2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Duzenleri biraz farkli maglesef. Burdaki arkadaslar git bi igne yapsin doktorun demesine ragmen. Benim doktorum beni Gayet normal diyerek kabul etmedi okadar kanama normal degildi fakat elde bisey gelmiyodu Saglik olsun o 2yide deneyip Turkiyeye gidicem insallah ordaki doktorlara cok guveniyorum❤ cunki gercekten isini layikiyla yapiyorlar.

Geçmiş olsun canım çok üzgünüm gerçekten hangi ülkedeydin sen Almanya’da miydin ? Atatürk bile boşuna dememiş beni Türk hekimlerine emanet edin diye

Ben taze transfer oldum ama transferimden sonrs 4.gün yarım doz catlatma ignrsi vurulmustum canım ama yarım doz oldugu için etkisi 12 güne sürmüyor 6.günde etkisi geçmişti benim

Merhaba.. yaşım 39. 24 aralik İlk tüp bebek denemesi.cift embiryo.3.gun embiryosu...
transferin 4.gunden itibaren her gün yaptım silik hiç bir sekildi çıkmadı. Bugün 7.gun yaptım sabah ve şimdi.. bana hafif silik olarak görünüyor ama telefonda çekince parlıyor.sizce teşekkürler..

Eklentiler

• IMG20211231121547.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 70
Ben de gördüm minik bir kalp geliyor.hayirli olsun inşallah

benim de 23 aralık transferim tarihim. bugün ben de yaptım buna benzer çıktı bence belli oluyor :) şu anda böyle silik olması normal sanırım daha çok erken diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…