- 14 Şubat 2021
- 8.425
- 22.495
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.001
Ertesi gün 1 olarak sayılır canımMerhaba kızlar benimde 5. Gün transferi 2 tane konuldu. Transferi Cumartesi günü oldum.transferin yapıldığı gün mü 1. Gün oluyor yoksa ertesi günden mi başlanıyor saymaya?
Tesekkur ederim desteğiniz içinYapma yapma. Her şey olacgona varıyor. Bugün hep şunu izliyorum .
USTADNAMELER on Instagram: "Lütfen Bize Destek Olmak İçin Yoruma Gül Bırakalım 🌹😊 .Keşfetten Gelen Dostlar Sayfamızı Takip Edin Lütfen . _@asiklarinesmahi ✅ ❤️ - - #dinisozler #dinisözler #aşk #muhabbet #edebiyat ##söz #haytiinanc #hayatiinanç #s
70K likes, 715 comments - ustadnameler_ on December 17, 2021: "Lütfen Bize Destek Olmak İçin Yoruma Gül Bırakalım 🌹😊 .Keşfetten Gelen Dostlar Sayfamızı Takip Edin Lütfen . _@asiklarinesmahi ✅ ❤️ - - #dinisozler #dinisözler #aşk #muhabbet #edebiyat ##söz #haytiinanc #hayatiinanç #sevda...www.instagram.com
Birak demediyse birakmayin kullanin. Bulundugunuz yer yakinsa bende yeni biraktim elimde var verebilirim sizeSOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Selam birşey sorabilir miyim dondurulmuş embriyo adetten kaç gün sonra tranfer ediliyor bilginiz varmiSaol canım aynen öyle dengeler karıştıerken test sayısı ortada çıktı net değil 4 gün sonra inşallah hayırlı haberler alır burada size yazarım
Sabit bir günü yok kişiye göre ve rahimin kalınlaşmasına göre değişiyo ortalama 15 ile 22. Günler arasıSelam birşey sorabilir miyim dondurulmuş embriyo adetten kaç gün sonra tranfer ediliyor bilginiz varmi
Bu değişiyo. Adetin 2. Günü gittim ben 20 gün sonra transfer olduSelam birşey sorabilir miyim dondurulmuş embriyo adetten kaç gün sonra tranfer ediliyor bilginiz varmi
Rahim duvarı kalınlaşması vs. Herkeste farklı oluyor .Bu değişiyo. Adetin 2. Günü gittim ben 20 gün sonra transfer oldu
Sağol darısı bekleyenlerin başına. Benimde taze. 9. Gün öğrendimHayırlı olsun benimde 3.gün iyi kalite bekliyorum siz kaçıncı gün öğrendiniz taze transfer benim
Banada 11 ocağa randevu verdi doktorum 30 aralıktaydı transferimSağol darısı bekleyenlerin başına. Benimde taze. 9. Gün öğrendim
Belirtiniz falan neler olmuştuSağol darısı bekleyenlerin başına. Benimde taze. 9. Gün öğrendim
Tek embiryo banada coraspin iciyodum onu kes istirhat et dedi kahve kahve leke gbi sabah 2 aksam 2 estrofem iciyorum sabah aksam prolutex vuruluyorum igne pazartesi test yapilacK ins o gune kadar olumsuz birsey yasamamNe dedi ? Bana yerleşmeye bağlı da olabilir dedi. Pruluton vurdurdum bir seferlik ve kan sulandırıcı göbek iğnem kesildi. Tek embriyo mu sizin
Bel ve bacak ağrısı oldu bende. Iştahta ufak bir artış. 12. Güne doğru göğüsler çok acımaya başladı aynı şekilde de devam ediyor şuanBelirtiniz falan neler olmuştu
Bende 30 aralık transferiyim nasılsın belirtin varmıBanada 11 ocağa randevu verdi doktorum 30 aralıktaydı transferim
Insallah hayırlı pozitif sonuç alırsın. ev işi yapma dikkat et amanBanada 11 ocağa randevu verdi doktorum 30 aralıktaydı transferim
Ben de 8. Güne girmek üzereyim.. 6. Günden beri adet olacakmışım gibi ağrım gidip geliyor.. yarın kan vereceğim artık..mrk ediyorum bi yandan..Kızlar transferin 8. Gününe girmek üzereyim. Adet olacak gibi ağrılarım var . Normal mi?
normal ara ara şiddetlenedebiliyor sancı gibi :)Kızlar transferin 8. Gününe girmek üzereyim. Adet olacak gibi ağrılarım var . Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?