2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Teşekkür ederim
Aman maşallah senin bulanmasın da bundan sonra inşallah çok zor oluyor.

Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla kucağınıza aldığınız gunleride görün hayırlısıyla amin Rabbim bekleyen herkese yasatsin inşallah sabırla bekliyoruz ogunleri

Doktorum zencefil çayını önermişti mide bulantısı başlarsa diye bana

Gözünüz Aydın kalp atışını, keseyi ,pozitif haberi bekleyen herkes mutlu haberleri alır inşallah

Canım ben bu yöntemi yurt dışında yabancı bir arkadaşımdan öğrendim ki kendisinin de bebeği oldu geçen yıl. Toz zencefil değil ama taze zencefil iyi gelirmiş. Onların doktorları öneriyormuş bunu. Çok küçük ve çok ince bir dilim taze zencefili dil altında bekletip sonra atın. Yutmayın sakın. Mideyi rahatlatırmış. Tabii ben denemedim, yine de araştırın ve uygulama konusunda karar sizin. Sevgiler...

Uyku bi bende yok heralde aksine gece uykuya dalmakta zorlanıyorum ama gündüz halsizlik yorgunluk hali oluyo
Gözün aydın canım bende 30 aralık transferiyim bizi 3 şubatta çağırdı doktor sen ne güze duymuşsun darısı bize inşallah

Sağolasın arkadaşım şu anda daha iyiyim.kritik süreçte böyle bir şey başıma gelince ondan sonrada belirtiler kaybolunca korkmamak elde değil ama iyi düşünmek lazım dediğin gibi belki de bünye alıştı artık ve belirti olmadan devam edecek sürecim diye düşüneyim ben en iyisi

Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı bekleyen herkese... vajinal muayeneyle baktı doktor zaten çok küçükmüş

Bende bunun için gruba girdim acaba tek ben miyim diye bende şuan 7+1 yemek yiyemiyorum yoğurt kraker yiyorum. Ve acikiyorum da öneriler varmı acaba

Bende bunun için gruba girdim acaba tek ben miyim diye bende şuan 7+1 yemek yiyemiyorum yoğurt kraker yiyorum. Ve acikiyorum da öneriler varmı acaba
Yalnız değilsin canım bende elimde sürekli kraker kemiriyorum meyve iyi geliyo ferahlatıyo bi süre ama sonra yine aynı inşallh çok uzun sürmez bir kaç haftaya geçer

Kızlar merhaba benim transfefimin 7nci günü dayanamadım kan verdim beta 33.12 çıktı pozitif doktorum erken yaptığım için kızdı kesin sonuç için cunartesiyi bekle dedi aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu sevinsem mi bilemedim..

Selam 4 gündür maskesiz yemek yapamıyorum. En sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Hele soğan ve kıymadsn tamamen tiskindim

Ben yogun kokuya maruz kalacaksam maskesiz gezmiyorum. Buna yumuşatıcı kokusu ve parfüm de dahil

Altın kural doktora her şeyi söylememek bence dondurulmuş transfer ise herhangi bir çatlatma iğnesi vs. Olmayacağından sonuç pozitiftir. 5. Gün embriyosu mu ? Bir de tek mi

Merhabalar , gözün aydın olsun zorlu bir süreç oldu seni ki De. Devamı çok rahat ilerlesin inşallah

O zaman uygulama hesaplamaları yanlış. Bende 28 Aralık transferiyim. 31 ocağa randevu verdi doktorum. İnşallah bizde aynı sevinçle yazabiliriz

Sizin doktor da benimki gibi sağlamcı sanırım. Bizim de 28 Aralık, 31 ocağa çağırdı. Sizle aynı güne denk geliyor. Hayorlsıı ile duysaydık

Hanimlar merhaba, 31 aralik çift transferiyim 2 gün önce kalp atışlarını duydum cok şükür darısı size olsun insallah sizlerden ilaçları birakan oldu mu. Bana sadece corasprin bırak dedi. Kalp atisini duyduktan sonra. Prograf, endol, estrofem, progestan, proluton, oksapar devam ediyorum. Endol kullanan var mi aranizda. Geçen aile hekimine yazdiracaktim, sana zararli olur bu dedi. Ama doktorum kullan diyor kafam karıştı

Ne mutlu sana canım Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde 1 Ocak transfer tarihim 5. Gün blastokist. Sizin kaç haftalık şu an bende cuma günü duymaya gideceğim kalp atışını.ben sadece estrofem, Progestan iğne, progestan yumuşak kapsül,corasprin ve oksapar kullanıyorum. Bu ilaçları da 3. Aya kadar devam edeceksin dedi. Kullandığın farklı ilaçlarda var onlar ne için acaba araştırma yaptın mı hiç canım ya da zararlı olur diyen doktor ne açıdan zararlı olduğunu ilacın ne olduğunu söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…