- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.061
Sen nasılsın bitanem hiç içimden çıkmadınGözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsin ikisini de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın bitanem hiç içimden çıkmadınGözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsin ikisini de
Bu acı hafifleyecek bir acı değil yavrumun herşeyini almıştım bir tek battaniyesini kullanmak nasip oldu babası ona sarıp götürdü minicik bedenini bir tek o anı kaldı bize kucağımızda getirdik hastaneden bu halini kucaklamak nasipmiş Rabbim başka acı göstermesin diğer evladımı bize bağışlasın sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiniz sağ olunSen nasılsın bitanem hiç içimden çıkmadın
Allahım çok şükür bebekler çok iyi demişsin gözün aydın canım iyi olunca ayrıntıları yazarsın gözün aydın canımkizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorumbizim icin de dua edin olurmu??
Çoğu kişiye yapıldı canım bana da 30 da yapılacak sanırım önlem için oluyor maşallah kiloları çok iyi aradaki farkta normalmiş canımSelam kızlar nasılsınız ben Özel doktorumdan çıktım
Nst ye bağlandım şimdi , her şey normalde biri 1600 diğeri 1400 küsur ve 29+2 ile uyumlu dedi bı hafta geri ama beklenebilir Bir şey diyo ikizlerde doğum kilolarında 500 Gr farka kadar çıkan oluyormuş . Raporumu aldım çalışır, haftaya araştırmadayim , ikisi de popolarini gösterdi sadece
Bu arada ilk kez ciğer geliştirme iğnesi vuruldum size de yapıldı mı
Yüreğim yandı kuzum dilerim Allahtan hastanedeki kızın sana şifa olur yaralarını sararBu acı hafifleyecek bir acı değil yavrumun herşeyini almıştım bir tek battaniyesini kullanmak nasip oldu babası ona sarıp götürdü minicik bedenini bir tek o anı kaldı bize kucağımızda getirdik hastaneden bu halini kucaklamak nasipmiş Rabbim başka acı göstermesin diğer evladımı bize bağışlasın sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiniz sağ olun
İkizlerde 30 muş kuzum tek gebelikte 32Kizlar bise takildi aklima normade biz 30 da dogum iznine ayriliyoruzya suan 24 32 arasi idari izin yinede 30da mi almam gerek izni? Yarin idareyi aricam ama aklima takildi bilen alan varsa dedim
Canım ciğer geliştirici iğne olmuş muydunkizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorumbizim icin de dua edin olurmu??
Çoğu kişiye yapıldı canım bana da 30 da yapılacak sanırım önlem için oluyor maşallah kiloları çok iyi aradaki farkta normalmiş canım
Canım sen nasıl oldunAyy inanmıyorum ya rabbim cennetinde kavuştursun inşallah birini kaybettin ama diğeri var onun için güçlü olucaksın herkesin ölüm saati belli canım o vakit geldiğinde ne bir dk ileri ne bir dk geri alınabilir senin de sınavın böyleymiş rabbim diğerine uzun ömürler versin
Benim de kız geri ya kuzu hem de gram olarak geri önceki haftalarda fark az olma sebebi o zaman az gram alıyorlardı şimdi çok alınca aradaki fark ister istemez açılacak bak perşembe benim kontrol arada ben kesin 200 gram fark vardır diyorum. Doktorum 500 750 gram arası doğuma kadar normal dedi. Benim çift yumurta ikizi olmasına rağmen arada fark var biri geri canım o yüzden seninki çok çok normalÖyle mı dersin canım ya geçen araştırmadaki de aynı bebek için bacak boyu biraz kısa dedi haftasına göre evet tamam ister çift ister tek yumurta ikizleri olsun fark beklenen Bir şey de ne bileyim geçen aylarda 50-100 Ken 200 oldu
Evet demek 30 olunca bende yaptı
Amin canım aminYüreğim yandı kuzum dilerim Allahtan hastanedeki kızın sana şifa olur yaralarını sarar
Dunden beri aklim sende canim dualarimda senin minik bebegin var Allah onu size bagislasin onun varligi guc versin sanaBu acı hafifleyecek bir acı değil yavrumun herşeyini almıştım bir tek battaniyesini kullanmak nasip oldu babası ona sarıp götürdü minicik bedenini bir tek o anı kaldı bize kucağımızda getirdik hastaneden bu halini kucaklamak nasipmiş Rabbim başka acı göstermesin diğer evladımı bize bağışlasın sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiniz sağ olun
Tamam kuzum sagolİkizlerde 30 muş kuzum tek gebelikte 32
Ayy maşallah canım ikizlerde küvez beklenen bişey zaten inşallah en kısa sürede çıkarsanızkizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorumbizim icin de dua edin olurmu??
Bende olmuştum iki doz 24 saat araylaSelam kızlar nasılsınız ben Özel doktorumdan çıktım
Nst ye bağlandım şimdi , her şey normalde biri 1600 diğeri 1400 küsur ve 29+2 ile uyumlu dedi bı hafta geri ama beklenebilir Bir şey diyo ikizlerde doğum kilolarında 500 Gr farka kadar çıkan oluyormuş . Raporumu aldım çalışır, haftaya araştırmadayim , ikisi de popolarini gösterdi sadece
Ben iyiyim hiç sancım sıkıntım yok perşembe gitmiştim doktor bebek aşağıya inmiş bir iki haftaya doğum olur dedi salı tekrardan kontrole gidicem bakalım valizi falan artık herşeyler hazır önceden sertleşmelerim çok oluyodu şimdi nerdeyse hiç olmuyo günde bir yada iki bebeklerde çok hareketli daha tutarım içimde diyorum ama nasip bakalımCanım sen nasıl oldun
Canım benim acın tarifsiz biliyorum inan bizimde içimiz yandı sizi dusunemiyorum diğer evladına tüm dualarımız Allah'ım sabır versin,yavruna uzun ömürler nasip etsin.Bu acı hafifleyecek bir acı değil yavrumun herşeyini almıştım bir tek battaniyesini kullanmak nasip oldu babası ona sarıp götürdü minicik bedenini bir tek o anı kaldı bize kucağımızda getirdik hastaneden bu halini kucaklamak nasipmiş Rabbim başka acı göstermesin diğer evladımı bize bağışlasın sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiniz sağ olun
Bana yapıldı c.tesi ve pazar olmak üzere 2 doz önlem amaçlı.Bugun 28 haftamız bitiyo bizimdeSelam kızlar nasılsınız ben Özel doktorumdan çıktım
Ay sertlesmeler bende de 2 gundud artti carsamba kontrol bakalim ne dicek rahim agzina endiseli bekleyisAyy maşallah canım ikizlerde küvez beklenen bişey zaten inşallah en kısa sürede çıkarsanız
Bende olmuştum iki doz 24 saat arayla
Ben iyiyim hiç sancım sıkıntım yok perşembe gitmiştim doktor bebek aşağıya inmiş bir iki haftaya doğum olur dedi salı tekrardan kontrole gidicem bakalım valizi falan artık herşeyler hazır önceden sertleşmelerim çok oluyodu şimdi nerdeyse hiç olmuyo günde bir yada iki bebeklerde çok hareketli daha tutarım içimde diyorum ama nasip bakalım
Rapor ozel ya da devlet farketmez kuzum alabilirsinKızlar bana bugün işyerinden doğum iznimi sordular idari iznim devam ediyomus devletten rapora gerek yok özelde olsa doktorun belge verir o da yeter dediler.sıkıntı olmaz demi.
Kamuda isciyim ben 4a 'lı görünüyorum