2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Nasıl yaptın eziyormusun rondodan mı geçirdin

Pirinci ayrı pişiriyorum. Havucu az zeytinyağında hafif kavurup pırasayıda ince ince doğrayıp yanına atıyorum. Bunları az suda yapıyorum ki sularını dökmek zorunda kalmıyım. Sonra havuçlu, pırasa olanı blend ediyorum. En son pirinçleri ekliyorum. Pirinçler pütürlü kalıyor çiğnemeye çalışıyorlar. Diğeri püre olmuş oluyor. Pırasa çok kabuk olduğu için cesaret edemedim henüz ezip vermeye

Nasıl gidiyor tadımlar bizde basladık ama sevmediler pek napcaz bilmiyorum direkt tarhana corbasi veresim var

Kız sakinleşmesine sakinleşiyorda. Arada attığı bir çığlık, bir çomak sokma büyük bir krize sebebiyet vermeye devam etmiyor değil
Sessiz atın çiftesi misali
O kadar olcak tabi. Bir çigligim yeter hepinizi yola getirirm diyorlar bizimki doktorda yaptı onu. Oglana göre kiz daha sakin dedi ve kizim doktoru 5 karis sıçratti havaya seside gürmüş diyo doktor ee yani dedim damarına basmıyoruz onun

Ciddi bu kızların sesi ne kadar gür. Ben kesin diyorum operaya göndericem seni Bu sesle ortalığın tozunu attırırsın. Tabi önce bizim tozumuzu attırıyor
Rego seninle ciddi problemlerimiz aynı gidiyor

Nasıl gidiyor tadımlar bizde basladık ama sevmediler pek napcaz bilmiyorum direkt tarhana corbasi veresim var
Fena değil şimdilik. Bal kabağı, patates ve havuç yediler. Biri daha iştahlı kaşığı görünce ağzını açıyor, öbürü biraz öğürüyor ama sonuç olarak yiyorlar madem da gördük, umut var

Ciddi bu kızların sesi ne kadar gür. Ben kesin diyorum operaya göndericem seni Bu sesle ortalığın tozunu attırırsın. Tabi önce bizim tozumuzu attırıyor
Rego seninle ciddi problemlerimiz aynı gidiyor
Telefonda konusurken sesi geliyor karsidaki soruyor oglanin sesi mi hayir minnak kizimin sesi o diyorum kizim azcık daha kibar bagir diyorum ama yok
Gel beraber gonderelim operaya

Ahahha bende yemiyor dökuluyor diye dusunurken , da gordum yani insallah yanlis benzetmiyorumdur azda olsa gitmis bogazlarndan diye sevindim ama oglan baya yuzunu falan limon yer gibi hallere sokuyor napcam bakalm

Bizim ev küçük olunca heryere giremiyorlar galiba, yoksa tüm evi yurutecle karsitiracaklarina eminim. Herşeyi merak ediyorlar.
Amin kuzum amin inşalla iyileşir gözüm. Annemi takmasam diyorum ama fazla duygusal ve içli biriyim annem dr bumu bildiği için hep baba yapıyor yapacağını malesef.
Ay ne güzel ben de yanına yatıp uyutmaya çalışıyorum ama bi noktada kriz çıkıyor kucakla bitiyor uyku
Bizim de yanına yatıp uyutma ilk 1 ay biraz zor geçti, oğlum için özellikle. Şimdi ninniyi 30 dk ya kuruyorum ilk 10 dk da uyumuş oluyor genelde. Başlarda çok ağlayıp direndi benim oğlan da.
Ben hepsini bir arada pisiriyorum, kuzu kıyması da katmaya başladım artık, ve kemik suyu. Patates eziğiyle eziyorum, pirasalari da baya küçük doğuruyorum, yiyorlar bu şekilde.

Ahahha bende yemiyor dökuluyor diye dusunurken , da gordum yani insallah yanlis benzetmiyorumdur azda olsa gitmis bogazlarndan diye sevindim ama oglan baya yuzunu falan limon yer gibi hallere sokuyor napcam bakalm
Doğru görmüşsündür canım bariz olduğu gibi çıkıyor

Nasıl uyguladın sistemi canım uyku konusunda? Nadiren akşamları uyutabiliyorum yanına yatarak ama bu aralar aşırı kucakçı oldular

O yüzden hep diyorlar en çok dost yaralar çünkü nereden vuracağını iyi bilir diye. Bu birde anne olunca en derinine inebiliyor malesef. Hayırlısıyla çözülsün inşallah herşey
Ben pırasa da korktum birde bezelyeden korkuyorum. Normalde hiç blenderdan geçirmiyorum sebzeleri ama bunlarda cesaretim yok. Pirinci, diğerlerini damaklarıyla ezebildikleri için içim rahat ama diğerleri kabuksu olduğu için bekliyorum. 1 ay daha yutmaları gelişsin bende öyle veririm

Telefonda konusurken sesi geliyor karsidaki soruyor oglanin sesi mi hayir minnak kizimin sesi o diyorum kizim azcık daha kibar bagir diyorum ama yok
Gel beraber gonderelim operaya

Ya evet kızlar hemde minikler nerden çıkıyor o kadar ses tam şaşırmalık
Gönderelim ham dans sözümüzde var hep birlikte gitsinler Yarısı oynar, yarısı söyler gül gibi geçinirler

Ya evet kızlar hemde minikler nerden çıkıyor o kadar ses tam şaşırmalık
Gönderelim ham dans sözümüzde var hep birlikte gitsinler Yarısı oynar, yarısı söyler gül gibi geçinirler
Meslek isinide hallettik o zaman opera bale ugrassinlar yavrular. Biz esimle zor bölümlerde okutmayi düsünmüyoruz

Desteksiz uyutma şart valla bizimkilerde sallanmaya alıştı iyice . İştahsızlık bir tık daha çözüme ulaştı kıyma tavuk ve bazı baharatlara geçince biraz daha keyif almaya başladılar gübi sanki . Siz başladınız mı ?

Deterjanı dalin granüldü şimdi geren cleane geçtim bende, bioderma bepanten coresatin ne varsa denedim ama başa çıkamadık gittikçe yayıldı . Deli gibi kaşınıyordu çocuk uykudan uyanıp mecbur sürdüm iki günde sıfırladı . Şimdi tekrar süt ve süt ürünlerine başlayacağım yine artarsa anlayacağım ki ondan .

Yaaa onlar işe yaramadıysa baya ciddi olmuş demek ki şükür bizde işe yaradı birde penaten düye kremleri vardı onuda sürdüm ben baya beyaz kalıp gibi sürüyordum . Aynen açıl bırakmayı bizde yaptık ama o dönem sürekli kaka yapmaktan kızarıyordu iyice . Her bezde kaka vardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…