- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.229
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.841
Desteksiz uyutma şart valla bizimkilerde sallanmaya alıştı iyice . İştahsızlık bir tık daha çözüme ulaştı kıyma tavuk ve bazı baharatlara geçince biraz daha keyif almaya başladılar gübi sanki . Siz başladınız mı ?
Yaaa onlar işe yaramadıysa baya ciddi olmuş demek ki şükür bizde işe yaradı birde penaten düye kremleri vardı onuda sürdüm ben baya beyaz kalıp gibi sürüyordum . Aynen açıl bırakmayı bizde yaptık ama o dönem sürekli kaka yapmaktan kızarıyordu iyice . Her bezde kaka vardı .
Evet biz
Bakma bizde de yarım yamalak öğün oluşturamadım özellikle kahvaltı konusunda alerjiler bizi engelledi biraz bakalım yeniden peynir yumurtaya başlayacağım eğer yine egzama olursa uzun süre veremem sanırım . Aslında birinde sorun yok ama o da mahrum kalıyor . Birine yedirip öbürüne vermemek kötü hissettiriyor çünkü çok severek yiyorlardı peyniri filan .İşin ilginci sabah 2 uyku uyuyorlar bazen 3 hepsinde desteksiz uyuyorlar ama gece uykusuna yatacakken ortalık karışıyorNeyse çözülecek elbet birgün
Yumurta harici protein geçmeyi bende dört gözle bekliyorum. Bizde hala yarım yamalak durumlar. Hala toparlamaya çalışıyorum. Ama mamayı zorluyorlar bu ara. Kaşık istiyorlar devamlı. Bir yerden bozmasalar olmaz zaten
Baya ciddiydi penaten bende de var. Almanyadan geldi burdan almadım birde o hiç bize uymadıAnaları gibi çeşit bebe doğurmuşum Şu ara her bezde kakadayız işte Kendileri umursamıyor birde. Gübreyle büyüyeceklerini filan mı düşünüyorlar acaba
Way kuzum benimkilerde örümcekten örümceğe oyuncak degisimi yapiyorlar yada zorla öbürü digerinin elindekini mi almaya caliyor desemKurtuluş yok anlaşıldı. Örümcektede yapışıyorlar ya belki bir fark olur demiştim. Mutfakta hareket edecek alan bulamıyorum bi yemek yapayım desem. Bileklerim ağrıyor artık arabanın kenarlarını vurduklarından Sağlı sollu şiddet görüyorum
8 buçuk aylıklar yeni yeni yerde biraz vakit geçirmeye başladılarKızlar yazdıklarınızı okudum da bu aq kucak sevdası bitmiyor mu ben ilk aylar fazladır sonra biter diyordum kendimi avutuyormuşum. Bir de uyku ile ilgili taktiklere açığız özellikle canım kızım chucky su bizi delirtiyor
Benim sevgili kızım öyle oğlum yine biraz daha iyi ona göre ve size göre daha çook küçükler bazen yoruluyorum sonra diyorum büyüyünce ne8 buçuk aylıklar yeni yeni yerde biraz vakit geçirmeye başladılar
Hala kucak istiyorlar tabi de ilk 6 ay sürekli kucakta durmak istediler hiç yere koyamıyordum
Desteksiz oturmaya başlayınca bi nebze olsun rahatlarsın canımBenim sevgili kızım öyle oğlum yine biraz daha iyi ona göre ve size göre daha çook küçükler bazen yoruluyorum sonra diyorum büyüyünce neyicem
Bakma bizde de yarım yamalak öğün oluşturamadım özellikle kahvaltı konusunda alerjiler bizi engelledi biraz bakalım yeniden peynir yumurtaya başlayacağım eğer yine egzama olursa uzun süre veremem sanırım . Aslında birinde sorun yok ama o da mahrum kalıyor . Birine yedirip öbürüne vermemek kötü hissettiriyor çünkü çok severek yiyorlardı peyniri filan .
Kızlar yazdıklarınızı okudum da bu aq kucak sevdası bitmiyor mu ben ilk aylar fazladır sonra biter diyordum kendimi avutuyormuşum. Bir de uyku ile ilgili taktiklere açığız özellikle canım kızım chucky su bizi delirtiyor
Way kuzum benimkilerde örümcekten örümceğe oyuncak degisimi yapiyorlar yada zorla öbürü digerinin elindekini mi almaya caliyor desemakrobasik bihaller hareketler orumcektede gozumun onunde olmalari lazim kendilerinu atacaklar diye aklim cikacak geriye kafayi atiyorlar ayaklariylada kendisini itiyor cok fenalar cok
Ikisinin eline de aynı oyuncaktan veriyorum gidip digerininkini almaya çalışıyorlarEski örümcekler olsa aman dikkat et derdim de şimdikilerin denge mekanizması çok iyi bişey olsaydı şimdiye Demir yaşamıştı kesin onu merak etmeÖyle hor kullanıyor ki doktordan temiz araba diye satsam kimse bakmaz
Birbirlerinin oyuncakların salça olma hepsinde var demekki ayrı cinsiyet olmalarıda farketmiyormuş iyi sevindim
İnşallah ya gıda alerjisi çok zor . İnsanı da yoruyor ne bulacağım diye . Sonuçta ben bunlara peynir yumurtasız ne vereyim kahvaltıda .İnşallah gıdadan değildir başlarsın geri en düzgün Öğünleri sabah oluyor genellikle ilk başlarda
O huy bende de var. Biri yemeyip diğeri yiyince kendimi çok kötü hissediyorumYa ikiside ya hiç biri kuralı oldu resmen
Yaaaa bunu duyduğuma sevindim bende bu çocuklar neden böyle diye üzülüyordum , özellikle kızlardan biri daha çok yapıyordu , hep böyle mi yapacak diye dert etmiştim kendimeIkisinin eline de aynı oyuncaktan veriyorum gidip digerininkini almaya çalışıyorlar
Mevzu oyuncak değil
Komşunun cimleri her zaman daha yeşil
Bu kavgalar bitmeyecek benceYaaaa bunu duyduğuma sevindim bende bu çocuklar neden böyle diye üzülüyordum , özellikle kızlardan biri daha çok yapıyordu , hep böyle mi yapacak diye dert etmiştim kendime
Ikisinin eline de aynı oyuncaktan veriyorum gidip digerininkini almaya çalışıyorlar
Mevzu oyuncak değil
Komşunun cimleri her zaman daha yeşil
İnşallah ya gıda alerjisi çok zor . İnsanı da yoruyor ne bulacağım diye . Sonuçta ben bunlara peynir yumurtasız ne vereyim kahvaltıda .
Aşko rego buradayız