- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.901
Teşekkür ederim canım. Ah bir bilsen nasıl hasta oluyorlar nerden alıyorlar . Öyle kolay kolay dışarı çıkmayız evimiz de sıcak bilmiyorum bende nasıl hasta oluyorlar . Sakınan göze çöp düşer misali işteÇok geçmiş olsun canım, nasıl o kadar hasta oldular kuzum ?
Allah size de şifa,versin bazı,çocuklar çok alerjik oluyor. En korktuğum da toz alerjisi . Yaz gelsin tozlarda tuvaelabip alışsınlar istiyorum
Iyiyiz kuzum sen nasılsın ?
Öyle böyle değil ama valla gülmeyin çok kötüyüm
Şimdi ki nesilde çok nanemolla vallaÇok geçmiş olsun canım, nasıl o kadar hasta oldular kuzum ?
Allah size de şifa,versin bazı,çocuklar çok alerjik oluyor. En korktuğum da toz alerjisi . Yaz gelsin tozlarda tuvaelabip alışsınlar istiyorum
Iyiyiz kuzum sen nasılsın ?
Sağol canım. Yok birinin 2 dişi çıktı, diğerinde görünürde yok bişey. Tabi el hep ağızda ama çok yakında değil benceHayırlı olsun nays
Ikisinin de dişleri çıktı mi?
Aynı dert bende de var da yıldım afedersinSağol canım. Yok birinin 2 dişi çıktı, diğerinde görünürde yok bişey. Tabi el hep ağızda ama çok yakında değil bence
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin tez vakitte yavrularaTeşekkür ederim canım. Ah bir bilsen nasıl hasta oluyorlar nerden alıyorlar . Öyle kolay kolay dışarı çıkmayız evimiz de sıcak bilmiyorum bende nasıl hasta oluyorlar . Sakınan göze çöp düşer misali işte
Kaç para? Ben 136 lısını 190 na alıyorumGünaydın kızlar
Bugün A101de molfix indirimde 4 numarası naya uyguna geliyor
Kullanan varsa bi bakın derim
Bazı bebekler kusuyor maalesef. Benimkilerden de biri o civarda kusmaya başladı yeni yeni geçti. Fışkırarak kusmasınlar önemli olan o. Yine de kontrolde doktorunuza sorarsınız.Merhaba deneyimli anneler size bir sorum olacaktı?
Bir aylık ikiz bebeklerim bar. Birkaç gündür mama yedirdikten 5-10 dk sonra iki bebeğimde kusuyor. Fazlada vermiyorum her zaman verdiğim ölçüde yapıyorum. Prematüre mamadan 1 numara mamaya geçtik ondan olabilir mi acaba böyle birşey yaşayanınız var mı ?
150 tl 100lüsüKaç para? Ben 136 lısını 190 na alıyorum
Cok sukur iyiler teyzesi bol bol afacanlik kosusturma varÇok şükür zümrem
Bıydıklar ne yapıyor okul nasıl gidiyor?
Nerdeyse tum bebeklerde gorulen bi durum canim uzunca bir sure kusmalari devam edecek hic endiselenme cok normal yani ortlama 4 aya kadar kusma oluyor belirgin sekildeMerhaba deneyimli anneler size bir sorum olacaktı?
Bir aylık ikiz bebeklerim bar. Birkaç gündür mama yedirdikten 5-10 dk sonra iki bebeğimde kusuyor. Fazlada vermiyorum her zaman verdiğim ölçüde yapıyorum. Prematüre mamadan 1 numara mamaya geçtik ondan olabilir mi acaba böyle birşey yaşayanınız var mı ?
Yesıl ama maviyide hemen hemen aynı alıyorum150 tl 100lüsü
Seninki daha uygunmuş
Yeşil paket mi mavi mi?
Bazı bebekler kusuyor maalesef. Benimkilerden de biri o civarda kusmaya başladı yeni yeni geçti. Fışkırarak kusmasınlar önemli olan o. Yine de kontrolde doktorunuza sorarsınız.
Bu birkaç güne kadar yoktu böyle birşeyleri yeni başladı o yüzden endişelendim. Çok teşekkür ederim cevapladığınız içinNerdeyse tum bebeklerde gorulen bi durum canim uzunca bir sure kusmalari devam edecek hic endiselenme cok normal yani ortlama 4 aya kadar kusma oluyor belirgin sekilde
Artık yesil zor bulunuyor150 tl 100lüsü
Seninki daha uygunmuş
Yeşil paket mi mavi mi?
Iki gün evde olman çok iyi olmuşCok sukur iyiler teyzesi bol bol afacanlik kosusturma var
Okul da guzel zumrem 3 gun gidiyorum yogun ama gun az
Ben de maviyi daha çok sevdimYesıl ama maviyide hemen hemen aynı alıyorum
Bide bence yesıl paketi daha iyiydi
Kusma cok normal fiskirir tarzda olmadigi sureceBu birkaç güne kadar yoktu böyle birşeyleri yeni başladı o yüzden endişelendim. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için
Maas + 6 ek ders zorunlulugu varya zumrem her sinif cift 22 saat aldim mecburIki gün evde olman çok iyi olmuş
Maaş karşılığı mı ders aldın?
Ben de maviyi daha çok sevdim
Yeşil marketlerde var ama indirime pek girmiyor
Sen nerden alıyorsun?