2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tabii biliyorum herkesin durumu farklı sadece estrofem denen haptan nefret ediyorum vücudumu alt üst ettiği için latife yaptım önceki mesajımda.

Evet gece dönüp dururken baya üzerine yattim rahatsiz etti igneden olabilecegini de dusundum o kadar ilac igne aliyoruz sonucta herseyi belirtiye baglamak istemiyorum
Yok ben daha önce aşılamalarda da aynı belirtileri yaşadım gebelik belirtisine yormuyorum o yüzden hiç

Progestan iğne lutınus kullanıyorum kan sulandırıcı hıc vermedi. Doktor ile gorustum lutınus un etkisi sakin ol dedı. Stres yapıyorum.

İyiyi çağıralım iyi olsun insallah, benim de düştüklerim var bu sefer hepimizin yüzü gülsün nerdesin bilmiyorum ama egitim arastirmalarda cok iyi dr lar var, ben şahsen özeli de olan ama devlette calisan dr tercih etmiştim. Cok kolaylik oluyor

Gaziantep'te yaşıyorum universite hastanesi inanılmaz kalabalık oluyor Tuncay Yüce var burada ona giderim perinatalog aslında şu an ki doktorum da çok iyi ama perinatolog değil kötü tecrubeler olunca insan korkuyor

merhaba sizi doktor ne zaman çağırdı? beni 15 gün sonra çağırdı da bana çok uzun geldi ya

Kızlaaar ben yok olmuşum. 28 Aralık transfer 7 ocak test günü . 2 embriyo 5. Gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…