- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.241
Çok silik bi çizgi görünüyorMerhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..
Gerçekten çok haklısın.. maddi olarak zor.. ama manevi olarak bu süreç çok yıpratıyor.. her gün bir sürü iğne, ilaç..hani bunu da geçtim sonuç ne olacak bunca zorlanmaya.. umarım isteyen herkese meşekkatsiz bir şekilde sağlıklı bebek nasip olsun..Çok zormuş maddi boyutu zor gibi geliyordu ama manevi boyutu daha zormuş. Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalımAllah hepimizin yardımcısı olsun
Bu kadarcık iğne yapmışım 28günde totodan yapılanlar hariç. Görünce bile gözyaşım pıtGerçekten çok haklısın.. maddi olarak zor.. ama manevi olarak bu süreç çok yıpratıyor.. her gün bir sürü iğne, ilaç..hani bunu da geçtim sonuç ne olacak bunca zorlanmaya.. umarım isteyen herkese meşekkatsiz bir şekilde sağlıklı bebek nasip olsun..
Bende de var bi bu kadar gerçekten.. ama üzülmeyelim bence.. mevlam nasip etmiyorsa vardır bi bildiği diyorum.. benim bulunduğum yerde meslektaşlarımın yüzde 90 nının çocuğu engelli.. ikinci çocuğu da hiçbiri yapmamış.. hani o yüzden en büyük duam nasip edecekse sağlıklı sıhhatli etsin.. olmazsa da üzülmeyeceğim napim yeğenlerim filan var onları severimBu kadarcık iğne yapmışım 28günde totodan yapılanlar hariç. Görünce bile gözyaşım pıtçok ağlama modundayım
90 gibi bı yuzde çok fazla mesleğiniz nedirBende de var bi bu kadar gerçekten.. ama üzülmeyelim bence.. mevlam nasip etmiyorsa vardır bi bildiği diyorum.. benim bulunduğum yerde meslektaşlarımın yüzde 90 nının çocuğu engelli.. ikinci çocuğu da hiçbiri yapmamış.. hani o yüzden en büyük duam nasip edecekse sağlıklı sıhhatli etsin.. olmazsa da üzülmeyeceğim napim yeğenlerim filan var onları severim
Senin sonucun netleşti mi canım bide byrmsyma1 katre bunlardan haber var miBu kadarcık iğne yapmışım 28günde totodan yapılanlar hariç. Görünce bile gözyaşım pıtçok ağlama modundayım
Bunu forumda söyleyemem ama bulunduğum il engelliler için olanakların en iyi olduğu il, çalışanlarda çocukları için mazeret gösterip burada kalıyorlar..90 gibi bı yuzde çok fazla mesleğiniz nedir
Aynen yaa Allah sağlık sihat versinBende de var bi bu kadar gerçekten.. ama üzülmeyelim bence.. mevlam nasip etmiyorsa vardır bi bildiği diyorum.. benim bulunduğum yerde meslektaşlarımın yüzde 90 nının çocuğu engelli.. ikinci çocuğu da hiçbiri yapmamış.. hani o yüzden en büyük duam nasip edecekse sağlıklı sıhhatli etsin.. olmazsa da üzülmeyeceğim napim yeğenlerim filan var onları severim
yok bebeğim görünürde hamileyim ama değerim çok düşük takipteyiz o yüzden ilaçlara falan devam inşallah tutunurSenin sonucun netleşti mi canım bide byrmsyma1 katre bunlardan haber var mi
Gerçekten öyle.. yani demem o ki negatif çıkan arkadaşlar üzülmesin.. demek ki sağlıklı değildi, mevlam da daha iyisini nasip edecektir.. tabi şimdi ben negatifi daha görmediğim için böyle konuşmak da kolay.. illaki üzülürüm ben de görünce ama elden Bişi gelmiyor..Anladım canım Allah yardımcıları olsun çok zor bı sınav evlat
Peki hangi ilde kalıyorsunuz en azından kulağımıza küpe olsun olanakları iyi diye bildiğimiz bı yer olsunBunu forumda söyleyemem ama bulunduğum il engelliler için olanakların en iyi olduğu il, çalışanlarda çocukları için mazeret gösterip burada kalıyorlar..
Gerçekten öyle.. yani demem o ki negatif çıkan arkadaşlar üzülmesin.. demek ki sağlıklı değildi, mevlam da daha iyisini nasip edecektir.. tabi şimdi ben negatifi daha görmediğim için böyle konuşmak da kolay.. illaki üzülürüm ben de görünce ama elden Bişi gelmiyor..
Moralini yüksek tut bak göreceksin artacak o değer katlanarak.. yeni yıl sana bebişinle gelicekAynen yaa Allah sağlık sihat versin
yok bebeğim görünürde hamileyim ama değerim çok düşük takipteyiz o yüzden ilaçlara falan devam inşallah tutunur
Rabbim sağlıcakla kavuştursun senin adına çok sevindim darısı bizlerin başınaBenimde kontrolum vardi. Kalbi atiyomus ama ben goremedim. 6+4 olmus❤Lekelenmeler hep devam ediyo. Kesede bi sorun gorunmuyo, dondurulmus transferinde normal goruyoruz diyo. Burda hamile takibi yapmiyolar, artik kadin dogumda devam edeceksin dedi. Farkli sehirdeyiz bulundugum yerde bi doktor bulcam artık kendimi. Estrofemi 8. haftada bırak, diger ilaclara takip eden doktor karar vercek dedi.
9 yıllık hasretim yeni yıl hediyem saglıkla gel guzel bebegim ❤
Sonuc bekleyen arkadaslara Rabbim güzel haberler duyursun. Negatif sonuc alanlara hayırlisıyla en kısa sürede nasip olsun. Ezan okunuyo mubarek cuma hürmetine Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Kızlar benimde negatif sonucum olmadı utmadı nasibim değilmiş oturup ağladım ağladım geldim
Bende öyle nasip değil demekki ne desek te boşÇok çok üzgünüm
Yaa çok üzüldüm... dualarımdasınn.. inş kendiliğinden hemencecik bebişin olurKızlar benimde negatif sonucum olmadı utmadı nasibim değilmiş oturup ağladım ağladım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?