2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Süpersin lariş 😍 akşam rutinleri bizde de 3.aydan beridir var da şu desteksiz uykuya geçemedik. Ya sanırım bende şu psikoloji var biri uyur öbürü ağlayıp uyuyanu da uyandırırsa diye korkup hemen kucak 😅 çözücem inş tez zamanda. Ben de yazarım inş buraya biz de çözdük diye 🤗
Sana güveniyorum güzel anniş 🤗💕 çöz gel durumu😘😘
Kararlı anne 😘 Sistem anca biz kararlı olunca geliyor zaten. Kocalara kalırsak yandık 🤦🏼
Ne güzel odayı ayırabilmişsin Lariş 😍 Bende artık istiyorum ama baba onlarsız uyumak istemiyor 🙈 İyice buldumcuk olduk.
Ve gördüğüm kadarıyla hepimizin kızları uykuya direniyor erkekler uyumlu. Bunda bir gariplik yok mu sizcede😩
Benim de herif ayrılmak istemedi Birlikte uyuyabilirsin dedim git orda uyu 😂😂 gitmedi
Aaa corbaya gectiniz mi kuzu. Biz daha tadimlardayiz annem gecelim diyip duruyor bende doktoru dinleyelim kafasindayim 😅
Geçtik bebeğim kreşe de gönderiyorum yediriyorlar. Bizim de dr verme dedi, sordum, anneniz siz 6 aylık olana kadar size sadece anne sütü mü verdi diye, güldü 🙂 bence birbirimizi anladık hocam dedim 😂 benim haberim yok bana söylemedin dedi

uyku işini çözen bacılarım sizleri gıpta ile selamlıyorum 😂 hiç istememe rağmen anneanne ve babaanne sağolsunlar ayakta sallayarak uyumaya alıştırdılar şimdi de çocuklar büyüdükçe ayaklarımız acıyor artık diye söyleniyorlar 😡 bebişler artık hep o bacak temasını istiyorlar hafif hafif sallayınca 2-3 dkda uykuya dalıyorlar ama ne yapsam pış piş pat patla uykuya geçiremedim odaları olmasına rağmen ben hala ayırmadım birlikte uyuyoruz gündüz uykuları da salonda koltukta oluyor odalarına beşiklerine götüremedim o yüzden gündüz uykuları Kısa sürüyor ve bir düzeni yok ama gece maşallah iyiler düzenleri de oturdu şu sallayarak uyutmadan işi çeviren varsa tavsiyelerini alırım 😭

uyku işini çözen bacılarım sizleri gıpta ile selamlıyorum 😂 hiç istememe rağmen anneanne ve babaanne sağolsunlar ayakta sallayarak uyumaya alıştırdılar şimdi de çocuklar büyüdükçe ayaklarımız acıyor artık diye söyleniyorlar 😡 bebişler artık hep o bacak temasını istiyorlar hafif hafif sallayınca 2-3 dkda uykuya dalıyorlar ama ne yapsam pış piş pat patla uykuya geçiremedim odaları olmasına rağmen ben hala ayırmadım birlikte uyuyoruz gündüz uykuları da salonda koltukta oluyor odalarına beşiklerine götüremedim o yüzden gündüz uykuları Kısa sürüyor ve bir düzeni yok ama gece maşallah iyiler düzenleri de oturdu şu sallayarak uyutmadan işi çeviren varsa tavsiyelerini alırım 😭

Ben o ayakta sallama işini beşikte hafif sallamaya çevirdim bir sonraki hedefim hiç sallamadan uyumaları.
Sabahları uyguluyorlar ama gece uykusuna hala niyetleri yok. Şimdilik beyaz gürültüden kurtulduk. Bir sonraki adım sallamadan kurtarma en son adım emzik olacak. Hedefim bu 🤣

Sana güveniyorum güzel anniş 🤗💕 çöz gel durumu😘😘

Benim de herif ayrılmak istemedi Birlikte uyuyabilirsin dedim git orda uyu 😂😂 gitmedi

Geçtik bebeğim kreşe de gönderiyorum yediriyorlar. Bizim de dr verme dedi, sordum, anneniz siz 6 aylık olana kadar size sadece anne sütü mü verdi diye, güldü 🙂 bence birbirimizi anladık hocam dedim 😂 benim haberim yok bana söylemedin dedi

Bende elime ne gelirse veriyorum alerji yapmayacağını düşündüğüm 🙈 Kesinlikle Lariş yolundan gitme niyetim. Mama mama nereye kadar 🤣
Herife posta koysam senin gibi tüm yatak bana kalır. Aslında düşündümde olur bu iş bir taşla 3 kuşu gönderirim rahat rahat yatarım 😘

