- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.141
Benmde kalca agrim var bigun sag bigun sol kalcam agriyor hatta yururken bazen cekme yapıyor normal mi bu haftalarda bilmiyorum canm doktoruma sorcamKızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Çok su içiyorum yürüyorum ama yetmiyor. Osmolaj alacağım sanırım
Bir de halsizlik oluyor gece uykuları huzursuz oluyor. Sol kalçam ağrıyor bazen. Sizde popo ağrısı oluyor mu? Et ağrısı gibi değil hareket edince oluyor sert bir zeminde oturursam mesela.
Gece yanımda 2 yastık var 2 yastıkla uyuyorum. Sağa sarılıyorum sola sarılıyorum sanırım böyle idare edebilirim.
Amın hepimizden razı olsun. Cift yumurta mı sizinki de. Belli olmaz keyfine kalmış 1 hafta sonrada görebilirsinAmin Allah razı olsun biz 12. haftada gittiğimizde de doktor erkeği net gördü kızı yine görememişti ama büyük ihtimal kıza benziyor demişti yine aynısı oldu 1 ay daha bekleyip göreceğiz bakalım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziCanım benim hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar ne güzel bir erkek bir kız bence de göstermiyorsa
Aynen yaaa eşim diyo kii ayni oglumuzdaki gibi karnin sivri doktor yanilmamistir insallah yoksa herseyi pembe olucak diyoBenim de öyle canım herkes kız değil de oğlan doğuracaksın diyor
Benımde aynı sagdakı hareketli soldaki kız olanda arada. Soldakıne pek nazlı derim ben bu yüzdenHanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
Baya olmuş haftan. Bende öyleyim cok şasıyorum bazen kendıme nasıl oluyor diye23 teyim. Birkaç haftadır böyleyim zaten. İşin ilginci gece uyuyamasam da gündüz gayet dincim
Aynen bende böyleyim öne doğru gidiyorum ikisi de kız :)Teyceler siz sivri giden kiz bebeler gördünuz müoglan cocugu sivri gider kizlar yayilir.derler benim prensesler sivrii sizinkiler nasil ❣Eki Görüntüle 2863905
Alıştırmasın. Uslu olsun miniklerin senı üzmesin.Siz alışıyorsunuz şimdiden. Bebeler benide alıştırsın istiyorum bölük pörçük uyumaya. Yoksa doğduklarında çok zorlanırım gibi geliyor. Hayatım boyunca hep böyle deliksiz uyudum. Şimdi uyu uyan çok zorlanırım bu yüzden korkmuyor değilim
Canım bende kalça ağrısı değil de huzursuz ayak sendromu çok oluyor. Kabızlık bikaç gün çektim. Magnezyum yazdırdım doktoruma o hem kramplara hem de kabızlığa iyi geliyor. Gerçi sen doktorsun daha iyi bilirsin ama magnezyumu dene istersen.Kızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Bir de halsizlik oluyor gece uykuları huzursuz oluyor. Sol kalçam ağrıyor bazen. Sizde popo ağrısı oluyor mu? Et ağrısı gibi değil hareket edince oluyor sert bir zeminde oturursam mesela.
Gece yanımda 2 yastık var 2 yastıkla uyuyorum. Sağa sarılıyorum sola sarılıyorum sanırım böyle idare edebilirim.
Kızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Aaaa aynı benim göbek. Kendımi gördümTeyceler siz sivri giden kiz bebeler gördünuz müoglan cocugu sivri gider kizlar yayilir.derler benim prensesler sivrii sizinkiler nasil ❣Eki Görüntüle 2863905
Bende artık mizaç diye düşünüyorum , demek ki sağda ki biraz fena olacak :))) iyi bari biri sakin olsun yoksa kendime huni almam gerekir :)Canım tecrübem yok ama izlediğim bir videoda her bebeğin çok farklı olduğunu söylüyordu. Kimisi çok hareketsiz olurmuş kimi çok hareketli önemli olan mesela özellikle hareketli olanda hareketsizlik sezerseniz muayene olmakta fayda var diyordu. Sonuçta aynı rahimden ama iki ayrı bebek birbirinden farklı olabilirler. Annem küçük kardeşim için varlığını unuturdum hiç hareket etmezdi doktora koşardım diyor anne karnında sürekli elini emerdi. Doktor her çocuk farklıdır korkma dermiş. Doğunca da aşırı uslu ağlamayan uyuyan elini emen bir çocuktu. Narkoz etkisi yapıyordu elini emmekdiğer kardeşim sürekli tekmelermiş mideme mideme beni mahvederdi diyor. Doğdu yeri göğü inletiyordu aşırı yaramazdı
Resim atin hadi kizlar göbüşleri aa poardon bebisleriAynen bende böyleyim öne doğru gidiyorum ikisi de kız :)
MaşallahTeyceler siz sivri giden kiz bebeler gördünuz müoglan cocugu sivri gider kizlar yayilir.derler benim prensesler sivrii sizinkiler nasil ❣Eki Görüntüle 2863905
YaaaMaşallahGaliba yanlış o teori benim de ikisi de oğlan ama yusyuvarlak karnım
Benim de öyle başı aşağıda olan hiç durmuyor. Doktor diğeri hareket ettiği zaman rahim duvarına değil kardeşine çarpıyordur ondan hissetmiyorsundur dediHanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
İyi bari biraz rahatladım ,gece daha çok ortaya çıkıyor sabaha karşı , çocuk farklılıktan hoşlanıyor sanırım :)Benımde aynı sagdakı hareketli soldaki kız olanda arada. Soldakıne pek nazlı derim ben bu yüzdenbence keyfine bak cok takılma. Çikolata sekerlı ye bak nasıl göbek atıyorlar
Evet 4-5 gün kadar önde bu hareketli olan , başından beri öyleydi zaten :)Boyut farkıyla alakalı olabilir canım benimde öyle önden giden daha hareketli her zaman
şimdi işteyim akşama atayım :)Resim atin hadi kizlar göbüşleri aa poardon bebisleri
Olabilir mantıklı , sadece arada toplanıyor poposunu mu sırtını mı dayıyorsa top gibi oluyorlar :)Benim de öyle başı aşağıda olan hiç durmuyor. Doktor diğeri hareket ettiği zaman rahim duvarına değil kardeşine çarpıyordur ondan hissetmiyorsundur dedi