2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aşko rego buradayız iş yoğunlu.. ev koşturmacası.. sen nasılsın
Nolsun kuzu b,ebelerle çıldırmaca gece alttaki komsunun bebelerinin sesine uyandm bizimkiler sanip pis pis sesi actim hemen bi baktm bizimkiler uyuyor artk komsularada duyarlilik kazandım

Hellöö
Kızları yatırdım yarının yemeğini yaptım.
Bir aylık koca bir gömlek dağı vardı hepsini ütüledim
Banyoyu temizledim
Vestiyeri topladım
Kısa bi mola verdim birazdan kızların yarınki yemeklerini de hazırlayacağım
Kız hayal gibiydi evle ilgilenmek insan temizlik yapmayı özler mi ya
8.aydan bildiriyorum ilk 6 aydan sağ çıkarsanız gerisi kolay

Süpersin darısı başımıza
kısaca diyorsun ki uyku=düzenli hayat

Nasıl uyguladın sistemi canım uyku konusunda? Nadiren akşamları uyutabiliyorum yanına yatarak ama bu aralar aşırı kucakçı oldular
Canım önce rutin olusturman lazım, alt alma, meme, mama, uyku tulumu yapıyoruz biz. Yıkayan da var her aksam. Sonra 7.15 gibi eşim kızımı alıp salona geçiyor,ben de oğlanı alıp yatak odasına gidiyorum. Bebek uyutucu diy3 uygulamadan ninni açıyoruz sonra emziğini verip yanına,yatarak uyumasini bekliyoruz. Oğlum ilk 15-20 gün baya direndi. Ama,şimdi alıştılar saatleri yaklaştıkça,belli ediyorlar uyumak,istediklerini. Eğer ağlarsa kucağıma alıp dik bi sekilde ileri geri sallıyorum, sakinleşince geri yatırıyorum. Şimdi ilk 15 dk da uyuyor en gec. Hiç 30 dk yi bulmuyor çok şükür.
Kesinlikle dediğin çok doğru, nerden yaralayacagini cok iyi biliyor.ama ben eski kızı değilim. Çocuklarla berab3r çok değiştim. Kendi halimde , kendi mücadelemdeyim. Artık oturup düşünmüyorum. Başlarda çok ağladım ama geçti artık. Napayım ke di bilir diyorum. Bakalım nereye kadar dayanabilecek. Bir-kac hafta daha geçsin, torun özlemi vursun iyice diye bekliycem.
Çok geçmiş olsun, inşallah olmaz bir daha. Ben de bugün dikkat ettim hep sen öyle deyince. Acaba pişik var mı bisey var mı diye. Şimdilik yok çok şükür. Herşeyi veriyorum yemek olarak,salça falan hariç çünkü.
Ya her bezde top top kaka. Valla yeni beş degistiriyorum yine,kaka yapıyorlar. Doğdukları günlere döndük. Bi de kokuyor ek gıdaya,geçince :)

Nolsun kuzu b,ebelerle çıldırmaca gece alttaki komsunun bebelerinin sesine uyandm bizimkiler sanip pis pis sesi actim hemen bi baktm bizimkiler uyuyor artk komsularada duyarlilik kazandım
Kuzu valla ben komşulara korku saldım. Hatta geçenlerde bi kendimden geçmişim ki "yeter artık bi kendinize gelin diye " bugün de tam asansöre bineceğim kucağımda bebelerle pat diye çağırdılar ve binmediler öyle açık tutuyorlar ... Verdim veriştirdim apt grubundan. Geçenlerde üst komşumun kızları gece 10 gibi kavga ediyordu baba bağırdı bunlara "aşağıda bebek var susun" diye "ohh" dedim sistemi oturtmaya başlamışım. N'apacan bacıgardaş hayat acımasız soğuk ve zalim haksız ve hain bazı insanlara

