- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
- 103
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.601
Ben yaptıracağım doktorum destekledi canım . Hicbir zararı olmadığını söyledi. Benim ilki normal olmustu zor zorlandım . Çok idrara sıkışıktım sanırım çok ağrım oldu . O kadar agri oldu ki kendimi ağrıdan titrerken buldum transfer aşaması çok kötü geçmişti maalesefsonrasında da negatif oldu beni çok etkiledi. Bu sefer anestezili olacak
Sağol canımHamilesiniz, gözünüz aydın darısı basımıza....
Embriyo trasnferriniz taze miydi dondurulmus mu ? Birde anestezili mi transfer yaptırdınız ?
10.30da gel dediler bana gittim ama bekliyorum Allahtan çok sıkışık değildim ama şimdi sıkıştım 1 gibi anca alıcaklar transfereGünaydın, ben sabah kalkıp lavaboya gitmiştim. Transferim 9.30 gibiydi. kahvaltıdan sonrs bir daha gitmedim. Gidene dek 1 litre su içtim yeterli oldu. Bu arada hemşireler soruyor eğer çok aşırı sıkışıksan git biraz boşalt diye :)
Rast gelsinnnnn :)10.30da gel dediler bana gittim ama bekliyorum Allahtan çok sıkışık değildim ama şimdi sıkıştım 1 gibi anca alıcaklar transfere
Nasıl geçti transferin canım?10.30da gel dediler bana gittim ama bekliyorum Allahtan çok sıkışık değildim ama şimdi sıkıştım 1 gibi anca alıcaklar transfere
Çok güzel geçti maşallah iki tane transfer edildi dinleniyorum şimdiNasıl geçti transferin canım?
Sevindim, inş sonucunda çok güzel olurÇok güzel geçti maşallah iki tane transfer edildi dinleniyorum şimdi
Amin canım çok şükür iyiyim mutluyum kötü birşey düşünmüyorumSevindim, inş sonucunda çok güzel olurHep güzel şeyler düşünmeye çalış hep olumlu
Günaydın canım, benimde kesilmişti, dün akşam yine geldiKızlar günaydın benim 3 gün önce kesilen lekelenme yine başladı. Bu defa daha koyu kahve . İkiz transferi idim. Doktor da 31'ine kontrol edecek. Şizde durumlar neydi ? Başka doktora gitmeyeyim diyorum ama sanki mecbur kalacagım
Günaydın canım kırmızı olmadığı sürece korkma. Dün kontrole gittim benim kanamam lekelenmem olmadı ama doktor var mi olursa da endilesenme bu haftalarda olabiliyor dediKızlar günaydın benim 3 gün önce kesilen lekelenme yine başladı. Bu defa daha koyu kahve . İkiz transferi idim. Doktor da 31'ine kontrol edecek. Şizde durumlar neydi ? Başka doktora gitmeyeyim diyorum ama sanki mecbur kalacagım
Benim doktorum gelmeme izin de vermiyor. 31 kontrolü o zaman gelin dedi. Ağrım var kasıklarımda ve ayaklarımdaGünaydın canım, benimde kesilmişti, dün akşam yine geldiyarin dr a gidicem. Heryer kar olmasa bugün gidecektim. Ağrın sızın var mi
Çok teşekkür ederimmmGünaydın canım kırmızı olmadığı sürece korkma. Dün kontrole gittim benim kanamam lekelenmem olmadı ama doktor var mi olursa da endilesenme bu haftalarda olabiliyor dedi
Kasik ağrısı normal canım korkma, yeter ki şiddetli karın ağrısı olmasınBenim doktorum gelmeme izin de vermiyor. 31 kontrolü o zaman gelin dedi. Ağrım var kasıklarımda ve ayaklarımda
Canım doktorunu mu değiştirsen acaba kanamam ve ağrılarım var diyosun gelme demesi çok saçma geldi banaBenim doktorum gelmeme izin de vermiyor. 31 kontrolü o zaman gelin dedi. Ağrım var kasıklarımda ve ayaklarımda
Yaa benimde çok şükür hiç olmadı hatta 2 gündür göğüslerimde geçti gibi midemde hiç kötü değil şimdilik rahat geçiyor arada regl gibi ağrı oluyor sadece oda anlık geçiyorGünaydın canım kırmızı olmadığı sürece korkma. Dün kontrole gittim benim kanamam lekelenmem olmadı ama doktor var mi olursa da endilesenme bu haftalarda olabiliyor dedi
Kanaman kırmızı olmadığı sürece lekelenme sorun değil diyor. Ay ne bileyim ya , çok sakin doktorum. Ama gittiğim en bilgili doktor o sebeple kaygı duyuyorumCanım doktorunu mu değiştirsen acaba kanamam ve ağrılarım var diyosun gelme demesi çok saçma geldi bana
Bende doktor değiştirmeyi uygun bulmuyorum mesela geçmişimizi tanımayan doktorlar çok farklı yorumlarda bulunabiliyor ama uzun süredir kanamanız var sanki sizin o yüzden bir öneride bulunmak istedimKanaman kırmızı olmadığı sürece lekelenme sorun değil diyor. Ay ne bileyim ya , çok sakin doktorum. Ama gittiğim en bilgili doktor o sebeple kaygı duyuyorum
Doktorun demesine bakılırsa sorunsuz şeylermiş aynen benim ilki yerleşme kanaması idi sonra 6. Haftada oldu 2 gün geçti. Kan sulandırıcı kesince. Şimdi bugün 7+0 yine olmuş gece kahverengi hala da az az devam ediyor ama Allah'a emanet artık kızlar çok yoruldum düşünmekten. YouTube videosu izledim çok normal diyo başından geçen bir kızBende doktor değiştirmeyi uygun bulmuyorum mesela geçmişimizi tanımayan doktorlar çok farklı yorumlarda bulunabiliyor ama uzun süredir kanamanız var sanki sizin o yüzden bir öneride bulunmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?