-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.041
30 da alıyorsun canım ben de o tarihte aldım .o zaman araştırmıştım.Kizlar bise takildi aklima normade biz 30 da dogum iznine ayriliyoruzya suan 24 32 arasi idari izin yinede 30da mi almam gerek izni? Yarin idareyi aricam ama aklima takildi bilen alan varsa dedim
kizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??
O benimde aklıma takıldı canımKizlar bise takildi aklima normade biz 30 da dogum iznine ayriliyoruzya suan 24 32 arasi idari izin yinede 30da mi almam gerek izni? Yarin idareyi aricam ama aklima takildi bilen alan varsa dedim
Tamam canim sagol idareyi hic aramayim bile o zaman acaba 32 mi diye bir an supheye dusmustum idari izin kullandigim icin 24ten beri30 da alıyorsun canım ben de o tarihte aldım .o zaman araştırmıştım.
32 olsa benim tam ara tatil.32de calisabilir 35te calisamaz alirim super olurO benimde aklıma takıldı canımsorma
Bende bilmiyorum 32 de mi alsak idari izinle 2 hafta daha devam etsek
Hadi gözün aydın canım benim sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah.Buarada ciğer geliştirici iğne olmuş muydun?Çok sevindim canım vakti zamanında hepimiz sırayla kavusalimm inşallah.Hic ağrın sancin vs olmamış miydi? öncekizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??
Ben de öyle düşünmüştüm o zaman canım Doğum sonrasına aktarırım diye hesap yapmıştımO benimde aklıma takıldı canımsorma
Bende bilmiyorum 32 de mi alsak idari izinle 2 hafta daha devam etsek
Hayallerim suya dustuBen de öyle düşünmüştüm o zaman canım Doğum sonrasına aktarırım diye hesap yapmıştımama ikiz hamileler yönünden ayrıca belirtilmediği için idari izin işlem ilgili kararda , bizimki normal 30 üzerinden yapılıyormuş .
O zaman tam 30 dolunca ayrilcaz izinlere.Ben de öyle düşünmüştüm o zaman canım Doğum sonrasına aktarırım diye hesap yapmıştımama ikiz hamileler yönünden ayrıca belirtilmediği için idari izin işlem ilgili kararda , bizimki normal 30 üzerinden yapılıyormuş .
Canım benim gözünaydın diyim ...çok mutlu oldum bian inşallah en kısa zamanda beraberce eviniZe gitmeyi nasip etsin rabbimkizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??
Kizlar bise takildi aklima normade biz 30 da dogum iznine ayriliyoruzya suan 24 32 arasi idari izin yinede 30da mi almam gerek izni? Yarin idareyi aricam ama aklima takildi bilen alan varsa dedim
Bizde doktora gittik kalp atışı duymaya bir baktk 2 tane tek yumurtada 2 hafta sonra gel dedi baklm kalp atışı varmı diye böyle bişi yaşayan varmı 2. Ayımdayım cok fazla vicudüm şişti
Canım bu konuda maalesef ki idarelerde bir uygulama birliği oluşmadı. Normal şartlarda çoğul gebelik için 30 da çalışabilir raporu alıyorsun doğum öncesi 7 haftayı doğum sonrasına aktarmak için ve bunun için de kanun maddesi iki şart öne sürüyor birincisi doktordan onaylı gebenin çalışabilir raporu alması ikincisi de süre içinde gebenin fiili bir şekilde çalışması. Ama kovit döneminde çalışabilir raporu alınsa bile hiçbir gebe fiili olarak çalışmıyor dolayısıyla Mayıs ayında yayınlanan bir yönetmelik ile idarelerin denetimine bırakılmış gibi bir şey. A idaresi izni aktarabilirken B idaresi aktarmıyor mesela. Bir de şu var bahsettiğin rapor çalışamaz raporu ise ben İstanbul da olduğum için Ankara da öyle haftası farketmeksizin tüm gebeler doğuma kadar idari izinli ve doğum ile birlikte yani doğum raporu ile doğum izni başlıyor ( ve 10 hafta) ama kafa karıştıran önceki izin . Uzun yazdım canım umarım anlatabilmişimdir32 olsa benim tam ara tatil.32de calisabilir 35te calisamaz alirim super olur
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahkizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??
Aynen 30da aliniyor ikizlerde ama idari izinden dolayi farklilik var mi merak ettim ama yok gibi ben de 30+1 de alicam insallahMuallimezzz ikizlerde 30 da da alınacağını söylemişti ben diğer grupta sormuştum yarın 30+1 ile almayı düşünüyorum ben
Tek bir karar 81 farkli uygulama resmenCanım bu konuda maalesef ki idarelerde bir uygulama birliği oluşmadı. Normal şartlarda çoğul gebelik için 30 da çalışabilir raporu alıyorsun doğum öncesi 7 haftayı doğum sonrasına aktarmak için ve bunun için de kanun maddesi iki şart öne sürüyor birincisi doktordan onaylı gebenin çalışabilir raporu alması ikincisi de süre içinde gebenin fiili bir şekilde çalışması. Ama kovit döneminde çalışabilir raporu alınsa bile hiçbir gebe fiili olarak çalışmıyor dolayısıyla Mayıs ayında yayınlanan bir yönetmelik ile idarelerin denetimine bırakılmış gibi bir şey. A idaresi izni aktarabilirken B idaresi aktarmıyor mesela. Bir de şu var bahsettiğin rapor çalışamaz raporu ise ben İstanbul da olduğum için Ankara da öyle haftası farketmeksizin tüm gebeler doğuma kadar idari izinli ve doğum ile birlikte yani doğum raporu ile doğum izni başlıyor ( ve 10 hafta) ama kafa karıştıran önceki izin . Uzun yazdım canım umarım anlatabilmişimdir
Aynı benim de aynı haftalar da , 7.hafta içerindeyim. Insan endişeleniyor ister istemez. Çok saolun . Maşallah sizinkilere deÖncelikle gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız... Bende ikiz bekliyorum 7 – 13 kadar lekeleme kanama hepsini yaşadım progesteron iğne,hap,fitil hepsini kullanmıştım... Şimdi iyiyiz artık büyüdüler heralde ondan...geçmiş olsun..
Hadi hayirli olsun , inşallah sağlıkla kuvezden çıkar yavrularkizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??
Gözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsin ikisini dekizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??
Endisen cok normal ama gececek diye dusun stres yapma. Benim 10.haftadan 18.haftaya kadar lekelenmem surdu bebisler buyudukce geciyor Allahin izniyleAynı benim de aynı haftalar da , 7.hafta içerindeyim. Insan endişeleniyor ister istemez. Çok saolun . Maşallah sizinkilere de
Gözünüz aydın canım. Sağlıcakla bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizikizlar benden de iyi bir surpriz gelsin, dogurdum ben33+3 10.01.2021de, surpriz bir sekilde, kahvalti sonrasi suyum geldi kizlar,once şakır şakır sonra yavasca. sanci acilma kanama nişan hicbisey yoktu onceden dogumu belli eden, bi anda su geldi, hastaneye geldik doguma alindim. bebekler cok iyiler, 1850gr agirliklari,solunum icin destek aliyorlar kuvezdeler ama doktor cabuk toparlarlar diyor.sag elimde damar yolu aciLdi kizlar cok kullanamiyorum elimi rahat yazamiyorum, genel anestezi oldum biraz agrilar da var. ama cok sukur iyiyim, butun ayrintilari yazicam sonra, azicik toparlaniyim. hepimiz saglikla kavusalim miniklerimize, hepinizi cok seviyorum, cok opuyorum bizim icin de dua edin olurmu??