2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Progestan iğne lutınus kullanıyorum kan sulandırıcı hıc vermedi. Doktor ile gorustum lutınus un etkisi sakin ol dedı. Stres yapıyorum.
Yapma yapma. Her şey olacgona varıyor. Bugün hep şunu izliyorum .

Arkadaşlar selam acil bişi sorucam ben cuma güni yumurta toplama işlemine giricem, doktorum herşey iyi falan demişti az önce wcden sonra hafif bi pembelik gördüm neyin nesidir ki bu? Hem yumurta geliştieici hem baskılayacı kullanıyorum bu arada, yarın doktor kontrolu var benzer durumu yaşayan bile varsa yardımcı olursa çok sevinirim

SOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Merhaba benim doktorum estrofemi bırakma demişti. Hangi ildesiniz? Depolarda yok ama eczanelerin kendi stoklarında olabiliyor. 30 eczane gezdim bende. Zor buldum. Muadili yok, riske atmayın derim. Doktorunuza sorun

Benzer durum yaşamadım ama olabiliyor diye biliyorum. Sakinliğini koru doktorlae dakikasını dahi şaşırtmıyo.

Merhaba benim doktorum estrofemi bırakma demişti. Hangi ildesiniz? Depolarda yok ama eczanelerin kendi stoklarında olabiliyor. 30 eczane gezdim bende. Zor buldum. Muadili yok, riske atmayın derim. Doktorunuza sorun
Adını bilmiyorum ama muadili var demişti hemşire bulamazsan ara muadilinin ismini verelim demişti ama ben bulmuştum estrofem o yüzden ismini almadım

SOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Tek tek gezm canım telefon et tek tek herhangi bi yerden getirtemiyorlar mi hangi ildesin

Merhaba kızlar benimde 5. Gün transferi 2 tane konuldu. Transferi Cumartesi günü oldum.transferin yapıldığı gün mü 1. Gün oluyor yoksa ertesi günden mi başlanıyor saymaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…