- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.821
Nasıl yaptın eziyormusun rondodan mı geçirdin
Nasıl gidiyor tadımlarGünaydın kuzumburalardayım canım okuyorum hep iyi işte bizim zıpçıktılarla uğraşıyorum. Tadımlara başladık. Uykularla cebelleşiyoruz. Yenidoğan gibi kucakta uyumaya başladılar geceleri. Sırt ağrısından ölüyorum sen nasılsın?
O kadar olcak tabi. Bir çigligim yeter hepinizi yola getirirm diyorlarKız sakinleşmesine sakinleşiyorda. Arada attığı bir çığlık, bir çomak sokma büyük bir krize sebebiyet vermeye devam etmiyor değil
Sessiz atın çiftesi misali
O kadar olcak tabi. Bir çigligim yeter hepinizi yola getirirm diyorlarbizimki doktorda yaptı onu. Oglana göre kiz daha sakin dedi ve kizim doktoru 5 karis sıçratti havaya seside gürmüş diyo doktor ee yani dedim damarına basmıyoruz onun
Fena değil şimdilik. Bal kabağı, patates ve havuç yediler. Biri daha iştahlı kaşığı görünce ağzını açıyor, öbürü biraz öğürüyor ama sonuç olarak yiyorlar mademNasıl gidiyor tadımlarbizde basladık ama sevmediler pek napcaz bilmiyorum direkt tarhana corbasi veresim var
Telefonda konusurken sesi geliyor karsidaki soruyor oglanin sesi mi hayir minnak kizimin sesi o diyorumCiddi bu kızların sesi ne kadar gür. Ben kesin diyorum operaya göndericem seniBu sesle ortalığın tozunu attırırsın. Tabi önce bizim tozumuzu attırıyor
Rego seninle ciddi problemlerimiz aynı gidiyor
AhahhaFena değil şimdilik. Bal kabağı, patates ve havuç yediler. Biri daha iştahlı kaşığı görünce ağzını açıyor, öbürü biraz öğürüyor ama sonuç olarak yiyorlar mademda gördük, umut var
Bizim ev küçük olunca heryere giremiyorlar galiba, yoksa tüm evi yurutecle karsitiracaklarina eminim. Herşeyi merak ediyorlar.Yaramazlık bizim diğer adımız moda sandalye devirmeler, dolap boşaltmalar daha şimdiden başladıBirde yürüteçle tam uzanamadıklar halde. Uzanmaya başlayınca daha kötü şeyler olacak hissediyorum.
Bu arada hastalığın ve annenle olan mesajlarını okudum. Anneni artık geride bırakman gerekiyor. Kapat o defteri sağlığına yoğunlaş. Kendini üzdükçe daha fazla hasta olursun. Bebeklerine şuan sen lazımsın başka kimse değil. İnşallah biran önce geçer hastalığında Allah şifa versin tez zamanda
Bizim de yanına yatıp uyutma ilk 1 ay biraz zor geçti, oğlum için özellikle. Şimdi ninniyi 30 dk ya kuruyorum ilk 10 dk da uyumuş oluyor genelde. Başlarda çok ağlayıp direndi benim oğlan da.Ay ne güzelben de yanına yatıp uyutmaya çalışıyorum ama bi noktada kriz çıkıyor kucakla bitiyor uyku
Ben hepsini bir arada pisiriyorum, kuzu kıyması da katmaya başladım artık, ve kemik suyu. Patates eziğiyle eziyorum, pirasalari da baya küçük doğuruyorum, yiyorlar bu şekilde.Pirinci ayrı pişiriyorum. Havucu az zeytinyağında hafif kavurup pırasayıda ince ince doğrayıp yanına atıyorum. Bunları az suda yapıyorum ki sularını dökmek zorunda kalmıyım. Sonra havuçlu, pırasa olanı blend ediyorum. En son pirinçleri ekliyorum. Pirinçler pütürlü kalıyor çiğnemeye çalışıyorlar. Diğeri püre olmuş oluyor. Pırasa çok kabuk olduğu için cesaret edemedim henüz ezip vermeye
Doğru görmüşsündür canım bariz olduğu gibi çıkıyorAhahhabende yemiyor dökuluyor diye dusunurken , da gordum yani insallah yanlis benzetmiyorumdur azda olsa gitmis bogazlarndan diye sevindim ama oglan baya yuzunu falan limon yer gibi hallere sokuyor napcam bakalm
Nasıl uyguladın sistemi canım uyku konusunda? Nadiren akşamları uyutabiliyorum yanına yatarak ama bu aralar aşırı kucakçı oldularBizim ev küçük olunca heryere giremiyorlar galiba, yoksa tüm evi yurutecle karsitiracaklarina eminim. Herşeyi merak ediyorlar.
Amin kuzum amin inşalla iyileşir gözüm. Annemi takmasam diyorum ama fazla duygusal ve içli biriyim annem dr bumu bildiği için hep baba yapıyor yapacağını malesef.
Bizim de yanına yatıp uyutma ilk 1 ay biraz zor geçti, oğlum için özellikle. Şimdi ninniyi 30 dk ya kuruyorum ilk 10 dk da uyumuş oluyor genelde. Başlarda çok ağlayıp direndi benim oğlan da.
