- 4 Nisan 2019
- 5.744
- 6.141
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.381
Neden ben hepsini devlet hastanesi ne yazdırdım. Enox coraspirin estroferm progestan toplam 70-80 tutuyorZaten hicbir ilacimi devlet karsilamadı.
Doktorumu ariyayim en iyisi
At sen USG isaretliyim canimAmin inşallah o konuda bir şey demedi hiç bilmiyorum 4+2ydim dün bir de karından baktı vajinal değil.Nerde belli oluyor ultrason kağıdında fotoda işaretleyip bana atar mısınız
Bi tek folbiolu mecbur ücretli alıyorum.bendeki bı genden dolayı vitamin eksikliği olabilir mis o yüzden.icindevitamin olanı alıyor .o da 70 lira.normal folbiolu devlet karşılıyorZaten hicbir ilacimi devlet karsilamadı.
Doktorumu ariyayim en iyisi
Biz raporsuz yaptirdik tup bebegi .Neden ben hepsini devlet hastanesi ne yazdırdım. Enox coraspirin estroferm progestan toplam 70-80 tutuyor
Doktorumla konustum hemsire yanlis bilgilendirmis Kesme dedi.Ben şuan 4uncu kutuyu aldım devam halen yani kestirmedj bana
Baya baya pozitif tebrik ederim darısı başımızaKızlar 24 Aralık transfer oldum dayanamadım az önce test yaptım böyle çıktı sevinmek istemiyorum çok erken ama çok heyecanlıyım
Ben devam ediyorum 2 kutu daha yazdırıp aldırdı Dr um bı kaç hafta daha devam edilecek neden bırakasin ki bulamamak ne demekhanımlar transfer sonrası estrofem kullanmaya devam ettiniz mi?
hemsireye sordum bitirince birak yenisini bulamazsin dedi .
1 kutu var elimde.
9 günlük.sabah ogle aksam almaya devam et dedi
Sadece gonal f ve ovitrelle rapor olmadan ücretli onun dışındaki tüm ilaçları sağlık ocağı bile yazıyor.bence gidin yazdirinBiz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz.
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim
Bilmiyordum tesekkur ederimSadece gonal f ve ovitrelle rapor olmadan ücretli onun dışındaki tüm ilaçları sağlık ocağı bile yazıyor.bence gidin yazdirin
Yanlis bilgi vermis. doktorumla gorustum devam et dediBen devam ediyorum 2 kutu daha yazdırıp aldırdı Dr um bı kaç hafta daha devam edilecek neden bırakasin ki bulamamak ne demek
Gecen bı arkadaş yazdı progestan a 1000₺ vermis .sok oldum.saglik ocağı doktoru bile yazıyor .yazık verilen paraya bu uzun bı süreçBilmiyordum tesekkur ederim
Kizlar kimse enox kan sulandırıcı iğne kullanmadı miKızlar bu kılıflı enoxu nasıl yapıyoruz.onceki kutularda kılıf yoktu.bunu bilemedim çok kanamam oldu.var mi kullanan
Bu ilaç bı sure piyasada olmayacakmis.eczaci eşime daha uzun kullanacaksa hangi eczanede bulursan al demiş.tekrar piyasaya ne zaman sürülecek bilmiyorum demiş .ellerinde de yok musBen devam ediyorum 2 kutu daha yazdırıp aldırdı Dr um bı kaç hafta daha devam edilecek neden bırakasin ki bulamamak ne demek
Enox , proluton depot, aspirin ve estrofemi sağlık ocağına yazdırıyorum ben, bilginiz olsun. Daha önceki denemelerimde bilmiyordum hep parayla aldım.Biz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz.
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim
Merhaba bu yaylı olanından kullandınız mı nasıl yapılıyor.benim önceki kullandıklarımda yay yoktu bunu bilemedimKızlar merhaba , benim transferimin 2. Günü malesef lavaboya çıkamıyorum. Kayısı da yedim ama . Neler yapıyorsunuz siz de bir değişiklik oldu mu ?
Bir de göbekten vurulan enox iğne yerlerim çok morarıyor. Sizlerde de böyle mi
Merhaba bu yaylı olanından kullandınız mı nasıl yapılıyor.benim önceki kullandıklarımda yay yoktu bunu bilemedimHatta burada göbekten enox kullanan da cok yok gibi gunde 1 tane göbekten iğne vuruyorum ben varmi kullanan?
Ben kullanıyorum canım ama o şekilde kullanmadım benimki bu şekilde.Google’da falan aratsan var mıdır acabaKizlar kimse enox kan sulandırıcı iğne kullanmadı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?