın bebekken cok huysuz muşum muhtemelen 1i bana ceker

Canım bende kalça ağrısı değil de huzursuz ayak sendromu çok oluyor. Kabızlık bikaç gün çektim. Magnezyum yazdırdım doktoruma o hem kramplara hem de kabızlığa iyi geliyor. Gerçi sen doktorsun daha iyi bilirsin ama magnezyumu dene istersen.

Kabızlık benim de başımın belası geçmek bilmiyor

Bende artık mizaç diye düşünüyorum , demek ki sağda ki biraz fena olacak :))) iyi bari biri sakin olsun yoksa kendime huni almam gerekir :)

Benim de öyle başı aşağıda olan hiç durmuyor. Doktor diğeri hareket ettiği zaman rahim duvarına değil kardeşine çarpıyordur ondan hissetmiyorsundur dedi

Benımde aynı sagdakı hareketli soldaki kız olanda arada. Soldakıne pek nazlı derim ben bu yüzden bence keyfine bak cok takılma. Çikolata sekerlı ye bak nasıl göbek atıyorlar
İyi bari biraz rahatladım ,gece daha çok ortaya çıkıyor sabaha karşı , çocuk farklılıktan hoşlanıyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…