- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.161
Evet baya değişken olabiliyor 5. Opum bu, bakalım bu sefer ne zaman olacağım regl? Şu an hiç belirtim yokBenim OPU sonrası ilk reglim normal zamnında oldu, 2. reglim 17 gün gecikti. Olabiliyor şimdiden bilginiz olsun. Sonra benim gibi şaşkaloz ollursunuz .
Cumartesi işte doktorumun verdiği test günü,ama dediğim gibi ishal sebebiyle hastaneye gidince merkezdeki hemşire telefonda hadi gitmişken bir kan ver 6.gün çok erken ama bi bakalım dedi öyle verdik kanı,asıl ben heyecandan meraktan evin içinde dört dönüyorum,rüyamda bile embriyolar testler görüyorum sinirlerim bozulduikinci testiniz ne zaman ? ay ben neden bu kadar heyecan yaptım
İnşallah en kısa zamanda olursun canım hayırlısı olsun hakkında beklenen gün yakındırEvet baya değişken olabiliyor 5. Opum bu, bakalım bu sefer ne zaman olacağım regl? Şu an hiç belirtim yok
nasip canım ama ne bileyim 2 gün zor toparladım kendimi varsa belli eder belki kendiniYaa belki bi umut olur dediydim
ay inşallah haydi yaz bizeeCumartesi işte doktorumun verdiği test günü,ama dediğim gibi ishal sebebiyle hastaneye gidince merkezdeki hemşire telefonda hadi gitmişken bir kan ver 6.gün çok erken ama bi bakalım dedi öyle verdik kanı,asıl ben heyecandan meraktan evin içinde dört dönüyorum,rüyamda bile embriyolar testler görüyorum sinirlerim bozuldu
Ben valla 2 saate bismillah diyip eczaneden alıp yapıcam idrar testini dua edin hepimiz bugün güzel sonuçlar görelim
Karar verdinmi canım bugün teste sende?en azından bir idrar testi yapalım hep beraberYazalım inşallah buradan , iyiki gaza geldik diyelim.
Seninle aynıyız gün olarakKizlar igneler hafiften kasik agrisi yapar mı
Cok degil hafif sadece.
Transferin ilk gunu saymazsam 4 . Gunu sayarsam 5
Kac haftalıksınBen hala kullaniyorum ama katil hücre yüzünden sanırım
Ah inşallahKac haftalıksın
Ben akşam 5'te kaça kaça gidiyorum hastaneyi aradım. 1.5 saatte çıkarmış sonuçKarar verdinmi canım bugün teste sende?en azından bir idrar testi yapalım hep beraber
Kanda çıkarsa idrar da yaparım. Ay inşallah sağlıklı bir sonuç çıkarKarar verdinmi canım bugün teste sende?en azından bir idrar testi yapalım hep beraber
Aslında kan en iyisi,şimdi bu siteden eski mesajları okudum mesela 8.gün negatif çıkanlar idrarda,10.gün kanda pozitif çıkmış,boşuna moralde bozabilir idrar ama deneyeceğimKanda çıkarsa idrar da yaparım. Ay inşallah sağlıklı bir sonuç çıkar
Tebrikler , transferden sonra kaçıncı gününüzdü bugün ?Şükürler olsun kan testim pozitif çıktıİnşallah herkes olumlu sonuçlar alır umarım
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallahŞükürler olsun kan testim pozitif çıktıİnşallah herkes olumlu sonuçlar alır umarım
Tebrik ederim canım Allah'ım kucağına almayıda nasip etsin aminŞükürler olsun kan testim pozitif çıktıİnşallah herkes olumlu sonuçlar alır umarım
Hayırlı olsun canım aminnŞükürler olsun kan testim pozitif çıktıİnşallah herkes olumlu sonuçlar alır umarım
Teşekkür ederimTebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallahKaç çıktı sonucun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?