2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hamilesiniz, gözünüz aydın darısı basımıza....

Embriyo trasnferriniz taze miydi dondurulmus mu ? Birde anestezili mi transfer yaptırdınız ?

10.30da gel dediler bana gittim ama bekliyorum Allahtan çok sıkışık değildim ama şimdi sıkıştım 1 gibi anca alıcaklar transfere

Kızlar günaydın benim 3 gün önce kesilen lekelenme yine başladı. Bu defa daha koyu kahve . İkiz transferi idim. Doktor da 31'ine kontrol edecek. Şizde durumlar neydi ? Başka doktora gitmeyeyim diyorum ama sanki mecbur kalacagım

Günaydın canım, benimde kesilmişti, dün akşam yine geldi yarin dr a gidicem. Heryer kar olmasa bugün gidecektim. Ağrın sızın var mi

Günaydın canım kırmızı olmadığı sürece korkma. Dün kontrole gittim benim kanamam lekelenmem olmadı ama doktor var mi olursa da endilesenme bu haftalarda olabiliyor dedi

Günaydın canım kırmızı olmadığı sürece korkma. Dün kontrole gittim benim kanamam lekelenmem olmadı ama doktor var mi olursa da endilesenme bu haftalarda olabiliyor dedi
Yaa benimde çok şükür hiç olmadı hatta 2 gündür göğüslerimde geçti gibi midemde hiç kötü değil şimdilik rahat geçiyor arada regl gibi ağrı oluyor sadece oda anlık geçiyor

Kanaman kırmızı olmadığı sürece lekelenme sorun değil diyor. Ay ne bileyim ya , çok sakin doktorum. Ama gittiğim en bilgili doktor o sebeple kaygı duyuyorum
Bende doktor değiştirmeyi uygun bulmuyorum mesela geçmişimizi tanımayan doktorlar çok farklı yorumlarda bulunabiliyor ama uzun süredir kanamanız var sanki sizin o yüzden bir öneride bulunmak istedim

Merhaba kızlar bugun erken testi yaptım hafif soluk çizgi var sizce tutmuş mu ( 3 gün çift embriyo transferim 16/01 yapıldı test günüm cuma günü 29/01 bugun 9 gün oluyor ) ltf bakıp bana soylermısınız heycandan kalbim duracak

Eklentiler

• 2658607E-FBD4-475B-9A57-B9EACBE830CB.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 28
Bende doktor değiştirmeyi uygun bulmuyorum mesela geçmişimizi tanımayan doktorlar çok farklı yorumlarda bulunabiliyor ama uzun süredir kanamanız var sanki sizin o yüzden bir öneride bulunmak istedim
Doktorun demesine bakılırsa sorunsuz şeylermiş aynen benim ilki yerleşme kanaması idi sonra 6. Haftada oldu 2 gün geçti. Kan sulandırıcı kesince. Şimdi bugün 7+0 yine olmuş gece kahverengi hala da az az devam ediyor ama Allah'a emanet artık kızlar çok yoruldum düşünmekten. YouTube videosu izledim çok normal diyo başından geçen bir kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…