2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Neden ben hepsini devlet hastanesi ne yazdırdım. Enox coraspirin estroferm progestan toplam 70-80 tutuyor
Biz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz .
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim

hanımlar transfer sonrası estrofem kullanmaya devam ettiniz mi?
hemsireye sordum bitirince birak yenisini bulamazsin dedi .
1 kutu var elimde.
9 günlük.sabah ogle aksam almaya devam et dedi
Ben devam ediyorum 2 kutu daha yazdırıp aldırdı Dr um bı kaç hafta daha devam edilecek neden bırakasin ki bulamamak ne demek

Sadece gonal f ve ovitrelle rapor olmadan ücretli onun dışındaki tüm ilaçları sağlık ocağı bile yazıyor.bence gidin yazdirin

Günaydın arkadaşlar yeni bir gün yeni bir seneye uyandık bugün çok yıprandık zorlu süreçlerden geçtik kimimizz pozitif oldu sevinçten gözyaşları aktı kimimiz negatif oldu hüzünden gözyaşları aktı Allah'ım bu sene bizleri de mutluluktan ağlatsın inşallah

Ben devam ediyorum 2 kutu daha yazdırıp aldırdı Dr um bı kaç hafta daha devam edilecek neden bırakasin ki bulamamak ne demek
Bu ilaç bı sure piyasada olmayacakmis.eczaci eşime daha uzun kullanacaksa hangi eczanede bulursan al demiş.tekrar piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum demiş .ellerinde de yok mus

Enox , proluton depot, aspirin ve estrofemi sağlık ocağına yazdırıyorum ben, bilginiz olsun. Daha önceki denemelerimde bilmiyordum hep parayla aldım.

Merhaba bu yaylı olanından kullandınız mı nasıl yapılıyor.benim önceki kullandıklarımda yay yoktu bunu bilemedim

Eklentiler

• IMG_20220101_101854.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 39
Hatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Merhaba bu yaylı olanından kullandınız mı nasıl yapılıyor.benim önceki kullandıklarımda yay yoktu bunu bilemedim

Eklentiler

• IMG_20220101_101854.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…