- 4 Nisan 2019
- 5.742
- 6.140
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.421
Perşembe günü canım .hatta ben bugün bı kutu daha al dicem .hesapladım yetmiycekCanim ne zaman almisti bu arada cok gectimi aradan
Tamam canim tesekkur ederimPerşembe günü canım .hatta ben bugün bı kutu daha al dicem .hesapladım yetmiycek
Ya bıraksaydın hemşire büyük bir hata yapmış iyi ki doktorunla konuşmuşsun bu işler çok hassas daha dikkatli olunmalıydı.Doktorumla konustum hemsire yanlis bilgilendirmis Kesme dedi.
İyi su an için bence canım artarak devam etsin inşallahKızlar bugün transferimin 9. Günü kan testi yaptirdim değerim 40 cıktı gününe göre nasıl değerim bilemedim
Çoğu seyi burdan öğreniyorum bu foruma da sordum kullaniyoruz dediler .Ya bıraksaydın hemşire büyük bir hata yapmış iyi ki doktorunla konuşmuşsun bu işler çok hassas daha dikkatli olunmalıydı.
Ben tok aliyorum doktorum tok dedi banaEstrofemi nasıl alıyorsunuz kızlar ben tok alıyorum aç mı alınması gerekiyor aç diyenler olmuş forumda yanlış mı kullanıyorum acaba ?
Inşallah canımİyi su an için bence canım artarak devam etsin inşallah
Az önce verdim kan 88.9 çıktı değerim 5. Gün embriyosu tekAy ay ay maşallah
Kan ver hemeeeen . Kaçıncı gün embriyosu ? Tek mi çift mi ?
Tüp bebek sürecini de Konya'da mı yaptırıyorsunuz? Hangi hastane? Ben de Konya'dayım da :)Tamam canim. konya da nerde bulabilirim estrofem acaba ya bilen varmı kizlar?
Mide ağrısı yapabileceğinden dolayı doktorun bana tok karnına almamı söylediEstrofemi nasıl alıyorsunuz kızlar ben tok alıyorum aç mı alınması gerekiyor aç diyenler olmuş forumda yanlış mı kullanıyorum acaba ?
Tbrkler, bugün transferden sonraki kaçıncı gününüz?Az önce verdim kan 88.9 çıktı değerim 5. Gün embriyosu tek
Novafertil tup bebek merkezinde siz hangi hastane de yaptiriyorsunuzTüp bebek sürecini de Konya'da mı yaptırıyorsunuz? Hangi hastane? Ben de Konya'dayım da :)
ben de novafertil :)Novafertil tup bebek merkezinde siz hangi hastane de yaptiriyorsunuz
Konya diyince tahmin ettim eşim de diyor bir tane mi hastane var yanına yandaş arama :) bak dedim doğru tahmin :) Fuat Ali doktorumYaa tesadufe bak
Doktorunuz kim
Benimde fuat hoca hangi asamadasiniz suanKonya diyince tahmin ettim eşim de diyor bir tane mi hastane var yanına yandaş arama :) bak dedim doğru tahmin :) Fuat Ali doktorum
23 aralıkta transfer oldum 4 ocak test günüm bekliyorum :) siizin?Benimde fuat hoca hangi asamadasiniz suan
Liste de goremedim
Bende dün transfer oldum23 aralıkta transfer oldum 4 ocak test günüm bekliyorum :) siizin?
ben eczaneyi size özelden tarif edeyim :)
dondurulmuş 3.gün embriyosu 2 adet transfer oldum :)Bende dün transfer oldum
12 ocak test günüm
Kacinci gün embryosu kac tane transfer oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?