2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba bende bugun tsh 5.69 ciktigini ogrendim doktor bidaha test ver eger gercekten yuksekse ilac vermemiz lazim dedi

Canım sana tavsiyem ikiz olduğu kesinleşirse bi perinatalog yani riskli gebelikler uzmanı bul. İnsallah saglicakla kavusursun yavruna ya da yavrularına

Kızlar kimlerin TSH yükseldi.doktora gittiniz mi?
Ben zaten tiroid ilacı kullanıyordum. Sağlık acagi gebelik bakarken tüm testlere bakmış. 1,5 civarıydı, 4,15 çıkmış tiroidim. Tüp bebek doktorum endokrine git dedi, persembe randevum var. Ama endokrine normaldede gidiyordum oda hamile kalınca gel demişti. İlacin dozunu artırır diye tahmin ediyorum.

Canım sana tavsiyem ikiz olduğu kesinleşirse bi perinatalog yani riskli gebelikler uzmanı bul. İnsallah saglicakla kavusursun yavruna ya da yavrularına
Öyle yapmayı düşünüyorum aslında ama şu an maddi açıdan ilaçlarım beni çok zorluyor ama yine de yeter ki çanları sağ olsun bir dış gebelik iki düşüğum var çünkü Rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…