- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.981
Yapma yapma. Her şey olacgona varıyor. Bugün hep şunu izliyorum .Progestan iğne lutınus kullanıyorum kan sulandırıcı hıc vermedi. Doktor ile gorustum lutınus un etkisi sakin ol dedı.Stres yapıyorum.
Ben enox iğne kestim. Lekelenme oldu. Doktor göbekten vurulanı bırakılıp sadece progestan devam et dediBencede sabredelim,evet devam tüm ilaçlar iğneler
Vajinal bakılmıştimrh kalp atışını vajinal usg ile mi yoksa üstten karında mı gördü 5+3 haftalıkken
Merhaba benim doktorum estrofemi bırakma demişti. Hangi ildesiniz? Depolarda yok ama eczanelerin kendi stoklarında olabiliyor. 30 eczane gezdim bende. Zor buldum. Muadili yok, riske atmayın derim. Doktorunuza sorunSOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Benzer durum yaşamadım ama olabiliyor diye biliyorum. Sakinliğini koru doktorlae dakikasını dahi şaşırtmıyo.Arkadaşlar selam acil bişi sorucamben cuma güni yumurta toplama işlemine giricem, doktorum herşey iyi falan demişti az önce wcden sonra hafif bi pembelik gördüm neyin nesidir ki bu? Hem yumurta geliştieici hem baskılayacı kullanıyorum bu arada, yarın doktor kontrolu var benzer durumu yaşayan bile varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Adını bilmiyorum ama muadili var demişti hemşire bulamazsan ara muadilinin ismini verelim demişti ama ben bulmuştum estrofem o yüzden ismini almadımMerhaba benim doktorum estrofemi bırakma demişti. Hangi ildesiniz? Depolarda yok ama eczanelerin kendi stoklarında olabiliyor. 30 eczane gezdim bende. Zor buldum. Muadili yok, riske atmayın derim. Doktorunuza sorun
İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alıcaz arkadaşımDün ilaç kullanmadım hiç işte. Totomda hala bisürü yumrularDokununca üzülüyorum iğne yapmaya o kadar alışmışım ki bi eksiklik hissediyorum
Tek tek gezm canım telefon et tek tek herhangi bi yerden getirtemiyorlar mi hangi ildesinSOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Eli kulağındadır canım olursun merak etme. Stres yapma kendine.Allah razı olsun inşallah
Ben ya cuma günü bıraktım ilaçları dün peçetemde kan gördüm dedim aha hastam oldum beklemicem demekki dedim ama gelen giden yok hala akıntım var sadece
Amiiinn inşallah senin dondurulmuşlar varmıydı?İnşallah en yakın zamanda güzel sonuçlar alıcaz arkadaşım
Yok kız stresli değilim çok şükür dilediği zaman gelsin kendileriEli kulağındadır canım olursun merak etme. Stres yapma kendine.
Ertesi gün başlıyormuş.Merhaba kızlar benimde 5. Gün transferi 2 tane konuldu. Transferi Cumartesi günü oldum.transferin yapıldığı gün mü 1. Gün oluyor yoksa ertesi günden mi başlanıyor saymaya?
Evet canım 2 tane. Senin?Amiiinn inşallah senin dondurulmuşlar varmıydı?
Yok kız stresli değilim çok şükür dilediği zaman gelsin kendileri
Nerdesiniz acaba hangi il bulundugum yerde var ulastirayimSOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?