2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sana güveniyorum güzel anniş çöz gel durumu
Benim de herif ayrılmak istemedi Birlikte uyuyabilirsin dedim git orda uyu gitmedi
Aaa corbaya gectiniz mi kuzu. Biz daha tadimlardayiz annem gecelim diyip duruyor bende doktoru dinleyelim kafasindayim
Geçtik bebeğim kreşe de gönderiyorum yediriyorlar. Bizim de dr verme dedi, sordum, anneniz siz 6 aylık olana kadar size sadece anne sütü mü verdi diye, güldü bence birbirimizi anladık hocam dedim benim haberim yok bana söylemedin dedi

uyku işini çözen bacılarım sizleri gıpta ile selamlıyorum hiç istememe rağmen anneanne ve babaanne sağolsunlar ayakta sallayarak uyumaya alıştırdılar şimdi de çocuklar büyüdükçe ayaklarımız acıyor artık diye söyleniyorlar bebişler artık hep o bacak temasını istiyorlar hafif hafif sallayınca 2-3 dkda uykuya dalıyorlar ama ne yapsam pış piş pat patla uykuya geçiremedim odaları olmasına rağmen ben hala ayırmadım birlikte uyuyoruz gündüz uykuları da salonda koltukta oluyor odalarına beşiklerine götüremedim o yüzden gündüz uykuları Kısa sürüyor ve bir düzeni yok ama gece maşallah iyiler düzenleri de oturdu şu sallayarak uyutmadan işi çeviren varsa tavsiyelerini alırım

Ben o ayakta sallama işini beşikte hafif sallamaya çevirdim bir sonraki hedefim hiç sallamadan uyumaları.
Sabahları uyguluyorlar ama gece uykusuna hala niyetleri yok. Şimdilik beyaz gürültüden kurtulduk. Bir sonraki adım sallamadan kurtarma en son adım emzik olacak. Hedefim bu

Bende elime ne gelirse veriyorum alerji yapmayacağını düşündüğüm Kesinlikle Lariş yolundan gitme niyetim. Mama mama nereye kadar
Herife posta koysam senin gibi tüm yatak bana kalır. Aslında düşündümde olur bu iş bir taşla 3 kuşu gönderirim rahat rahat yatarım

Gerçekten uyku düzeni muhteşem bir şey . Neyi nasıl yapıyorsan çocuk bir müddet sonra ona alışıyor . Ben de bu işi çok sevmiştim sallamadan yatağa koy aç müziği uyusun ama benim ki kısa sürdü . Kızlarım çok köyü hastalandılar . Bronşit olmuşlar yavrularım . Hastanede yattık 2 gün şimdi evdeyiz ama hiç iyi değiller . Sürekli ventolin veriyoruz ama öksürük geçmek bilmiyor . Boğazlarında poşet varmış gibi sürekli hışır hışır . Saturasyon 75 e kadar düşmüştü . Bayağı endişe ettik . Covid oldular dedim kesin ama negatif çıktı sonucumuz . Şimdi sürekli huzursuzlar hep ayakta uyutuyorum . Bi deneyeyim dedim yatağa koydum mosmor oldu ağlamaktan hemen aldım . Yani anlayacağınız bizim uyku eğitimi şimdilik askıda maalesef İyileşsinler kaldığımız yerden devam edeceğiz inş

Ben beşiklerine koyup panjuru kapatıyorum dandini dastanayıda açıyorum 10 dakika olmadan uyuyorlar . Tabi ki ağlıyorlar ilk başta ama sonunda uyuyorlar . Gerçi şimdilik erteledik hasta oldukları için ama bu yöntem çok güzel . Yapmam gereken sadece sabırlı olmak . Böyle olunca uyku süreleri de uzun oluyor . Bence hemen başla alışacaklar kısa sürede

Ha birde yazmayı unuttum az önce uyuduklarında muhakkak beşiklerinde olsunlar . Yani gece gündüz hep aynı yerde uyusunlar . Buda uyku için önemli bir sorun . Gece başka yerde gündüz başka yerde olmasınlar ki yataklarına alışsınlar . Umarım başarırsın

Geçmiş olsun avatar bu nedir hastalıklar hiç birimizin yakasını bırakmadı
Kuzu sana şifayla geldim hergün 1 adet olmak üzere 40 gün bıldırcın yumurtası mamalarına karıştır ver gitsin. Yeğenimin bronşit ve astımını bebekken onla geçirmişti annem

Aman zaten büyüyünce de yapacaklar bari şimdi yapmasalardı
Özellikle kızların kendi aralarındaki kıyafet sorunu Şimdiden Allah sabır versin size
Valla sabır çekiyorum kafayı yiyeceğim kızlardan biri iki gündür bir çığlık atma çıkardı aralıksız çığlık atıyor kafa beyin kalmadı tüm sinirlerim bozuluyor o seseeee , nasıl bir desibel o ya , beynim tinnnn tinnn ediyor . Kaçıp gidesim geliyor evden

Aman olmasın ya çok kötü bir şey . Koca insan kakası gibi kokuyor birde bazen sırtına çıkıyor midem kalkıyor

Kızların çığlıkları en sevdiğim Regen_ ile opera grubumuza katabiliriz Koro olsunlar bari

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım, nasıl o kadar hasta oldular kuzum ?
Aman olmasın ya çok kötü bir şey . Koca insan kakası gibi kokuyor birde bazen sırtına çıkıyor midem kalkıyor
Allah size de şifa,versin bazı,çocuklar çok alerjik oluyor. En korktuğum da toz alerjisi . Yaz gelsin tozlarda tuvaelabip alışsınlar istiyorum
Kizlar nasilsiniz
Iyiyiz kuzum sen nasılsın ?

Teşekkür ederim canım .Ben de bilmiyorum ki basıl üşütüyorlar nerden hasta oluyorlar . Tavsiyen için teşekkür ederim ama bıldırcın yumurtası 1 yaşından küçüklere verilmez . Çünkü alerjen seviyesi çok yüksek . Normal yumurtadab 10 kat daha etkili ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…