2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Onu anladık canım tehlikesin bencede tek kalma

Bizde yanii annemlerde kimse yok kız annem babam ben büyük abim var gerisi evli evinde köylü köyünde

Tam piskopat diyorsun
Tam komik bir ailem var hepsi komedi
ne zaman gitsem aynı kavga saç boyama yok kıyafetimi giyme erkek kardeşim tam bir ihlas pazarlamacıları gibi sürekli annemi çarpıyor,
Evde herkesin emekli maaşı var sürekli benim param maaşım var kavgaı
İYİSİMİ KENDİ KENDİME KALAYIM BEN

Ay ne güzel kalabalık aile bende tek çocuğum eşimde tek çocuk sessiz sessiz takılıyoruz

Öylesi beni bulmaz gerçekten doğrudur ama bende öyle çıkmaz yani eminim
Ay aman test günün geldi de kan da negatif gördün sandım daha 6.gününmüş 6.günde negatif olmaz bekleyelim bakalım daha test gününe var kız ilaçlarına güzelce devam et modunu da düşürme lütfen

Aman hiç güzel değil ya
kardeşlerimi seviyorum ama bazen de dövesim geliyor
Aslında annenlere gitsen belki günler daha hızlı geçer onların kavgalarıyla filan ama onlar seni daha da gerginleştire de bilirler kendi evinde tek kalmak huzur da verebilir sana biz çalışanlar evimizi çok özlüyoruz çünkü iyice düşün karar ver sen ben evimde tv izleyip kitap okuyarak geçireceğim

Kızlar ya güldürdünüz beni vallahi gerçekten çok karamsarımdır ne yapcan işte hayırlısı diyelim morel verdiniz bana
Gül tabi daha embriyo rahimde tur atıyor nereye yapışsam diye sende negatif diyorsun bebiside strese soktun boşu boşuna

Bende kendi evimde kalmak istiyorum ama tek kalmamı istemiyor kimse panik atak var bende
Ayy panik atak çok iyi bilirim benim de annemde var gelip ben bakim sana dedi transferden sonrası için yok gelme sen bebeyi düşürttürürsün bana panikliğinle dedim. kendim yatacam evde sende kendine güveniyorsan kalabilirim diyorsan kendi evinde daha huzurlu oluyor insan

Aman hiç güzel değil ya
kardeşlerimi seviyorum ama bazen de dövesim geliyor
Sen nerde rahat edeceksen orda kal canım. Ama ailenle kalman daha da stres yaratabilir sende, benim ilk transferimde annem gelmişti bana kalmaya ve iyice stres oldum insan kendini sanki hastaymista birileri yardım ediyormuş gibi hissediyor yani en azından ben öyle hissetmiştim bide babamda gelmişti sağolsun babam transferinin ilk günü hepimize korona bulastirdi ve zatende tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…