2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba vsr gibi görünüyor ama git de bir kan testi yaptır arkadaşım en doğrusu bi saatte çıkıyor :)

Kızlar bende korkuyordum Ocak 23 test gunumdu(12. gün) pazar olunca onun öncesi günlerde ara ara kahverengi lekelenme oldu bende çok korkmuştum ama hatta buraya da yazdım. 24. Gün test verdim Sonuç pozitif ve hala batma şeklinde ağrılarında devam ediyor. Hemşirem kırmizi bı avuç şeklinde kanaman olmadığı sürece sorun yok dedi. Dualarım hep sizinle arkadaşlar inşallah hepiniz pozitifi görür kalp atışlarıni duyarsınız.

Aslında dogru soylıyprsunuz erken diye cesaretim yok zar zor erken idrar testi yaptım bu 2 denemem olacak hayırlısı inşallah teşekkür ederim cevabınız için
Benim 5. Gün embriyosu çift transfer kanda 428 çıkmıştı ikiz şu anda çok şükür. 8. Gün yaptırmıştım testi. Sizin de çıkar erken değil kan için. Zaten artış için bi daha vereceksiniz.

İnşallah hepimizin ssğlıklı ilerler benm 31 Aralık kalp atışı randevusu

İnşallah hepimizin ssğlıklı ilerler benm 31 Aralık kalp atışı randevusu
Canım senin pozitif miydi. Kafam karıştı ben seni test için gün bekliyorsun sanmıştım
Eğer öyleyse pozitif sonuç çıktıktan sonra lekelenmeler oluyor mu bilgim yok öncesi için söyledim. Olması normal mi onuda bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem

Heycanlandım yarın gidip test veririm o zaman bugün kardan dolayı evde mahsur kaldı , bu arada tebrik ederim maşallah tez vakitte bebişlerinle saglıkla kavusursunuz

Anladım canım hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar merhabalar. Bir şey soracağım ben geçen cuma günü doktora gittiğimde doktor 5 haftalık dedi bu haftalarda şöyle belirtiler olabilir diye sıraladı. Ama ben keseyi gördüğüm cuma günü akşamı covid testimin pozitif olduğunu öğrendim. Ve o zamana dek hep belim kasığım ağrırdı şimdi hiç ağrım yok 6. Haftama girdim ve hiç bir şey hissetmiyorum benim gibi olan var mı? ağrılarım olsun diye dua edeceğim neredeyse

Merhaba arkadaşım geçmiş olsun , umarım şu anda iyisindir. Bence ağrılar ile gebelik sağlığını karıştırmayalım . Benim de lekelenmem var günlerdir panik panik üstüne kasık ağrımla birleşti . Olumlu şeyler düşünelim ve çekim yasasına inanalım artık . Üzülme arlafşsım rabbim bizle koysun

Merhaba hamişler ve hamiş adayları
6 ve üzeri hamiş hanımlar bulantı, yemeklerin kötü kokması gibi şeyler sizlerde başladı mı? Ben 2 -3 gündür çok kötüyüm her şey kokuyor burnuma hafifletecek tavsiyeleri olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

Canım cumartesi pazar benimde oldu dün kesildi şükür kırmızı aktif kanama olmadığı sürece doktorlar normal görüyo banada doktorum yerleşme kanaması demişti bazı arkadaşların doktoru mesala kan sulandırıcıyı kesmiş ama benimki kesmedi birde bıçak saplanır gibi saniyelik sancı giriyodu karnıma ama şimdi kesildi 6 haftada bunların olması doğal galiba ama istiyosan acile git durumu anlat enazından ultrasonla bi bakar tehlikeli bir durum olup olmadığını söyler
Mrb canım benimde 2-3 gündür özellikle akşam yemek saatlerinde hafif bulantım oluyo aşırı değil ama yemek yedirmiyo karnım aç iştahım yok gibi bi durum oluyo kusma öğürme durumu yok şuan şükür inşallah ilerleyen zamanda olmazda

Benim de aynı kusma öğürme yok fakat şu his çok kötü gerçekten ve dediğin gibi karnım aç ama hiçbir şey yiyesim gelmiyor allah yardımcımız olsun, daha çok artmasın da inşallah

Bulantı tiksinme hic olmadi bende. Baya takmıstım buna bi sorunmu var diye. Olmamasida normalmis. Artık bulanmaz heralde 10 hafta oldu. Benim cok uyku halim var aksamlari erkenden uyuyorum. Gunduz uyumak istiyorum ama uyuyamiyorum.seninde hafif gecer insallah bulantılarin

Kızlar merhabalar, bugün kalp atışını duyduk şükürler olsun 30 Aralık 5. Gün embriyo transferiydi. Bu arada ohss nedeniyle bir hafta hastanede yattım, hala da evde dinleniyorum. Tam olarak iyileşemesem de yavaş yavaş geçiyor. Kasık ağrıları ve hafif batmalar dışında bir belirtim yok gibi... doktorum 6+3 görünüyor dedi... şimdi tek dileğim sağlıkla büyümesi... hepiniz bu güzel sesi duyun dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…