2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Goruntunun kotu olmasi dısında bi zarari yok hem gobegim hem kollarım mosmor. Hep ayni sekilde yapiyoruz ama bazen neden morariyo anlayamadim
Allah yardimcimiz olsun evet benimde sadece 1 kere göbekten vurdugumda hic yanmadi sevinmistim o gün alıştım heralde bundan sonra yanmaz diye de, ilk ve sonmuş o neden acimadi bende onu anlayamadim dediğin gibi

İnşallah amin canım.kesenin içinde oluşmaya başlamış mi USG kağıdında gözüküyor.basladiysa boş gebelik değildir.rabbim sağlıcakla gebeligimizi geçirmeyi nasip etsin.evlatlarimiz sağlıklı ve güzel huylu olsunlar inşallah.amin

Bende hep göbekten yapiyordum, gobegim morardi diye koldan yaptim bugün. Cok şişti kanadi. Nette de kasa uygulanmamalidir yaziyor. Korkmali miyim
Sert yerine mi vurdun.kolun arka kısmında kilo alınca sarkan yer oluşur ya oraya vurmak gerekiyor.gobege vururken kilo varsa topla dik vur.zayifsan 45,derecelik açıyla vur.kesinlikle ovma .vur bırak.ovmazsan morluk oluşmuyor.sadece çok vurmaya devam ettiğimiz için ufak renk değişimi ister istemez oluyor.cunku bir ayı geçti gonal f ,kan sulandırıcı sürekli karnimizda vuruldugumuz için yer kalmadı.ben hep karnimdan vuruyorum.kol tersine geliyor

Ben de varım

hanımlar transfer sonrası estrofem kullanmaya devam ettiniz mi?
hemsireye sordum bitirince birak yenisini bulamazsin dedi .
1 kutu var elimde.
9 günlük.sabah ogle aksam almaya devam et dedi

hanımlar transfer sonrası estrofem kullanmaya devam ettiniz mi?
hemsireye sordum bitirince birak yenisini bulamazsin dedi .
1 kutu var elimde.
9 günlük.sabah ogle aksam almaya devam et dedi
4 kutu bitti hâlâ alıyorum.devlet karşılamadığı için öyle demiştir.10gin sonra kalp atışı için gitcem.doktor yeniden 3 haftalık tüm ilaçları yazdı .üç hafta sonra ne olacak bilmiyorum

4 kutu bitti hâlâ alıyorum.devlet karşılamadığı için öyle demiştir.10gin sonra kalp atışı için gitcem.doktor yeniden 3 haftalık tüm ilaçları yazdı .üç hafta sonra ne olacak bilmiyorum
Zaten hicbir ilacimi devlet karsilamadı.
Doktorumu ariyayim en iyisi

Amin inşallah o konuda bir şey demedi hiç bilmiyorum 4+2ydim dün bir de karından baktı vajinal değil.Nerde belli oluyor ultrason kağıdında fotoda işaretleyip bana atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…