- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.221
Duzenleri biraz farkli maglesef. Burdaki arkadaslar git bi igne yapsin doktorun demesine ragmen. Benim doktorum beni Gayet normal diyerek kabul etmedi okadar kanama normal degildi fakat elde bisey gelmiyoduÇok zor süreçler sizin için daha zor olmuş doktora ulaşamamak ve elinizden hiç bir şey gelmemesi anlayamıyorum neden bu kadar kayıtsız kalınır hepimiz insanız demirden yapılmadık bu mesafe niye Alman ekolü işte ama geride iki tane olmasına çok sevindim bu yola es verip devam demek umut tazeleme bir nevi insallah o ikisi anneciğine tutunur ve her şey güzel olur sizin için
Geçmiş olsun canım çok üzgünüm gerçektenDuzenleri biraz farkli maglesef. Burdaki arkadaslar git bi igne yapsin doktorun demesine ragmen. Benim doktorum beni Gayet normal diyerek kabul etmedi okadar kanama normal degildi fakat elde bisey gelmiyoduSaglik olsun o 2yide deneyip Turkiyeye gidicem insallah ordaki doktorlara cok guveniyorum ❤ cunki gercekten isini layikiyla yapiyorlar.
Hayırlısı olsun canım geçmiş olsun çok üzüldümKızlar selam. Benim de negatif olduHayırlısı artık. Kısmet dondurulmuş embriyoma
Ben taze transfer oldum ama transferimden sonrs 4.gün yarım doz catlatma ignrsi vurulmustum canım ama yarım doz oldugu için etkisi 12 güne sürmüyor 6.günde etkisi geçmişti benimKızlar bişey sorcam dondurulmuş tedavisinde de çatlatma iğnesi kullaniliyormu
İçerisinde hgc hormo olduğu için trasfer sonrası kullanıp emriyolar kendisini hamile ortamında saniyomus varmi böyle bişey tutunmaya etkisi artsın die
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım geçmiş olsun çok üzüldümAllah sana tekrardan başlayacak gücü ve sabrı göstersin inşallah en yakın zamanda
Bugün test günün muydu ,Amin canım inşallah
Evet canım hayırlısı artık nasibimizde yokmuş kısmetBugün test günün muydu ,hayırlısı olsun bişey diyemiyorum
Ben de gördümMerhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..
Hayırlısı olsun canımEvet canım hayırlısı artık nasibimizde yokmuş kısmet
Amin ins.cok teşekkürler.Ben de gördümminik bir kalp geliyor.hayirli olsun inşallah
benim de 23 aralık transferim tarihim. bugün ben de yaptım buna benzer çıktı bence belli oluyor :) şu anda böyle silik olması normal sanırım daha çok erken diye :)Merhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..
Amin ins ...darısı bekleyen arkadaşlara..benim de 23 aralık transferim tarihim. bugün ben de yaptım buna benzer çıktı bence belli oluyor :) şu anda böyle silik olması normal sanırım daha çok erken diye :)
İnşallah canımHayırlısı olsun canıminşallah dondurulmuş olanlar tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?