- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.181
Çok teşekkür ederimGözün aydın çok sevindim
Benim çıkmıştı hafif silik olarakKizlar 3. Gün embriyosu 5. Gün idrarda cikar mı yapsam
Ahahaha psikolojik buuuuKan verdim geldim canım 2000 olmadan ultrasonda çıkmıyormuş her şey iyi giderse 7-8 güne görücez inşallah. Yalnız benim dünden beri tüm belirtilerim geçti regl olcak gibiydim hep şimdi bir şey kalmadı çok korkuyorum
Vayy hayırlısı olsun kuzum iki tane mi konulmuştu ? İkiz gibi sanki artış oranı
Ay pardon karıştırdım sanırım sen ilk defa vermiştin di miVayy hayırlısı olsun kuzum iki tane mi konulmuştu ? İkiz gibi sanki artış oranı
Nerende ağrı var canım diğer günlerden farklı mi ? Benim genelde sağ bazen sol kaşığım ağrıyor hafiftenYa benimde bugün biraz ağrım var, normaldir diyorum ama kafama takılıyo : ( Geçmezse sorucam doktoruma tabi ki ama sizin de oluyor mu ? Transferden sonra 15. Günüm.
Maşallah
Maşallah canım Allah'ım sonunda görmeyi nasip etsin inşallah
Karnımda ve çok gurulduyo bazen kasıkta inş normaldir. Diğer günlerden bi tık fazla gibi regl olucak gibi hissediyorumNerende ağrı var canım diğer günlerden farklı mi ? Benim genelde sağ bazen sol kaşığım ağrıyor hafiften
Sağoll canımm 2tane 4.gün embriyosuyduVayy hayırlısı olsun kuzum iki tane mi konulmuştu ? İkiz gibi sanki artış oranı
Teşekkür ederimMaşallahkaçıncı gününüzdüüü
Allah razı olsun canım benim darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallahMaşallah canım Allah'ım sonunda görmeyi nasip etsin inşallah
Ayyyyyyyy çok çok çok çok amiiiiiiiiiin olsun bizlerden de Allah'ım zamanı gelince bizlere de nasip etsin inşallahSağoll canımm 2tane 4.gün embriyosuydu
Teşekkür ederim12.günüm bugün
Allah razı olsun canım benim darısı sana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah
Gözün aydın cok güzel çıkmış sonucun inşallah sağlıklı ilerler
Yaa inşallah öyledir doktorda hala aramadı çatladım stresten meraktanAhahaha psikolojik buuuugözün aydın olsun
Tebrikler canım gözünaydın sağlıkla büyür inşallah
Üzülme canım hakkında hayırlısı olsun10. gün 0,938 çıktı
3 yıl çok sıkıntı çekmiştim nasip,: (( her okuduğum mesaja dua ediyorum mutlu sonuç alsınlar diye . inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alsın, mutlu olsunÜzülme canım hakkında hayırlısı olsun
Canım tek miydi çift miydi embriyo ?Kizlar cok morelim bozukdegerim 9. Gun 175 11 gun 315 13. Gun 269 sanirim kimyasal gebelik geciriyorum oysa cok sevinmistim herseyin hayirlsii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?