- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.229
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.841
Desteksiz uyutma şart valla bizimkilerde sallanmaya alıştı iyice . İştahsızlık bir tık daha çözüme ulaştı kıyma tavuk ve bazı baharatlara geçince biraz daha keyif almaya başladılar gübi sanki . Siz başladınız mı ?
İşin ilginci sabah 2 uyku uyuyorlar bazen 3 hepsinde desteksiz uyuyorlar ama gece uykusuna yatacakken ortalık karışıyor Neyse çözülecek elbet birgün
Yumurta harici protein geçmeyi bende dört gözle bekliyorum. Bizde hala yarım yamalak durumlar. Hala toparlamaya çalışıyorum. Ama mamayı zorluyorlar bu ara. Kaşık istiyorlar devamlı. Bir yerden bozmasalar olmaz zaten
Yaaa onlar işe yaramadıysa baya ciddi olmuş demek ki şükür bizde işe yaradı birde penaten düye kremleri vardı onuda sürdüm ben baya beyaz kalıp gibi sürüyordum . Aynen açıl bırakmayı bizde yaptık ama o dönem sürekli kaka yapmaktan kızarıyordu iyice . Her bezde kaka vardı .
Baya ciddiydi penaten bende de var. Almanyadan geldi burdan almadım birde o hiç bize uymadı Anaları gibi çeşit bebe doğurmuşum Şu ara her bezde kakadayız işte Kendileri umursamıyor birde. Gübreyle büyüyeceklerini filan mı düşünüyorlar acaba