Naysss ımm ben de moda gibi uyku eğitimine gerek kalmadan kendim alıştırdım ama doğduklarından bu yana uyaran veriyordum. Uyudukları oda ilk 2 ay aynıydı, yanımdaydılar 3. Ayda kendi odalarına geçtiler. Loş ışık, alt değişme, pijama giyme, mama ve pışş pışş sesi (su arka fonlu) bunlar olunca uykuya geçeceğimizi biliyorlardı. İlk 3 ay kucakta ayakta herşekilde uyuttum yeterki düzenleri olsun diye gece onlar uyanmadan uykularında besledim ve uyumaya devam ettiler. Bu arada gün içinde uykuları geldiğinde gözleri kapanır gibi olduğunda yatakta hemen yastık emzik yan çevirme ve pışpış yapıp kendi kendine uyutmaya çalışmaya başladım. 4. Aydan itibaren güvenli bağlanma bitince yanyana yatıp saçını severek kaşını okşayarak ona şarkı söyleyerek sırtını sıvazlayarak popişe pışpışla uyutmaya çalıştım. Kızım önce katılarak ağladı bazen kucağıma alıp uyutmamı istediğinden protesto etti durumu ama ağladığında yastıktaki yönünü değiştirdim dikkatini dağıttım tekrar uyku çalışmasına döndüm vazgeçmedim . Oğlum ise çabuk uyum gösterdi. Şuan akşam 19:30 gibi derin uykuya geçiyorlar. Ben artık mamalarına 2 tane cicibebe koyuyorum tokluk uzun sürüyor. Gündüz de çorba filan içiyorlar baya bildiğin katı gıdaya geçtik sayılır. 2-3 gündüz benim kız gece saat başı uyanıp kucağa gelmek istiyor. Sadece 1 kere tamam deyip aldım ve suistimal etti. Bugün tekrar yatakta yan yana yatıp uyuttum. Katıldı ağlamaktan hatta eşim lütfen kucağında salla dedi kızdım ona yarım saat sürmedi uyudu bak maşallah az önce uykusunda besledim hala deliksiz uyuyor . Uykusu kırıldığında kendi kendine uyumaya alışmalı 👍🏻
Gerçekten uyku düzeni muhteşem bir şey . Neyi nasıl yapıyorsan çocuk bir müddet sonra ona alışıyor . Ben de bu işi çok sevmiştim sallamadan yatağa koy aç müziği uyusun ama benim ki kısa sürdü . Kızlarım çok köyü hastalandılar . Bronşit olmuşlar yavrularım . Hastanede yattık 2 gün şimdi evdeyiz ama hiç iyi değiller . Sürekli ventolin veriyoruz ama öksürük geçmek bilmiyor . Boğazlarında poşet varmış gibi sürekli hışır hışır . Saturasyon 75 e kadar düşmüştü . Bayağı endişe ettik . Covid oldular dedim kesin ama negatif çıktı sonucumuz . Şimdi sürekli huzursuzlar hep ayakta uyutuyorum . Bi deneyeyim dedim yatağa koydum mosmor oldu ağlamaktan hemen aldım . Yani anlayacağınız bizim uyku eğitimi şimdilik askıda maalesef 😞😞😞İyileşsinler kaldığımız yerden devam edeceğiz inş

Ben beşiklerine koyup panjuru kapatıyorum dandini dastanayıda açıyorum 10 dakika olmadan uyuyorlar . Tabi ki ağlıyorlar ilk başta ama sonunda uyuyorlar . Gerçi şimdilik erteledik hasta oldukları için ama bu yöntem çok güzel . Yapmam gereken sadece sabırlı olmak . Böyle olunca uyku süreleri de uzun oluyor . Bence hemen başla alışacaklar kısa sürede

Ha birde yazmayı unuttum az önce uyuduklarında muhakkak beşiklerinde olsunlar . Yani gece gündüz hep aynı yerde uyusunlar . Buda uyku için önemli bir sorun . Gece başka yerde gündüz başka yerde olmasınlar ki yataklarına alışsınlar . Umarım başarırsın

Gerçekten uyku düzeni muhteşem bir şey . Neyi nasıl yapıyorsan çocuk bir müddet sonra ona alışıyor . Ben de bu işi çok sevmiştim sallamadan yatağa koy aç müziği uyusun ama benim ki kısa sürdü . Kızlarım çok köyü hastalandılar . Bronşit olmuşlar yavrularım . Hastanede yattık 2 gün şimdi evdeyiz ama hiç iyi değiller . Sürekli ventolin veriyoruz ama öksürük geçmek bilmiyor . Boğazlarında poşet varmış gibi sürekli hışır hışır . Saturasyon 75 e kadar düşmüştü . Bayağı endişe ettik . Covid oldular dedim kesin ama negatif çıktı sonucumuz . Şimdi sürekli huzursuzlar hep ayakta uyutuyorum . Bi deneyeyim dedim yatağa koydum mosmor oldu ağlamaktan hemen aldım . Yani anlayacağınız bizim uyku eğitimi şimdilik askıda maalesef 😞😞😞İyileşsinler kaldığımız yerden devam edeceğiz inş

