- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.401
Estrofem için mi demişler bunu? Prolutonlarda da mı öyle? Ben de dün 3 haftalık ilaç aldım gerisini artık sonra alırız dedimBu ilaç bı sure piyasada olmayacakmis.eczaci eşime daha uzun kullanacaksa hangi eczanede bulursan al demiş.tekrar piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum demiş .ellerinde de yok mus
Canım bende özelde yaptırdım raporsuz ama ilaçlarımı hep aile hekimimden yazdırıyorum yazık boşa para vermeBiz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz.
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim
Benim önceki kutularimdaki seninkiler gibiydi.bu farklı çıktı.internettede yok .videolara da baktım.bulamadim.her yerim kan oldu bilemedim çok kanadi.bu yayı anlamaya çalışırken elime de battı orasida kanadı morardıBen kullanıyorum canım ama o şekilde kullanmadım benimki bu şekilde.Google’da falan aratsan var mıdır acaba
Estroferm canım.bende dün hepsini tekrar yazdırıp aldım ama bu ilaç yok.esim artık nerden bulursa alacak 5 günlük var elimde 10gun sonra kontrol umEstrofem için mi demişler bunu? Prolutonlarda da mı öyle? Ben de dün 3 haftalık ilaç aldım gerisini artık sonra alırız dedim
Yakında eczane varsa oraya sorun isterseniz ya da hemşireler bilir mi hastanedeki onlara sorun istersenizBenim önceki kutularimdaki seninkiler gibiydi.bu farklı çıktı.internettede yok .videolara da baktım.bulamadim.her yerim kan oldu bilemedim çok kanadi.bu yayı anlamaya çalışırken elime de battı orasida kanadı morardı
Aldigin eczaneye bi sor benceBenim önceki kutularimdaki seninkiler gibiydi.bu farklı çıktı.internettede yok .videolara da baktım.bulamadim.her yerim kan oldu bilemedim çok kanadi.bu yayı anlamaya çalışırken elime de battı orasida kanadı morardı
Evet oyle bir sorun da var heryerde bulunmuyor .Bu ilaç bı sure piyasada olmayacakmis.eczaci eşime daha uzun kullanacaksa hangi eczanede bulursan al demiş.tekrar piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum demiş .ellerinde de yok mus
Benimde ilk deneme bilgisizlik malesefEnox , proluton depot, aspirin ve estrofemi sağlık ocağına yazdırıyorum ben, bilginiz olsun. Daha önceki denemelerimde bilmiyordum hep parayla aldım.
Geç kaldim biraz ama ogrenmis oldum yinede tesekkur ederimCanım bende özelde yaptırdım raporsuz ama ilaçlarımı hep aile hekimimden yazdırıyorum yazık boşa para verme
Olmazsa mecbur yarın soracamAldigin eczaneye bi sor bence
Canim raporsuz da yaptırsam devlet karşılıyor ilaçları boş yere para verme yazdır bir yumurta gelişimi için olan iğneleri karsilamiyorBiz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz.
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim
Hangilerini karşılıyor biz sorduk hiçbirini karsilamadiCanim raporsuz da yaptırsam devlet karşılıyor ilaçları boş yere para verme yazdır bir yumurta gelişimi için olan iğneleri karsilamiyor
Tamam canim. konya da nerde bulabilirim estrofem acaba ya bilen varmı kizlar?Canim raporsuz da yaptırsam devlet karşılıyor ilaçları boş yere para verme yazdır bir yumurta gelişimi için olan iğneleri karsilamiyor
Evet estrofem bulunduğum şehirde de yok ecza depolarında da yok bana merkez kendisi iki kutu verdi transfer günüEstrofem için mi demişler bunu? Prolutonlarda da mı öyle? Ben de dün 3 haftalık ilaç aldım gerisini artık sonra alırız dedim
Canım ben ayın 27 sinde transfer oldum o gün kaç eczeneye sorduk hiçbirinde yoktu depolarda da yokmuş bana merkez verdi iki kutu o da teste kadar yeter sonrası ne olur bilmiyorumTamam canim. konya da nerde bulabilirim estrofem acaba ya bilen varmı kizlar?
Novadanin ordaki eczaneden aldı esimTamam canim. konya da nerde bulabilirim estrofem acaba ya bilen varmı kizlar?
Gonal f ve ovitrelle dışındaki hepsini karşılıyor.kan sulandırıcı iğne coraspirin proluton progestan folbiol bunların hepsini karşılıyorHangilerini karşılıyor biz sorduk hiçbirini karsilamadi
Tesekkur ederimNovadanin ordaki eczaneden aldı esim
Canim ne zaman almisti bu arada cok gectimi aradanNovadanin ordaki eczaneden aldı esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?