- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.041
o kadar haklısın ki pozitifi görmeden rahat yok bizlereİnşallah hayırlısı. Kendimi dinleyince birsürü belirti çıkarda 2 olumsuz aşılamadan sonra dinlemiyorum canım pek her belirtiyi iğnelere yoruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar haklısın ki pozitifi görmeden rahat yok bizlereİnşallah hayırlısı. Kendimi dinleyince birsürü belirti çıkarda 2 olumsuz aşılamadan sonra dinlemiyorum canım pek her belirtiyi iğnelere yoruyorum
Bazen düşünüyorum pozitifi görsem bu sefer hcg artışına kafayı takıcam sonra kese sonra kalp atışı sonra 3 ay geçsin düşük tehlikesi bitsin falan derken doğururum herhalde beno kadar haklısın ki pozitifi görmeden rahat yok bizlere
Evet ilk denemeÇok haklısın canım keyfi takılmak lazım bu dönemler. Allahtan süpürgeye saldırmadım inşallah güzel haberleri alırım bende. Sen ilk aşamayı atlatmışsın ama ne güzel ilk denemede mi pozitifi gördün
23 çıktı ama önemli olan artmasıymış o yüzden sevinmek için erken dediler ctesiyi bekliyorum çok saolun hepimiz müjdeler alalım inşallahSonuç kaç çıktı şimdilik? Umarım güzel haberleri alırsınız
Ben Perşembe akşam vermeue karar verdim. Mutlaka yazın sonucunuz olumlu olsun inşallahBen de 8. Güne girmek üzereyim.. 6. Günden beri adet olacakmışım gibi ağrım gidip geliyor.. yarın kan vereceğim artık..mrk ediyorum bi yandan..
Kaçıncı gününüz ve kaç embriyo ? İnşallah katlanır23 çıktı ama önemli olan artmasıymış o yüzden sevinmek için erken dediler ctesiyi bekliyorum çok saolun hepimiz müjdeler alalım inşallah
Ne gibi işaretler ?Iyi geceler arkadaslar. yarin benim test günüm. 22 aralikta iyi kalitede 6. Gün embriyosu transfer edildi. Tuttuguna dair bazi isaretler yasadim sanki ama emin olamiyorum.
Testi ne zaman yapacaksınız?Canım benim de 8. Gün bitiyor bende de aynı takılma ona
İdrar testi yaptim pozitif çıktı ama kanda cumartesi günü yaptıracağım sizin ne zaman test gününüzTesti ne zaman yapacaksınız?
Benim de tranfsr 28 Aralık diye test günü cuma . Bende yarın akşam işten sonrs yaptıracağım. Kaç embriyo idi sizin bir de 5. Gün mü ? Yapsam bende de çıkardı belkiİdrar testi yaptim pozitif çıktı ama kanda cumartesi günü yaptıracağım sizin ne zaman test gününüz
Çift embriyo 5. Gün canım benim ki seninBenim de tranfsr 28 Aralık diye test günü cuma . Bende yarın akşam işten sonrs yaptıracağım. Kaç embriyo idi sizin bir de 5. Gün mü ? Yapsam bende de çıkardı belki
Benimde çift embriyo 5. Gün senden bir son sonra transfer olmuşum. İdrar testini bugün yapsam çıkar mı acaba. Sen kaçıncı gün yapmıştınÇift embriyo 5. Gün canım benim ki senin
Ben ilk 7. Gün yaptım çıktı canım ama herkesin farklı tabiBenimde çift embriyo 5. Gün senden bir son sonra transfer olmuşum. İdrar testini bugün yapsam çıkar mı acaba. Sen kaçıncı gün yapmıştın
Surekli kasiklarimda batmalar oldu ve tam yerlesme kanamasinin olmasi gerektigi zamanda kahverengi lekelenmem oldu. Yerlesme kanamasi 6 ve 12. gunler arasinda olurmus benimki 6. gun basladi 9. gune kadar minik minik sürdü.Ne gibi işaretler ?
Benimde 2tane 3.gün dondurulmuş var adet olup bittiğinde doktor çağırdı bi sonraki transferi konuşmak için. Artık ne olur bilmiyorum tüp bebekte bile kimyasal gebelik olduEvet canım 2 tane. Senin?
Benimde tek gün 2 sefer 6. Günümde oldu. İnşallah tutunurlarSurekli kasiklarimda batmalar oldu ve tam yerlesme kanamasinin olmasi gerektigi zamanda kahverengi lekelenmem oldu. Yerlesme kanamasi 6 ve 12. gunler arasinda olurmus benimki 6. gun basladi 9. gune kadar minik minik sürdü.
Insallah. Once hayirlisi tabi. Sizin test gunu ne zaman?Benimde tek gün 2 sefer 6. Günümde oldu. İnşallah tutunurlar
Benim yarın akşam testim. Ay çok heyecanlı . Hiç idrar testi yapmadım korkumdanInsallah. Once hayirlisi tabi. Sizin test gunu ne zaman?
Sizin kan testi neden geç ? Doktorlar 9-10 gün sonra istiyor normalde amaBen ilk 7. Gün yaptım çıktı canım ama herkesin farklı tabi