Canım önce rutin olusturman lazım, alt alma, meme, mama, uyku tulumu yapıyoruz biz. Yıkayan da var her aksam. Sonra 7.15 gibi eşim kızımı alıp salona geçiyor,ben de oğlanı alıp yatak odasına gidiyorum. Bebek uyutucu diy3 uygulamadan ninni açıyoruz sonra emziğini verip yanına,yatarak uyumasini bekliyoruz. Oğlum ilk 15-20 gün baya direndi. Ama,şimdi alıştılar saatleri yaklaştıkça,belli ediyorlar uyumak,istediklerini. Eğer ağlarsa kucağıma alıp dik bi sekilde ileri geri sallıyorum, sakinleşince geri yatırıyorum. Şimdi ilk 15 dk da uyuyor en gec. Hiç 30 dk yi bulmuyor çok şükür.
Kesinlikle dediğin çok doğru, nerden yaralayacagini cok iyi biliyor.ama ben eski kızı değilim. Çocuklarla berab3r çok değiştim. Kendi halimde , kendi mücadelemdeyim. Artık oturup düşünmüyorum. Başlarda çok ağladım ama geçti artık. Napayım ke di bilir diyorum. Bakalım nereye kadar dayanabilecek. Bir-kac hafta daha geçsin, torun özlemi vursun iyice diye bekliycem.
Çok geçmiş olsun, inşallah olmaz bir daha. Ben de bugün dikkat ettim hep sen öyle deyince. Acaba pişik var mı bisey var mı diye. Şimdilik yok çok şükür. Herşeyi veriyorum yemek olarak,salça falan hariç çünkü.
Ya her bezde top top kaka. Valla yeni beş degistiriyorum yine,kaka yapıyorlar. Doğdukları günlere döndük. Bi de kokuyor ek gıdaya,geçince :)