Geçmiş olsun avatar bu nedir hastalıklar hiç birimizin yakasını bırakmadı 😞
Kuzu sana şifayla geldim hergün 1 adet olmak üzere 40 gün bıldırcın yumurtası 👍 mamalarına karıştır ver gitsin. Yeğenimin bronşit ve astımını bebekken onla geçirmişti annem 👍

Aman zaten büyüyünce de yapacaklar bari şimdi yapmasalardı 🤦🏼
Özellikle kızların kendi aralarındaki kıyafet sorunu 😬😬😬 Şimdiden Allah sabır versin size 🤣
Valla sabır çekiyorum kafayı yiyeceğim kızlardan biri iki gündür bir çığlık atma çıkardı aralıksız çığlık atıyor kafa beyin kalmadı tüm sinirlerim bozuluyor o seseeee , nasıl bir desibel o ya , beynim tinnnn tinnn ediyor . Kaçıp gidesim geliyor evden 😩

Canım önce rutin olusturman lazım, alt alma, meme, mama, uyku tulumu yapıyoruz biz. Yıkayan da var her aksam. Sonra 7.15 gibi eşim kızımı alıp salona geçiyor,ben de oğlanı alıp yatak odasına gidiyorum. Bebek uyutucu diy3 uygulamadan ninni açıyoruz sonra emziğini verip yanına,yatarak uyumasini bekliyoruz. Oğlum ilk 15-20 gün baya direndi. Ama,şimdi alıştılar saatleri yaklaştıkça,belli ediyorlar uyumak,istediklerini. Eğer ağlarsa kucağıma alıp dik bi sekilde ileri geri sallıyorum, sakinleşince geri yatırıyorum. Şimdi ilk 15 dk da uyuyor en gec. Hiç 30 dk yi bulmuyor çok şükür.

Kesinlikle dediğin çok doğru, nerden yaralayacagini cok iyi biliyor.ama ben eski kızı değilim. Çocuklarla berab3r çok değiştim. Kendi halimde , kendi mücadelemdeyim. Artık oturup düşünmüyorum. Başlarda çok ağladım ama geçti artık. Napayım ke di bilir diyorum. Bakalım nereye kadar dayanabilecek. Bir-kac hafta daha geçsin, torun özlemi vursun iyice diye bekliycem.

Çok geçmiş olsun, inşallah olmaz bir daha. Ben de bugün dikkat ettim hep sen öyle deyince. Acaba pişik var mı bisey var mı diye. Şimdilik yok çok şükür. Herşeyi veriyorum yemek olarak,salça falan hariç çünkü.

Ya her bezde top top kaka. Valla yeni beş degistiriyorum yine,kaka yapıyorlar. Doğdukları günlere döndük. Bi de kokuyor ek gıdaya,geçince :)
Aman olmasın ya çok kötü bir şey . Koca insan kakası gibi kokuyor birde bazen sırtına çıkıyor midem kalkıyor 😂

Valla sabır çekiyorum kafayı yiyeceğim kızlardan biri iki gündür bir çığlık atma çıkardı aralıksız çığlık atıyor kafa beyin kalmadı tüm sinirlerim bozuluyor o seseeee , nasıl bir desibel o ya , beynim tinnnn tinnn ediyor . Kaçıp gidesim geliyor evden 😩

Kızların çığlıkları en sevdiğim😬 Regen_ Regen_ ile opera grubumuza katabiliriz 🤭 Koro olsunlar bari 😁😁

Çok geçmiş olsun canım 😔

Çok geçmiş olsun canım, nasıl o kadar hasta oldular kuzum ?
Aman olmasın ya çok kötü bir şey . Koca insan kakası gibi kokuyor birde bazen sırtına çıkıyor midem kalkıyor 😂
Allah size de şifa,versin bazı,çocuklar çok alerjik oluyor. En korktuğum da toz alerjisi . Yaz gelsin tozlarda tuvaelabip alışsınlar istiyorum 😆
Kizlar nasilsiniz 🤗
Iyiyiz kuzum sen nasılsın ?

Geçmiş olsun avatar bu nedir hastalıklar hiç birimizin yakasını bırakmadı 😞
Kuzu sana şifayla geldim hergün 1 adet olmak üzere 40 gün bıldırcın yumurtası 👍 mamalarına karıştır ver gitsin. Yeğenimin bronşit ve astımını bebekken onla geçirmişti annem 👍
Teşekkür ederim canım .Ben de bilmiyorum ki basıl üşütüyorlar nerden hasta oluyorlar . Tavsiyen için teşekkür ederim ama bıldırcın yumurtası 1 yaşından küçüklere verilmez . Çünkü alerjen seviyesi çok yüksek . Normal yumurtadab 10 kat daha etkili ,

X