- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.621
Merhaba vsr gibi görünüyor ama git de bir kan testi yaptır arkadaşım en doğrusu bi saatte çıkıyor :)Merhaba kızlar bugun erken testi yaptım hafif soluk çizgi var Eki Görüntüle 2995045 sizce tutmuş mu ( 3 gün çift embriyo transferim 16/01 yapıldı test günüm cuma günü 29/01 bugun 9 gün oluyor ) ltf bakıp bana soylermısınız heycandan kalbim duracak
Aslında dogru soylıyprsunuz erken diye cesaretim yok zar zor erken idrar testi yaptım bu 2 denemem olacak hayırlısı inşallahMerhaba vsr gibi görünüyor ama git de bir kan testi yaptır arkadaşım en doğrusu bi saatte çıkıyor :)
Kızlar bende korkuyordum Ocak 23 test gunumdu(12. gün) pazar olunca onun öncesi günlerde ara ara kahverengi lekelenme oldu bende çok korkmuştum ama hatta buraya da yazdım. 24. Gün test verdim Sonuç pozitif ve hala batma şeklinde ağrılarında devam ediyor. Hemşirem kırmizi bı avuç şeklinde kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi. Dualarım hep sizinle arkadaşlar inşallah hepiniz pozitifi görür kalp atışlarıni duyarsınız.Doktorun demesine bakılırsa sorunsuz şeylermiş aynen benim ilki yerleşme kanaması idi sonra 6. Haftada oldu 2 gün geçti. Kan sulandırıcı kesince. Şimdi bugün 7+0 yine olmuş gece kahverengi hala da az az devam ediyor ama Allah'a emanet artık kızlar çok yoruldum düşünmekten. YouTube videosu izledim çok normal diyo başından geçen bir kız
Benim 5. Gün embriyosu çift transfer kanda 428 çıkmıştı ikiz şu anda çok şükür. 8. Gün yaptırmıştım testi. Sizin de çıkar erken değil kan için. Zaten artış için bi daha vereceksiniz.Aslında dogru soylıyprsunuz erken diye cesaretim yok zar zor erken idrar testi yaptım bu 2 denemem olacak hayırlısı inşallahteşekkür ederim cevabınız için
İnşallah hepimizin ssğlıklı ilerler benm 31 Aralık kalp atışı randevusuKızlar bende korkuyordum Ocak 23 test gunumdu(12. gün) pazar olunca onun öncesi günlerde ara ara kahverengi lekelenme oldu bende çok korkmuştum ama hatta buraya da yazdım. 24. Gün test verdim Sonuç pozitif ve hala batma şeklinde ağrılarında devam ediyor. Hemşirem kırmizi bı avuç şeklinde kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi. Dualarım hep sizinle arkadaşlar inşallah hepiniz pozitifi görür kalp atışlarıni duyarsınız.
Canım senin pozitif miydi. Kafam karıştı ben seni test için gün bekliyorsun sanmıştımİnşallah hepimizin ssğlıklı ilerler benm 31 Aralık kalp atışı randevusu
İnşallah hepimizin ssğlıklı ilerler benm 31 Aralık kalp atışı randevusu
Eğer öyleyse pozitif sonuç çıktıktan sonra lekelenmeler oluyor mu bilgim yok öncesi için söyledim. Olması normal mi onuda bilmiyorum yanlış bişey söylemek istememCanım senin pozitif miydi. Kafam karıştı ben seni test için gün bekliyorsun sanmıştım
Pozitif , benim 28 Aralık transferdi. Transfer günü hariç 8. Gün test yaptımCanım senin pozitif miydi. Kafam karıştı ben seni test için gün bekliyorsun sanmıştım
Sonrasında da doktor normal görüyorEğer öyleyse pozitif sonuç çıktıktan sonra lekelenmeler oluyor mu bilgim yok öncesi için söyledim. Olması normal mi onuda bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem
Heycanlandım yarın gidip test veririm o zaman bugün kardan dolayı evde mahsur kaldı , bu arada tebrik ederimBenim 5. Gün embriyosu çift transfer kanda 428 çıkmıştı ikiz şu anda çok şükür. 8. Gün yaptırmıştım testi. Sizin de çıkar erken değil kan için. Zaten artış için bi daha vereceksiniz.
