2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Çok su içiyorum yürüyorum ama yetmiyor. Osmolaj alacağım sanırım😞
Bir de halsizlik oluyor gece uykuları huzursuz oluyor. Sol kalçam ağrıyor bazen. Sizde popo ağrısı oluyor mu? Et ağrısı gibi değil hareket edince oluyor sert bir zeminde oturursam mesela.😞
Gece yanımda 2 yastık var 2 yastıkla uyuyorum. Sağa sarılıyorum sola sarılıyorum sanırım böyle idare edebilirim.
Benmde kalca agrim var bigun sag bigun sol kalcam agriyor hatta yururken bazen cekme yapıyor normal mi bu haftalarda bilmiyorum canm doktoruma sorcam

Amin Allah razı olsun biz 12. haftada gittiğimizde de doktor erkeği net gördü kızı yine görememişti ama büyük ihtimal kıza benziyor demişti yine aynısı oldu 1 ay daha bekleyip göreceğiz bakalım:KK54:
Amın hepimizden razı olsun. Cift yumurta mı sizinki de. Belli olmaz keyfine kalmış 1 hafta sonrada görebilirsin 😊

Hanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
Benımde aynı sagdakı hareketli soldaki kız olanda arada. Soldakıne pek nazlı derim ben bu yüzden 😊 bence keyfine bak cok takılma. Çikolata sekerlı ye bak nasıl göbek atıyorlar 😂😂

Siz alışıyorsunuz şimdiden. Bebeler benide alıştırsın istiyorum bölük pörçük uyumaya. Yoksa doğduklarında çok zorlanırım gibi geliyor. Hayatım boyunca hep böyle deliksiz uyudum. Şimdi uyu uyan çok zorlanırım bu yüzden korkmuyor değilim 🤣
Alıştırmasın. Uslu olsun miniklerin senı üzmesin.
Ama benı alıstırsın bebekken cok huysuz muşum muhtemelen 1i bana ceker 😂😂😂

Kızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Bir de halsizlik oluyor gece uykuları huzursuz oluyor. Sol kalçam ağrıyor bazen. Sizde popo ağrısı oluyor mu? Et ağrısı gibi değil hareket edince oluyor sert bir zeminde oturursam mesela.😞
Gece yanımda 2 yastık var 2 yastıkla uyuyorum. Sağa sarılıyorum sola sarılıyorum sanırım böyle idare edebilirim.
Canım bende kalça ağrısı değil de huzursuz ayak sendromu çok oluyor. Kabızlık bikaç gün çektim. Magnezyum yazdırdım doktoruma o hem kramplara hem de kabızlığa iyi geliyor. Gerçi sen doktorsun daha iyi bilirsin ama magnezyumu dene istersen.

Kabızlık benim de başımın belası geçmek bilmiyor

Canım tecrübem yok ama izlediğim bir videoda her bebeğin çok farklı olduğunu söylüyordu. Kimisi çok hareketsiz olurmuş kimi çok hareketli önemli olan mesela özellikle hareketli olanda hareketsizlik sezerseniz muayene olmakta fayda var diyordu. Sonuçta aynı rahimden ama iki ayrı bebek birbirinden farklı olabilirler. Annem küçük kardeşim için varlığını unuturdum hiç hareket etmezdi doktora koşardım diyor anne karnında sürekli elini emerdi. Doktor her çocuk farklıdır korkma dermiş. Doğunca da aşırı uslu ağlamayan uyuyan elini emen bir çocuktu. Narkoz etkisi yapıyordu elini emmek 😬😂 diğer kardeşim sürekli tekmelermiş mideme mideme beni mahvederdi diyor. Doğdu yeri göğü inletiyordu aşırı yaramazdı 😬
Bende artık mizaç diye düşünüyorum , demek ki sağda ki biraz fena olacak :))) iyi bari biri sakin olsun yoksa kendime huni almam gerekir :)

Hanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
Benim de öyle başı aşağıda olan hiç durmuyor. Doktor diğeri hareket ettiği zaman rahim duvarına değil kardeşine çarpıyordur ondan hissetmiyorsundur dedi

Benımde aynı sagdakı hareketli soldaki kız olanda arada. Soldakıne pek nazlı derim ben bu yüzden 😊 bence keyfine bak cok takılma. Çikolata sekerlı ye bak nasıl göbek atıyorlar 😂😂
İyi bari biraz rahatladım ,gece daha çok ortaya çıkıyor sabaha karşı , çocuk farklılıktan hoşlanıyor sanırım :)

X