• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allah razı olsun gülüm diyorum ya hamd olsun halimize ağlasakta sızlasakta yapacak bir şeyimiz yok alemlerin Rabbi elbet bizi de sevindirir
Sen merak etme önümüzdeki aylarda aaaaa biz hamileymişiz sürpriz olmuş diye yazıcazzz inanıyorum ben 🧿🧿🧿😍😍🥳🥳😂

Benimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize negatif olanlara da hayırlısıyla en acilinden evlat nasip eylesin.
Amin amin şimdi sıra sağlıkla sıhhatle ilerlemesinde büyümesinde ve doğmasında inşallah 🥰🥰🥰🥰 kazasız belasız büyür 💜💜

Evet maalesef olmadı

Doktor adet olunca gel istersen bekletmeden yaparız dedi şimdi adet olmayı beklicem artık nasip diğerinde demekki oda değilse yolum daha var demek ki canım Allah razı olsun

Yok gülüm doktor ilaçları bıraktırdı adeti bekle adet olunca gel dediler bakalım dedim yaa nasibim ondadır belki
Benim doktorum 12. Gün olmadı demek için erken diyor. 12. Gün 0 çıkan bir hastamı doğurttum ben dedi. İlaçları bıraktirtmamış 12. Gün 0 çıkmasına rağmen. Dün bana bunları anlattı bilmiyorum ama senin durumunu aklında olsun diye paylaşayım dedim duyduklarımı. Üzülme desekte boş tabi. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏

Benim doktorum 12. Gün olmadı demek için erken diyor. 12. Gün 0 çıkan bir hastamı doğurttum ben dedi. İlaçları bıraktirtmamış 12. Gün 0 çıkmasına rağmen. Dün bana bunları anlattı bilmiyorum ama senin durumunu aklında olsun diye paylaşayım dedim duyduklarımı. Üzülme desekte boş tabi. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏
Rica ederim Allah razı olsun ne demek bu platform bunları bilgi edinmek için var ama doktor bırak ilaçları adeti bekle gel dedi yoksa belki bi umut 2 gün falan kullan yine kan ver derdi ama demedi

Kızlar benimde negatif sonucum olmadı utmadı nasibim değilmiş oturup ağladım ağladım geldim😢😢😢😢😢
yaaa çok üzüldüm cnm. Nasip değilmiş, her işte bi hayır vardır. Demek ki sağlıklı değildi. Bugün doğal olarak üzülürsün ama çabuk topla kendini, hayatta binbir türlü acı var diyip şükredip yola devam etmek lazım, başka türlü hayat geçmez. İnşallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun🙏💕🍀

Rica ederim Allah razı olsun ne demek bu platform bunları bilgi edinmek için var ama doktor bırak ilaçları adeti bekle gel dedi yoksa belki bi umut 2 gün falan kullan yine kan ver derdi ama demedi
Her doktorun tarzı başka demekki. Umut vermiş olmak istemem ama. Daha dün anlattı 2 hastam vardı aynı anda tüp bebek yaptım. 2side 12. Gün 0 çıktı. İlaçlara devam dedim ikisinede dedi. Biri bıraktı olmadı bitti diye diğeri dinledi devam etti yükseldi sonradan dedi ve doğumunu yaptırdım dedi. Başıma geldi böyle birsey dedi. 15-16 günden önce umudu kesmem ben asla dedi. İlaçları bıraksan bile 2 Gün sonra tekrar kan tahlili yaptır derim ben. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar çok tebrik ederim , umut oluyorsunuz bize de. dondurulmuş embriyo muydu ? Bir de ikiz mi acaba :)
Benimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize negatif olanlara da hayırlısıyla en acilinden evlat nasip eyles

Merhabalar çok tebrik ederim , umut oluyorsunuz bize de. dondurulmuş embriyo muydu ? Bir de ikiz mi acaba :)
Yok canım tek transfer dondurulmuş 3.gün embriyosu
1 tane embriyom vardı ve tuttu rabbime binlerce şükür olsun.

Sormak istedıgım bır sey var kızlar sımdı benım embriyolarım 2015 yılında donduruldu 4 bırkapda 4bır kapda toplam 8taneydı.. bu transferimde 1kapda 4tanesı cozuldu verilen bırı iyi kalite 4cc bır tanede 3cc orta kalite iki transfer olmusdum..(4cc 3cc içimde sınmemısdı) Kısmet olmadı.. Suan Yenı yontemler cıktı embriyonun saglıklı olup olmadıgını bazı testlerle belli oluyormus pgt mı arastıracamda belkı yaptıranlarınız vardır dıye sormak istedim... Fiyat farkı nekadar oluyor.. Bu geriye kalan embriyomuzla bu yontemı Bı doktorumla konusacam...Onden bilgi almak istedim... boyle embriyo test yaptıran oldumu...
Dondurulmuşlarsa olmuyor. Taze olanlardan biyopsi alıp gönderiyorlar. Ondan cevap gelene kadarda embriyoları donduruyorlar.

Merhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..
Hayırlısı olsun canım bence var benim ilk transferde 8. gün böyleydi kucağınada almak nasip olur inşallah 🤗🙏🥰

Canım bence ilacına devam edip 2gün sonra bitest daha ver bişey kaybetmessin en fazla 2-3gün daha geç adet olursun benim geçen sefer ilk değer 28di ikinci değer düştüğü 7 cıktığı halde doktorum ilacı bırakma dedi üçüncü testi istedi benim kimyasal oldu sonuç ama senin 2. gün embriyosu birde belki geç tutunmuştur umut vermek istemiyorum ama ne değişik durumlar görüyoz duyuyoruz Allahtan umut kesilmez

Kızlar hamiş haberleri alan kimlerdi 🌺 teprik ederim
Negatifler durmak yok yola devam kendimş de katarak Allah önümüze hayırlı yollar açsın💖💖💖
Liste düzenlemesi yapacağım bizim umutlarımız başkalarına umut sevinç olsun inşallah herkesin yolu umudu açık olsun 😇😇😇😇

Negatifler durmak yok yola devam kendimş de katarak Allah önümüze hayırlı yollar açsın💖💖💖
Liste düzenlemesi yapacağım bizim umutlarımız başkalarına umut sevinç olsun inşallah herkesin yolu umudu açık olsun 😇😇😇😇
Bennnnnnn :cool:

Seni yeniden umutlu heyecanlı görmek çok güzel cnm benim.. sen olmayınca grup da buruk kakıyor🥰

Back