- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.201
İnşallah güzel sonuçlar alırsınAmin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınAmin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Var tabi maşallah çatlatma iğnesi olmuş muydunuz?kızlar bir şey var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum? bugün 8. gün
İnan bı ton isim var aklım sizde ne oldu sonuç neVerdim kanı bekliyorum nasibim de varsa benimledir inşallah 1 saate kadar çıkar dediler beklyorum bakalım
kızlar bir şey var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum? bugün 8. gün
Kan verdin mi canım hadi bize hayırlı haberler verin gününüz guzellessinKızlar ben korkuyorum kan veremiyorum resmen 10.günüm bugün
Var kız varrr kan versenekızlar bir şey var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum? bugün 8. gün
hayır hayır dondurulmuş transfer olmuştum benVar tabi maşallah çatlatma iğnesi olmuş muydunuz?
ya daha çok erken 8. gün bugün ben lekelenme olunca merak ettim de yaptım test günüm salı :)Var kız varrr kan versene
Hadi hayırlı olsun canım var varkızlar bir şey var mı ben görmek istediğim için mi görüyorum? bugün 8. gün
O zaman hadi Bismillah maşallah pozitifhayır hayır dondurulmuş transfer olmuştum ben
amin cümlemizin güzelleşsin :) kan vermedim daha erken diye düşünüyorum test günüm salıKan verdin mi canım hadi bize hayırlı haberler verin gününüz guzellessin
hadi ya :) ölcem şimdi :)O zaman hadi Bismillah maşallah pozitif
kan vermek için erken ama dimi :)Hadi hayırlı olsun canım var var
Yok ya ne erkeni o çizgiyi görüp değeri merak etmemek bilemiyorum yerinde olsam koşa koşa kan vermeye giderdim ki ben öyle yapıp gecenin bi vakti gitmiştimkan vermek için erken ama dimi :)
Bence net var ama sen bilirsin testle koyulaşmayı takip edebilirsinya daha çok erken 8. gün bugün ben lekelenme olunca merak ettim de yaptım test günüm salı :)
Evet kullanılıyor benim doğal siklus oldu dondurulmuş oldu transferden bir hafta önce yaptım çatlatma iğnesini ama transferden sonra yapanlarda duymuştumKızlar bişey sorcam dondurulmuş tedavisinde de çatlatma iğnesi kullaniliyormu
İçerisinde hgc hormo olduğu için trasfer sonrası kullanıp emriyolar kendisini hamile ortamında saniyomus varmi böyle bişey tutunmaya etkisi artsın die