Ben hepsini bir arada pisiriyorum, kuzu kıyması da katmaya başladım artık, ve kemik suyu. Patates eziğiyle eziyorum, pirasalari da baya küçük doğuruyorum, yiyorlar bu şekilde.
Amin kuzum amin inşalla iyileşir gözüm. Annemi takmasam diyorum ama fazla duygusal ve içli biriyim annem dr bumu bildiği için hep baba yapıyor yapacağını malesef.
Ben hepsini bir arada pisiriyorum, kuzu kıyması da katmaya başladım artık, ve kemik suyu. Patates eziğiyle eziyorum, pirasalari da baya küçük doğuruyorum, yiyorlar bu şekilde.
Telefonda konusurken sesi geliyor karsidaki soruyor oglanin sesi mi hayir minnak kizimin sesi o diyorumkizim azcık daha kibar bagir diyorum ama yok
Gel beraber gonderelim operaya
Az once bantlamayı düsunmüstüm nicee bu video ile aklimi celiyorsun
Meslek isinide hallettik o zamanYa evet kızlar hemde minikler nerden çıkıyor o kadar ses tam şaşırmalık
Gönderelim ham dans sözümüzde var hep birlikte gitsinlerYarısı oynar, yarısı söyler gül gibi geçinirler
Desteksiz uyutma şart valla bizimkilerde sallanmaya alıştı iyice . İştahsızlık bir tık daha çözüme ulaştı kıyma tavuk ve bazı baharatlara geçince biraz daha keyif almaya başladılar gübi sanki . Siz başladınız mı ?Vallaha iyiler şu ara çok şükür demeyi çok isterdim. Ama ben çomak soktum bebelere. Benimkiler beyaz gürültüyle tüm gece uyuyabiliyorlardı. Artık beynim ambale oldu buna bir son deme vaktiydi. Çünkü ne zaman kapatsam uyanıyorlardı ve ben seste uyuyamayan bir insan olarak uyku uyusamda dinlenemiyordum.
Bu ara onu bitirdim öyle uyutmaya uğraşıyorum doğal olarak kriz var evdeİlla bir destek ister oldular. Ya sırtlarına pat pat ya beşik sallama ne olursa kabul durumundalar.
Senin anlayacağın bir yerden yaparken bir yerden bozma zamanımız
Seninkiler ne durumda hala iştahsızlık devam mı?
Deterjanı dalin granüldü şimdi geren cleane geçtim bende, bioderma bepanten coresatin ne varsa denedim ama başa çıkamadık gittikçe yayıldı . Deli gibi kaşınıyordu çocuk uykudan uyanıp mecbur sürdüm iki günde sıfırladı . Şimdi tekrar süt ve süt ürünlerine başlayacağım yine artarsa anlayacağım ki ondan .Evet geçen mesaj attım artık daha sakinler, dahaguzel oynuyorlar diye , mesaja bakma gereği bile duymadi. Okuduğuna eminim de üstten okudu muhtemelen.
Benim kızımın bacaklarında oluyordu kuruluklar, bioderma kullanıyordum , sonra ebebegin kendi çamaşır deterjanından aldım denemek için. Ondan beri olmadi bir daha kuruluk. Ariel , unibaby falan kullanıyordum. Belki sizin de ondan olabilir.
Yüzünde oluyordu bir de ona da biederma iyi geldi.
Yaaa onlar işe yaramadıysa baya ciddi olmuş demek ki şükür bizde işe yaradı birde penaten düye kremleri vardı onuda sürdüm ben baya beyaz kalıp gibi sürüyordum . Aynen açıl bırakmayı bizde yaptık ama o dönem sürekli kaka yapmaktan kızarıyordu iyice . Her bezde kaka vardı .Popolar yeni besinlerin yüzünden oluyormuş benimkine mantar dedi. Pişik olmadığını anlamıştım zaten ondan özellikle başka krem istedim. Krem ismi vermek yasaksa diye vermedim bende yasak olmayadabilirDur deneyelim İlk banımı yerim belki Senelerdir çok usluydum
Sudokrem ve hametan işe yaramayınca gittim bende normalde hiç pişik yaptırmıyordular saolsunlar. Ama Travazol ve Hamazinc yazdı o geçirdi çok şükür. Ara ara açık kalsın havalandır ve sildikten sonra kurut dedi ama zaten yapıyordum ben onu
Yaramazlık bizim diğer adımız moda sandalye devirmeler, dolap boşaltmalar daha şimdiden başladıBirde yürüteçle tam uzanamadıklar halde. Uzanmaya başlayınca daha kötü şeyler olacak hissediyorum.
Bu arada hastalığın ve annenle olan mesajlarını okudum. Anneni artık geride bırakman gerekiyor. Kapat o defteri sağlığına yoğunlaş. Kendini üzdükçe daha fazla hasta olursun. Bebeklerine şuan sen lazımsın başka kimse değil. İnşallah biran önce geçer hastalığında Allah şifa versin tez zamanda
Meslek isinide hallettik o zamanopera bale ugrassinlar yavrular. Biz esimle zor bölümlerde okutmayi düsünmüyoruz