2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İşin ilginci sabah 2 uyku uyuyorlar bazen 3 hepsinde desteksiz uyuyorlar ama gece uykusuna yatacakken ortalık karışıyor Neyse çözülecek elbet birgün

Yumurta harici protein geçmeyi bende dört gözle bekliyorum. Bizde hala yarım yamalak durumlar. Hala toparlamaya çalışıyorum. Ama mamayı zorluyorlar bu ara. Kaşık istiyorlar devamlı. Bir yerden bozmasalar olmaz zaten

Baya ciddiydi penaten bende de var. Almanyadan geldi burdan almadım birde o hiç bize uymadı Anaları gibi çeşit bebe doğurmuşum Şu ara her bezde kakadayız işte Kendileri umursamıyor birde. Gübreyle büyüyeceklerini filan mı düşünüyorlar acaba

Bakma bizde de yarım yamalak öğün oluşturamadım özellikle kahvaltı konusunda alerjiler bizi engelledi biraz bakalım yeniden peynir yumurtaya başlayacağım eğer yine egzama olursa uzun süre veremem sanırım . Aslında birinde sorun yok ama o da mahrum kalıyor . Birine yedirip öbürüne vermemek kötü hissettiriyor çünkü çok severek yiyorlardı peyniri filan .

Kızlar yazdıklarınızı okudum da bu aq kucak sevdası bitmiyor mu ben ilk aylar fazladır sonra biter diyordum kendimi avutuyormuşum. Bir de uyku ile ilgili taktiklere açığız özellikle canım kızım chucky su bizi delirtiyor

Way kuzum benimkilerde örümcekten örümceğe oyuncak degisimi yapiyorlar yada zorla öbürü digerinin elindekini mi almaya caliyor desem akrobasik bihaller hareketler orumcektede gozumun onunde olmalari lazim kendilerinu atacaklar diye aklim cikacak geriye kafayi atiyorlar ayaklariylada kendisini itiyor cok fenalar cok

8 buçuk aylıklar yeni yeni yerde biraz vakit geçirmeye başladılar
Hala kucak istiyorlar tabi de ilk 6 ay sürekli kucakta durmak istediler hiç yere koyamıyordum

8 buçuk aylıklar yeni yeni yerde biraz vakit geçirmeye başladılar
Hala kucak istiyorlar tabi de ilk 6 ay sürekli kucakta durmak istediler hiç yere koyamıyordum
Benim sevgili kızım öyle oğlum yine biraz daha iyi ona göre ve size göre daha çook küçükler bazen yoruluyorum sonra diyorum büyüyünce ne yicem

Benim sevgili kızım öyle oğlum yine biraz daha iyi ona göre ve size göre daha çook küçükler bazen yoruluyorum sonra diyorum büyüyünce ne yicem
Desteksiz oturmaya başlayınca bi nebze olsun rahatlarsın canım
Annelere dünyada rahat yok orası ayrı da
Ağırlığına da alışıyorsun ya sürekli kucakta gezdirince

İnşallah gıdadan değildir başlarsın geri en düzgün Öğünleri sabah oluyor genellikle ilk başlarda
O huy bende de var. Biri yemeyip diğeri yiyince kendimi çok kötü hissediyorum Ya ikiside ya hiç biri kuralı oldu resmen

Meraklı sana güzel haber vereyim yine bebeden bebeye değişiyor. Benimkiler kucak sevmiyorlar mesela. Örümcekten kucağıma alıyorum az binsinler diye kıyamet kopuyor geri koy ben free takılıcam diye

Eski örümcekler olsa aman dikkat et derdim de şimdikilerin denge mekanizması çok iyi bişey olsaydı şimdiye Demir yaşamıştı kesin onu merak etme Öyle hor kullanıyor ki doktordan temiz araba diye satsam kimse bakmaz
Birbirlerinin oyuncakların salça olma hepsinde var demekki ayrı cinsiyet olmalarıda farketmiyormuş iyi sevindim

Ikisinin eline de aynı oyuncaktan veriyorum gidip digerininkini almaya çalışıyorlar
Mevzu oyuncak değil
Komşunun cimleri her zaman daha yeşil

İnşallah ya gıda alerjisi çok zor . İnsanı da yoruyor ne bulacağım diye . Sonuçta ben bunlara peynir yumurtasız ne vereyim kahvaltıda .

Ikisinin eline de aynı oyuncaktan veriyorum gidip digerininkini almaya çalışıyorlar
Mevzu oyuncak değil
Yaaaa bunu duyduğuma sevindim bende bu çocuklar neden böyle diye üzülüyordum , özellikle kızlardan biri daha çok yapıyordu , hep böyle mi yapacak diye dert etmiştim kendime

Mevzu oyuncak değil

Aman zaten büyüyünce de yapacaklar bari şimdi yapmasalardı
Özellikle kızların kendi aralarındaki kıyafet sorunu Şimdiden Allah sabır versin size

İnşallah ya gıda alerjisi çok zor . İnsanı da yoruyor ne bulacağım diye . Sonuçta ben bunlara peynir yumurtasız ne vereyim kahvaltıda .

Malesef başka şey de yiyemiyorlar şuan Gerçi düşününce zeytin, peynir, yumurta, patates ve türevleri bizim kahvaltı kültürü
Yabancılar gibi yulaf meyve karışımı ver bari Onların kahvaltısı o ya Mamayla sulandır bebeğe uygun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…