Çok anlatma maşallah de köşene çekil

Süpersin darısı başımıza
kısaca diyorsun ki uyku=düzenli hayat
Naysss ımm ben de moda gibi uyku eğitimine gerek kalmadan kendim alıştırdım ama doğduklarından bu yana uyaran veriyordum. Uyudukları oda ilk 2 ay aynıydı, yanımdaydılar 3. Ayda kendi odalarına geçtiler. Loş ışık, alt değişme, pijama giyme, mama ve pışş pışş sesi (su arka fonlu) bunlar olunca uykuya geçeceğimizi biliyorlardı. İlk 3 ay kucakta ayakta herşekilde uyuttum yeterki düzenleri olsun diye gece onlar uyanmadan uykularında besledim ve uyumaya devam ettiler. Bu arada gün içinde uykuları geldiğinde gözleri kapanır gibi olduğunda yatakta hemen yastık emzik yan çevirme ve pışpış yapıp kendi kendine uyutmaya çalışmaya başladım. 4. Aydan itibaren güvenli bağlanma bitince yanyana yatıp saçını severek kaşını okşayarak ona şarkı söyleyerek sırtını sıvazlayarak popişe pışpışla uyutmaya çalıştım. Kızım önce katılarak ağladı bazen kucağıma alıp uyutmamı istediğinden protesto etti durumu ama ağladığında yastıktaki yönünü değiştirdim dikkatini dağıttım tekrar uyku çalışmasına döndüm vazgeçmedim . Oğlum ise çabuk uyum gösterdi. Şuan akşam 19:30 gibi derin uykuya geçiyorlar. Ben artık mamalarına 2 tane cicibebe koyuyorum tokluk uzun sürüyor. Gündüz de çorba filan içiyorlar baya bildiğin katı gıdaya geçtik sayılır. 2-3 gündüz benim kız gece saat başı uyanıp kucağa gelmek istiyor. Sadece 1 kere tamam deyip aldım ve suistimal etti. Bugün tekrar yatakta yan yana yatıp uyuttum. Katıldı ağlamaktan hatta eşim lütfen kucağında salla dedi kızdım ona yarım saat sürmedi uyudu bak maşallah az önce uykusunda besledim hala deliksiz uyuyor . Uykusu kırıldığında kendi kendine uyumaya alışmalı

Çok anlatma maşallah de köşene çekil
Kaynanamın arkasını topluyorum kız mecburum yapmam lazım yani
Bütün sülalesi tarafından titiz bilinen kadının temizlik anlayışı toz almak
Tuvalet temizliği bile toz almaktan ibaret ayıp olmasın diye yere de bi tas su döküyor
Yıllarca elinde bezle evde gezince herkes bunu titiz sanmış herhalde asla temizlikle alakası yok yaptığı şeyin
Işın tuhafı ben kendimi bunca zaman pasaklı sandım
Kaynanam titizse ben temizlik hastasıymışım

Süpersin lariş akşam rutinleri bizde de 3.aydan beridir var da şu desteksiz uykuya geçemedik. Ya sanırım bende şu psikoloji var biri uyur öbürü ağlayıp uyuyanu da uyandırırsa diye korkup hemen kucak çözücem inş tez zamanda. Ben de yazarım inş buraya biz de çözdük diye

Aynı eve girince görüyorsun derler ya bence o söz kaynanalar için söylenmeli Bi aydınlanma geliyor insana. 6 ay bende yaşadım bizzat dediklerini
Sonra dedim ki gelinlik yapmanı bekliyor ondan çünkü başka açıklaması yok . Ama karnı burnunda ikiz hamile nasıl gelinlik yapsın o konuda biraz kafam karışmadı değil

Kararlı anne Sistem anca biz kararlı olunca geliyor zaten. Kocalara kalırsak yandık
Ne güzel odayı ayırabilmişsin Lariş Bende artık istiyorum ama baba onlarsız uyumak istemiyor İyice buldumcuk olduk.
Ve gördüğüm kadarıyla hepimizin kızları uykuya direniyor erkekler uyumlu. Bunda bir gariplik yok mu sizcede

Sözde yardıma geliyorlar bi de arkasından sildiği yerleri tekrar siliyorum‍♀
Yalnız olmak çok daha kolay
Istediğin gibi çalıp oynuyorsun

Sözde yardıma geliyorlar bi de arkasından sildiği yerleri tekrar siliyorum‍♀
Yalnız olmak çok daha kolay
Istediğin gibi çalıp oynuyorsun

Kesinlikle katılıyorum bence artı iş yükü çıkıyor evde başka biri varken. Birde çocuklar huysuzlanıyor, huy değiştiriyor artı artı iş yükü oda sana. Buyur burdan yak.
Ne varsa yalnızlıkta var Az insan çok huzur

Ahahhahaya ses edemiyorum ben. Kim bilir bizimkilerin sesi nasıl gidiyor onlara diye ama ust kattakine asıri sinirliyim evde topuklu terlikle dolasıyor sabahın yedisinde tıkr tıkır duysanız cıldırirsiniz. Bide sürekli bir seyi sürükluyor cekiyor ona asırı taktım ya sabır diyorum hayır yani o.sesten sonra bebeler uyanıyor onlarada ses gidiyordur azcık daha düsunerek hareket etseler ama nerede

Aaa corbaya gectiniz mi kuzu. Biz daha tadimlardayiz annem gecelim diyip duruyor bende doktoru dinleyelim kafasindayim

Kizlar fena fenaa yandik buyuduklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…