- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.961
Tabii biliyorum herkesin durumu farklı sadece estrofem denen haptan nefret ediyorum vücudumu alt üst ettiği için latife yaptım önceki mesajımda.Canım herkesin durumu kendine özel oluyo benim ilki ilaçlıydı kimyasal oldu ikinciye naturel yapalım dedi doktor pkoluyum gonal f kullanmama rağmen yumurtam gelişmedi büyümedi tedavim iptal oldu adetle tekrar ilaçlıya başladık doktorunun vardır bi bildiği boşuna sıkma canını gerek görse yapardı diye düşünüyorum
İlaçları kestiysen olursun canım merak etmeBenim beta da biraz yükselince galiba ne olduğu belirsiz şuan bekliyorum ama karnıma ağrılar giriyor
Yapıyor iğne batması gibide yapıyor canımKizlar igneler hafiften kasik agrisi yapar mı
Cok degil hafif sadece.
Transferin ilk gunu saymazsam 4 . Gunu sayarsam 5
Bende yarın kan vericem hayırlısı olsun hakkimizdaBen de çok korkuyorum27 Aralık transfer günümdü. Bugün 8. Günüm ama yapamıyorum gebelik testini. Yarın kan vericem. İnş hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Dün ilaç kullanmadım hiç işte. Totomda hala bisürü yumrularİlaçları kestiysen olursun canım merak etme
Evet gece dönüp dururken baya üzerine yattim rahatsiz etti igneden olabilecegini de dusundum o kadar ilac igne aliyoruz sonucta herseyi belirtiye baglamak istemiyorumYapıyor iğne batması gibide yapıyor canım
Degerlerin nasıl gidiyor kontrole devam mıBenim beta da biraz yükselince galiba ne olduğu belirsiz şuan bekliyorum ama karnıma ağrılar giriyor
Hayırlı olsun benimde 3.gün iyi kalite bekliyorum siz kaçıncı gün öğrendiniz taze transfer benimSağol canm inşallah. Bekleyen herkes iyi haberler alır umarım3. Gün embriyosu iyi kalitede olduğunu söylediler. Çok ayrıntılı bilgim yok
Yok ben daha önce aşılamalarda da aynı belirtileri yaşadım gebelik belirtisine yormuyorum o yüzden hiçEvet gece dönüp dururken baya üzerine yattim rahatsiz etti igneden olabilecegini de dusundum o kadar ilac igne aliyoruz sonucta herseyi belirtiye baglamak istemiyorum
Allah razı olsun inşallahSensiz olmaz burası canısı hep birlikte duyacağız senin pozitif haberini de Allah’ın izniyle
Ben ya cuma günü bıraktım ilaçları dün peçetemde kan gördüm dedim aha hastam oldum beklemicem demekki dedim ama gelen giden yok hala akıntım var sadeceİlaçları kestiysen olursun canım merak etme
Progestan iğne lutınus kullanıyorum kan sulandırıcı hıc vermedi. Doktor ile gorustum lutınus un etkisi sakin ol dedı.Merhaba
Öncelikle sakin ol. Aynısı dün bende de oldu. Transferimin 6. Günü çift embriyo idi. Önce az geldi öğleden sonra yogunlaşyı. Doktotuna yaz, bana enox kan sulandırıcı iğneyi kes dedi ve pruluton iğne yaptırdı. Yerleşmeye bağlı olabilir dedi. Aksilik de olabilir ama sakın ilaçları bırakma dedi. Bir de bol su içmemi söyledi. Hamd olsun bugün hiç akıntı olmadı.
Düştü yaa kimyasal gebelik olduDegerlerin nasıl gidiyor kontrole devam mı
İyiyi çağıralım iyi olsun insallah, benim de düştüklerim varÖyle yapmayı düşünüyorum aslında ama şu an maddi açıdan ilaçlarım beni çok zorluyor ama yine de yeter ki çanları sağ olsun bir dış gebelik iki düşüğum var çünkü Rabbim kimseye yaşatmasın
Yani gerçekten tutmuş olabilir ama yine de bekleKızlar erken gebelik testi yaptım. (5. Gün embriyosu transferimin 5. Günü.) Silik çıktı. Ama şimdi de diyorum ki acaba hormonlarla ilgisi olabilir mi? Ya da iki gün önce vurduğum çatlatma iğnesinin etkisi? Eki Görüntüle 2981823 Eki Görüntüle 2981823
Gaziantep'te yaşıyorum universite hastanesi inanılmaz kalabalık oluyor Tuncay Yüce var burada ona giderim perinatalog aslında şu an ki doktorum da çok iyi ama perinatolog değil kötü tecrubeler olunca insan korkuyorİyiyi çağıralım iyi olsun insallah, benim de düştüklerim varbu sefer hepimizin yüzü gülsün nerdesin bilmiyorum ama egitim arastirmalarda cok iyi dr lar var, ben şahsen özeli de olan ama devlette calisan dr tercih etmiştim. Cok kolaylik oluyor
Geçmiş olsunDüştü yaa kimyasal gebelik oldu
merhaba sizi doktor ne zaman çağırdı? beni 15 gün sonra çağırdı da bana çok uzun geldi ya24. Aralık 3. Gün embiryosu (çift) dün 10.gunumdu test yaptırdım sağlık ocağına. bugün sabah çıktı değerim 118..
O telaş bekleme şimdide keseyi gorebilcekmiyime donustu..
bekleyen herkese nasip olur ins..
Çatlatma iğnesi pozitif gösterir iğneden 10gün geçmeden teste güvenmeyin benceKızlar erken gebelik testi yaptım. (5. Gün embriyosu transferimin 5. Günü.) Silik çıktı. Ama şimdi de diyorum ki acaba hormonlarla ilgisi olabilir mi? Ya da iki gün önce vurduğum çatlatma iğnesinin etkisi? Eki Görüntüle 2981823 Eki Görüntüle 2981823
Kızlaaar ben yok olmuşum. 28 Aralık transfer 7 ocak test günü . 2 embriyo 5. Gün.
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık @FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık H Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
@Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @Duru_ sude 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık Z Zecmel @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu @aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık �
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık @ysmn1096 32 3.cü deneme 5.ci gün 27 Aralık @SmyrABlt 29 1.ci denem 3.cü gün 20 Aralık
@1nbahar 26 1.ci deneme 18 Aralık @Missalice 28 3.cü deneme 5.cü gün 16 Aralık @Zoey1 27 2.ci deneme 5.ci gün 16 Aralık @yaprak0001 28 1.ci deneme 3.cü gün 21 Aralık @mali35 31 1.ci deneme 5.ci gün 27 Aralık @Redqueen1 26 1.ci deneme 5.ci gün 31 Aralık Glz1 23 1.ci deneme 3.cü gün 31 Aralık M minnos patates 30 1.ci deneme 3.cü gün 23 Aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?