• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hissetmiş mıydınız kizlar yani ne bileyim ben bu sefer sanki bebişim tutunamamis gibi hissediyorum içimde bişey olduğuna dair bı hissim yok
Ben hissetmedim hani ilk 2 gün hep kalbim bile dehşet şekilde atıyordu sonra ki günler ise çok karmaşık duygular yaşadım zaten embriyonun 2.ci gün olması beni apayrı bir etkilemişti

Sakin bozma moralini. Demek doğru zaman değilmiş. Mutlaka olacak. Vakti belli canım. ♥️
Sen benim canımsın Allah razı olsun iyiyim hamd olsun ağladım ağladım ama iyiyim şimdi nasibim değil demekki olmadı tutmadı Rabbim çaresizlerin çaresini verendir birgün bize de nasip eder inşallah 😇😇😇

Kızlar benimde negatif sonucum olmadı utmadı nasibim değilmiş oturup ağladım ağladım geldim😢😢😢😢😢
Kendini cok yıpratma olurmu uzuluyoruz hıckıra hıckıra aglıyoruz ama şoyle duşün saglıklı degılmıs saglıklı olsaydı tutunurdu hep dıledıgım saglıklıklıysa guzel haber alım dedım... Herseyde bır hayır vardır nasıbıyle saglıkla gelecek ınsallah.. Evet beklemek bazen yorucu ama sabredecegız umudumuzu yıtırmıyecegız... Güçlü olacagız...

Kendini cok yıpratma olurmu uzuluyoruz hıckıra hıckıra aglıyoruz ama şoyle duşün saglıklı degılmıs saglıklı olsaydı tutunurdu hep dıledıgım saglıklıklıysa guzel haber alım dedım... Herseyde bır hayır vardır nasıbıyle saglıkla gelecek ınsallah.. Evet beklemek bazen yorucu ama sabredecegız umudumuzu yıtırmıyecegız... Güçlü olacagız...
Allah razı olsun gülüm diyorum ya hamd olsun halimize ağlasakta sızlasakta yapacak bir şeyimiz yok alemlerin Rabbi elbet bizi de sevindirir

Kızlar benimde negatif sonucum olmadı utmadı nasibim değilmiş oturup ağladım ağladım geldim😢😢😢😢😢
Hayırlısı olsun canım benim emeklerinin karşılığını alacağına inanıyorum sadece bu seferlik olmadı nasip diyelim inşallah ilerisi için her şey daha güzel olur senin için 🌷

Sen benim canımsın Allah razı olsun iyiyim hamd olsun ağladım ağladım ama iyiyim şimdi nasibim değil demekki olmadı tutmadı Rabbim çaresizlerin çaresini verendir birgün bize de nasip eder inşallah 😇😇😇
Amin canım. Ne hissettiğini şuan hissetmem mümkün değil. Geçmişte yaşadığım halde...

İnanmaktan vazgeçme. Bebeklerinin, süt kokularını koklamak, anne deyişlerini duymak her isteyen kadına nasip olur inşallah. 🤲♥️

Back