2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Amin Allah razı olsun inşallah

Bencede 6.ci gün daha erken değil mi

İlk denemeler yaa tedavim iptal olur diye korkuyorum cok
Kuzum bende korkuyorum geçen aydan sıvı birikmesi vardı gitmediyse bir adet daha bekler diye ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın okumasan bile tvden Bi sure aç dinle eve dinlet korkuların azalır ferahlarsın vücudu kasmayalım bir iki ay

Biz henüz bu aşamalara gelmedik ama çok okuduk kanda mı negatif çıktı sizin evde kaset test mı yaptınız inşallah hayırlı haberler alırsınız Hayalperestttttttt cim

Transfer sonrası eşim annemlere getirecek beni 1 hafta falan ev kalabalık ya yeğenlerim falan var küçük onlarla çok çabuk zaman geçer diye düşünüyorum o açıdan
Bnede 5 gün rapor alıcam anneme mi geçsem kalsam diye düşünüyorum ama galiba kendi evimde kalıp tv keyfi yapıcam gbi geliyor .

Öylesi beni bulmaz gerçekten doğrudur ama bende öyle çıkmaz yani eminim

Oyyyy Allah'ım razı olsun senden çok sağolasın inşallah

Evdeki testte çıktı ama bence idrarda çıkmayan kandada çıkmaz nasip
Kızçe bunlar nasıl laflar tam tersi kan önemli aman be ne ümitsiz çıktın sende inan biraz mucizelere ..
Bekle idrarda çok sonra çıkar ümidimi kesmedim ben senden.

Evdeki testte çıktı ama bence idrarda çıkmayan kandada çıkmaz nasip
Amannnn bende kokrtum kanda yaptı net negatif gördü diye gız normalde test günün ne zmn senin kendine dikkat et onu bekle en güzel güzel mevlam hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah şimdi üzme kendini

Bende kendi evimde kalmak istiyorum ama tek kalmamı istemiyor kimse panik atak var bende
Ayy yok artık doğum yapınca da mı evinde kalamayacaksın belkide bu atağı açman lazım.
Bende emin değilim annemlerde beynim ambale olacağı kesin
anannem+2 kız kardeşim+1 erkek kardeşim
Yedi sülaleye yeten ahiretlik konular ve çılgın bir annem var.

Öylesi beni bulmaz gerçekten doğrudur ama bende öyle çıkmaz yani eminim
Neden bu kadar emin konuşup kendini üzüyorsun inan bana daha çok çok erken 6. Gün daha nedir ki embriyo yerine bile alışamadı daha dur bakalım, buradan tanışıp samimi olduğum bir arkadaşımın iki embriyo transfer edildiği halde 11. Günü bile kaset testte hayali bir çizgi çıkmıştı düşün 11. Günde bile daha senin nolduki 6. Gün kuzum

Bi gelirler eve saçını başını yolmuş evi dağıtmış kendi dövmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…