2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gözün Aydın canım maşallah kuzulara Bir an önce beraber eve gidersiniz inşallah
Ben de oldum 2 doz canım önlem amaçlı yapıyorlar

Sorma canım aynı ilin aynı ilçelerinde bile farklılık var mesela ben öğretmenlere de bakıyorum özlük işi olarak her okul birbirinden farklı çünkü ortak bir karar olması için kanun çıkması lazım biliyorsun kanun da ha deyince çıkmıyor onun yerine yönetmelik yayınlanıyor orda da kesin bir dil yok idarenin takdirindedir diyor. Ben de 30 a yaklaşırken kendi kurumum ile konuşacağım 17 hafta kullanmak varken 10 haftaya düşsün istemiyorum üstelik ben evden de çalışıyorum

Alla Allah kızlar bana bi doz vuruldu 24 saat falan da demedi yarın araştırmada endokrine gidicem şeker için olmazsa sorayım
4 kutu alındı iğnem celestone
C.tesi 13.30 civari oldum kontrol de vurdular iki kutusunu,24 saat dolunca aynı dozda iki doz daha yapıldı.Hatta dün doktorum sağolsun whatsaptan sordu iğneyi saatinde yaptirabildiniz mi diye.

Bakalim bugun azicik kafalarini agritayim ogleden sonra benim idare ne dicek. Dedigin gibi kanun olmayinca milli egitim de bilmiyor ne yapacagini kendince yorumluyor
Bende devlet şartı var saniyodum canım.
Evet oyleymis iyi oldu öğrendiğim bı daha ki gitmeme alırım
Yok kuzum ozel de oluyor

Çok sevindim canım inşallah böyle devam eder

Allah sabrını versin arkadaşım, diğer bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kısa zamanda çıkarlar kuvozden.

Özel ya da devlet farketmiyor canım. Ben devlete hiç gitmiyorum zaten. Raporu özelden alacağım.

Canım
Devletle anlaşmalı özel olmasa da oluyo o zaman demi?
Canım sgk anlaşmalı özel olması lazım eğer sgk anlaşması yok ise raporunu toplum sağlığına onaylatman gerekiyor ( bu onay işlemini her birim istemeyebiliyor) o yüzden önce kurumun ile konuş falanca yerden aldığım rapor sizin için geçeli Mi diye sonra uğraşmak zorunda kalmazsın

Bizim puantaj işleriyle uğraşan arkadaş farketmiyo dedi bugün sordu da denicem bakalım şansımı olmadı devletle anlaşmalı özele giderim yakında var bı yolunu bulcaz artık

Bizim puantaj işleriyle uğraşan arkadaş farketmiyo dedi bugün sordu da denicem bakalım şansımı olmadı devletle anlaşmalı özele giderim yakında var bı yolunu bulcaz artık
Evet canim benim kurum kabul etmiyor çünkü ben tüp bebek merkezine gitmeye devam ediyorum orası da özel muayene diye geçiyor . Rapor zamanım gelince özel hastaneden alacağım ben de.

Nasıl yani canım benim haftaya cuma 30+0 oluyor o zaman rapor alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…