İnşallah darısı başınıza olsun sağlıklı sıhhatli ilerlesin :)Heycanlandım yarın gidip test veririm o zaman bugün kardan dolayı evde mahsur kaldı , bu arada tebrik ederimmaşallah tez vakitte bebişlerinle saglıkla kavusursunuz
Anladım canım hepimiz için hayırlısı olsunDoktorun demesine bakılırsa sorunsuz şeylermiş aynen benim ilki yerleşme kanaması idi sonra 6. Haftada oldu 2 gün geçti. Kan sulandırıcı kesince. Şimdi bugün 7+0 yine olmuş gece kahverengi hala da az az devam ediyor ama Allah'a emanet artık kızlar çok yoruldum düşünmekten. YouTube videosu izledim çok normal diyo başından geçen bir kız
Merhaba arkadaşım geçmiş olsun , umarım şu anda iyisindir. Bence ağrılar ile gebelik sağlığını karıştırmayalım . Benim de lekelenmem var günlerdir panik panik üstüne kasık ağrımla birleşti . Olumlu şeyler düşünelim ve çekim yasasına inanalım artık . Üzülme arlafşsım rabbim bizle koysunKızlar merhabalar. Bir şey soracağım ben geçen cuma günü doktora gittiğimde doktor 5 haftalık dedi bu haftalarda şöyle belirtiler olabilir diye sıraladı. Ama ben keseyi gördüğüm cuma günü akşamı covid testimin pozitif olduğunu öğrendim. Ve o zamana dek hep belim kasığım ağrırdı şimdi hiç ağrım yok6. Haftama girdim ve hiç bir şey hissetmiyorum benim gibi olan var mı? ağrılarım olsun diye dua edeceğim neredeyse
Canım cumartesi pazar benimde oldu dün kesildi şükür kırmızı aktif kanama olmadığı sürece doktorlar normal görüyo banada doktorum yerleşme kanaması demişti bazı arkadaşların doktoru mesala kan sulandırıcıyı kesmiş ama benimki kesmedi birde bıçak saplanır gibi saniyelik sancı giriyodu karnıma ama şimdi kesildi 6 haftada bunların olması doğal galiba ama istiyosan acile git durumu anlat enazından ultrasonla bi bakar tehlikeli bir durum olup olmadığını söylerKızlar günaydın benim 3 gün önce kesilen lekelenme yine başladı. Bu defa daha koyu kahve . İkiz transferi idim. Doktor da 31'ine kontrol edecek. Şizde durumlar neydi ? Başka doktora gitmeyeyim diyorum ama sanki mecbur kalacagım
Mrb canım benimde 2-3 gündür özellikle akşam yemek saatlerinde hafif bulantım oluyo aşırı değil ama yemek yedirmiyo karnım aç iştahım yok gibi bi durum oluyo kusma öğürme durumu yok şuan şükür inşallah ilerleyen zamanda olmazdaMerhaba hamişler ve hamiş adayları
6 ve üzeri hamiş hanımlar bulantı, yemeklerin kötü kokması gibi şeyler sizlerde başladı mı? Ben 2 -3 gündür çok kötüyüm her şey kokuyor burnumahafifletecek tavsiyeleri olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
Benim de aynı kusma öğürme yok fakat şu his çok kötü gerçektenMrb canım benimde 2-3 gündür özellikle akşam yemek saatlerinde hafif bulantım oluyo aşırı değil ama yemek yedirmiyo karnım aç iştahım yok gibi bi durum oluyo kusma öğürme durumu yok şuan şükür inşallah ilerleyen zamanda olmazda
Bulantı tiksinme hic olmadi bende. Baya takmıstım buna bi sorunmu var diye. Olmamasida normalmis. Artık bulanmaz heralde 10 hafta oldu. Benim cok uyku halim var aksamlari erkenden uyuyorum. Gunduz uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum.seninde hafif gecer insallah bulantılarinMerhaba hamişler ve hamiş adayları
6 ve üzeri hamiş hanımlar bulantı, yemeklerin kötü kokması gibi şeyler sizlerde başladı mı? Ben 2 -3 gündür çok kötüyüm her şey kokuyor burnumahafifletecek tavsiyeleri olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?