2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bu ilaç bı sure piyasada olmayacakmis.eczaci eşime daha uzun kullanacaksa hangi eczanede bulursan al demiş.tekrar piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum demiş .ellerinde de yok mus
Estrofem için mi demişler bunu? Prolutonlarda da mı öyle? Ben de dün 3 haftalık ilaç aldım gerisini artık sonra alırız dedim

Canım bende özelde yaptırdım raporsuz ama ilaçlarımı hep aile hekimimden yazdırıyorum yazık boşa para verme

Ben kullanıyorum canım ama o şekilde kullanmadım benimki bu şekilde.Google’da falan aratsan var mıdır acaba
Benim önceki kutularimdaki seninkiler gibiydi.bu farklı çıktı.internettede yok .videolara da baktım.bulamadim.her yerim kan oldu bilemedim çok kanadi.bu yayı anlamaya çalışırken elime de battı orasida kanadı morardı

Estrofem için mi demişler bunu? Prolutonlarda da mı öyle? Ben de dün 3 haftalık ilaç aldım gerisini artık sonra alırız dedim
Estroferm canım.bende dün hepsini tekrar yazdırıp aldım ama bu ilaç yok.esim artık nerden bulursa alacak 5 günlük var elimde 10gun sonra kontrol um

Yakında eczane varsa oraya sorun isterseniz ya da hemşireler bilir mi hastanedeki onlara sorun isterseniz

Aldigin eczaneye bi sor bence

Bu ilaç bı sure piyasada olmayacakmis.eczaci eşime daha uzun kullanacaksa hangi eczanede bulursan al demiş.tekrar piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum demiş .ellerinde de yok mus
Evet oyle bir sorun da var heryerde bulunmuyor .
Enox , proluton depot, aspirin ve estrofemi sağlık ocağına yazdırıyorum ben, bilginiz olsun. Daha önceki denemelerimde bilmiyordum hep parayla aldım.
Benimde ilk deneme bilgisizlik malesef

Canim raporsuz da yaptırsam devlet karşılıyor ilaçları boş yere para verme yazdır bir yumurta gelişimi için olan iğneleri karsilamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…