• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Diğer kızlardan niye haber gelmedi ki acaba
Benimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize negatif olanlara da hayırlısıyla en acilinden evlat nasip eylesin.

Iron Butterfly Iron Butterfly canım çok üzgünüm üzülme demeyeceğim acını yaşa 😞 sonra önceki olduğundan daha güçlü bir şekilde kalk. Umarım tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden bir bakmışsın hamile kalmışsın. Ama bak tecrübeyle söylüyorum ki 2.denemende daha güçlü ve tecrübeli olacaksın çok daha kolay gelecek süreç sana 😘 o bebekler buraya gelecek sadece henüz biraz daha vakit varmış 👶🏻 👶🏻 🙏🏻

Benimde pozitif canım 10.günde kan verdim 265 çıktı sonucum.
Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize negatif olanlara da hayırlısıyla en acilinden evlat nasip eylesin.
Çok şükür çok sevindim sağlıcakla büyüsün bebişim annesi bı katre kaldı sanırım haberi olan var mi

Iron Butterfly Iron Butterfly canım çok üzgünüm üzülme demeyeceğim acını yaşa 😞 sonra önceki olduğundan daha güçlü bir şekilde kalk. Umarım tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden bir bakmışsın hamile kalmışsın. Ama bak tecrübeyle söylüyorum ki 2.denemende daha güçlü ve tecrübeli olacaksın çok daha kolay gelecek süreç sana 😘 o bebekler buraya gelecek sadece henüz biraz daha vakit varmış 👶🏻 👶🏻 🙏🏻
Kesinlikle katiliyorum Iron Butterfly Iron Butterfly

Ilkinde cok üzülüyorsun 2.de daha aklın başında daha makul oluyorsun. Benim ilkinde bende mutsuz umutsuzdum. Neden neden diye araştırdım doktor en son sebep aramak icin cok erken koyduğum yeri beğenmemistir dedi. O yuzden kendini neden nicinle uzma hayatina devam et. 2.adette baslayalim derse hazirsan bekleme basla hayirlisiyla gelsin insallah 🙏🏻

Sormak istedıgım bır sey var kızlar sımdı benım embriyolarım 2015 yılında donduruldu 4 bırkapda 4bır kapda toplam 8taneydı.. bu transferimde 1kapda 4tanesı cozuldu verilen bırı iyi kalite 4cc bır tanede 3cc orta kalite iki transfer olmusdum..(4cc 3cc içimde sınmemısdı) Kısmet olmadı.. Suan Yenı yontemler cıktı embriyonun saglıklı olup olmadıgını bazı testlerle belli oluyormus pgt mı arastıracamda belkı yaptıranlarınız vardır dıye sormak istedim... Fiyat farkı nekadar oluyor.. Bu geriye kalan embriyomuzla bu yontemı Bı doktorumla konusacam...Onden bilgi almak istedim... boyle embriyo test yaptıran oldumu...

Amin canım. Ne hissettiğini şuan hissetmem mümkün değil. Geçmişte yaşadığım halde...

İnanmaktan vazgeçme. Bebeklerinin, süt kokularını koklamak, anne deyişlerini duymak her isteyen kadına nasip olur inşallah. 🤲♥️
Yaaaaa teşekkür ederim gerçekten unutulmamak hatırlanmak çok güzel amin Rabbim nasip etsin inşallah ne zaman olur nasıl olur bilmiyorum ama Rabbim nasip etsin ❤️❤️❤️❤️❤️
İyiyim canım iyiyim yıkılmadım ama ayaktada değilim ağladım ağladım uyudum uyandım yine Rabbim er demeden geç demeden nasip etsin inşallah cümlemize 🥺

Yaaa bebeğim 😔 inşallah güzel şeyler olacak inanıyorum ben
Evet maalesef olmadı
Kesinlikle katiliyorum Iron Butterfly Iron Butterfly

Ilkinde cok üzülüyorsun 2.de daha aklın başında daha makul oluyorsun. Benim ilkinde bende mutsuz umutsuzdum. Neden neden diye araştırdım doktor en son sebep aramak icin cok erken koyduğum yeri beğenmemistir dedi. O yuzden kendini neden nicinle uzma hayatina devam et. 2.adette baslayalim derse hazirsan bekleme basla hayirlisiyla gelsin insallah 🙏🏻
Doktor adet olunca gel istersen bekletmeden yaparız dedi şimdi adet olmayı beklicem artık nasip diğerinde demekki oda değilse yolum daha var demek ki canım Allah razı olsun
Yani senin 2.gün embriyosu bence bekle yükselebilir çok az da olsa bi Ümit var
Yok gülüm doktor ilaçları bıraktırdı adeti bekle adet olunca gel dediler bakalım dedim yaa nasibim ondadır belki

Merhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..
Koş git kan ver 😍😍😍

Evet maalesef olmadı

Doktor adet olunca gel istersen bekletmeden yaparız dedi şimdi adet olmayı beklicem artık nasip diğerinde demekki oda değilse yolum daha var demek ki canım Allah razı olsun

Yok gülüm doktor ilaçları bıraktırdı adeti bekle adet olunca gel dediler bakalım dedim yaa nasibim ondadır belki
Hayırlısı olsun ne diyim😔 inşallah çok güzel şeyler olur ilerde

Back