2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Selam kızlar nasılsınız ben Özel doktorumdan çıktım
Nst ye bağlandım şimdi , her şey normalde biri 1600 diğeri 1400 küsur ve 29+2 ile uyumlu dedi bı hafta geri ama beklenebilir Bir şey diyo ikizlerde doğum kilolarında 500 Gr farka kadar çıkan oluyormuş . Raporumu aldım çalışır, haftaya araştırmadayim , ikisi de popolarini gösterdi sadece

Bu arada ilk kez ciğer geliştirme iğnesi vuruldum size de yapıldı mı

Sen nasılsın bitanem hiç içimden çıkmadın
Bu acı hafifleyecek bir acı değil yavrumun herşeyini almıştım bir tek battaniyesini kullanmak nasip oldu babası ona sarıp götürdü minicik bedenini bir tek o anı kaldı bize kucağımızda getirdik hastaneden bu halini kucaklamak nasipmiş Rabbim başka acı göstermesin diğer evladımı bize bağışlasın sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiniz sağ olun

Allahım çok şükür bebekler çok iyi demişsin gözün aydın canım iyi olunca ayrıntıları yazarsın gözün aydın canım

Çoğu kişiye yapıldı canım bana da 30 da yapılacak sanırım önlem için oluyor maşallah kiloları çok iyi aradaki farkta normalmiş canım

Yüreğim yandı kuzum dilerim Allahtan hastanedeki kızın sana şifa olur yaralarını sarar

Canım ciğer geliştirici iğne olmuş muydun

Çoğu kişiye yapıldı canım bana da 30 da yapılacak sanırım önlem için oluyor maşallah kiloları çok iyi aradaki farkta normalmiş canım

Öyle mı dersin canım ya geçen araştırmadaki de aynı bebek için bacak boyu biraz kısa dedi haftasına göre evet tamam ister çift ister tek yumurta ikizleri olsun fark beklenen Bir şey de ne bileyim geçen aylarda 50-100 Ken 200 oldu

Evet demek 30 olunca bende yaptı

Canım sen nasıl oldun

Benim de kız geri ya kuzu hem de gram olarak geri önceki haftalarda fark az olma sebebi o zaman az gram alıyorlardı şimdi çok alınca aradaki fark ister istemez açılacak bak perşembe benim kontrol arada ben kesin 200 gram fark vardır diyorum. Doktorum 500 750 gram arası doğuma kadar normal dedi. Benim çift yumurta ikizi olmasına rağmen arada fark var biri geri canım o yüzden seninki çok çok normal

Dunden beri aklim sende canim dualarimda senin minik bebegin var Allah onu size bagislasin onun varligi guc versin sana
İkizlerde 30 muş kuzum tek gebelikte 32
Tamam kuzum sagol

Ayy maşallah canım ikizlerde küvez beklenen bişey zaten inşallah en kısa sürede çıkarsanız
Bende olmuştum iki doz 24 saat arayla
Canım sen nasıl oldun
Ben iyiyim hiç sancım sıkıntım yok perşembe gitmiştim doktor bebek aşağıya inmiş bir iki haftaya doğum olur dedi salı tekrardan kontrole gidicem bakalım valizi falan artık herşeyler hazır önceden sertleşmelerim çok oluyodu şimdi nerdeyse hiç olmuyo günde bir yada iki bebeklerde çok hareketli daha tutarım içimde diyorum ama nasip bakalım

Canım benim acın tarifsiz biliyorum inan bizimde içimiz yandı sizi dusunemiyorum diğer evladına tüm dualarımız Allah'ım sabır versin,yavruna uzun ömürler nasip etsin.

Bana yapıldı c.tesi ve pazar olmak üzere 2 doz önlem amaçlı.Bugun 28 haftamız bitiyo bizimde

Ay sertlesmeler bende de 2 gundud artti carsamba kontrol bakalim ne dicek rahim agzina endiseli bekleyis
Ciger gelistiriciden hic bahsetmiyor bile benim doktor bilmislik taslayip soylemek de istemiyorum

Kızlar bana bugün işyerinden doğum iznimi sordular idari iznim devam ediyomus devletten rapora gerek yok özelde olsa doktorun belge verir o da yeter dediler.sıkıntı olmaz demi.
Kamuda isciyim ben 4a 'lı görünüyorum

Alla Allah kızlar bana bi doz vuruldu 24 saat falan da demedi yarın araştırmada endokrine gidicem şeker için olmazsa sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…