2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaa kıyamam ben de nasıl istiyordum bunları görmeyi ve görmek nasip oldu öyle güzel bi duygu ki hoş devam etmedi ama bunları yaşamak bile çok güzeldi inşallah senin doğuma kadar güzel geçer canım
İnş hepimizin kucağında sağlıklı bi bebiş nasip olur

İnşallah mucizelerimiz bize sımsıkı tutunur canım

İnşallah mucizelerimiz bize sımsıkı tutunur canım
İnsallah canım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor süreçlerden geçiyoruz hem fiziksel hem ruhsal olarak normal gebeliklerde farklı heyecanlar yaşanırken bizim hep sevinçlerimiz yarım ve kaygılarımız çok oluyor bir hormonun yükselişine yüklediğimiz anlam ,bir teste bağladığımız umut ,bir çizgiyi bekleyişimiz vücudumuzun tepkilerinden anlam çıkarmaya çalışmalarımız, hep acabalarımız ve çabalarımız var o yüzden dileğim pozitiflerin artması negatiflerin tez zamanda pozitif olması

Kızlar merhabalar ben de bugün transfer oldum dualarınızı bekliyorum. İkinci denememiz hareketli ol diyor doktorum ama siz nelere dikkat ediyorsunuz.
İnş sonuç güzel olur, banada doktorum sürenle yatma hareket ama tabi hareket et derken temizlik vs yapma dedi, yavaş tempo yürüyüş önerdi, evin içinde 15 yürüyorum ben de yarım saat yatıyorum

İnş sonuç güzel olur, banada doktorum sürenle yatma hareket ama tabi hareket et derken temizlik vs yapma dedi, yavaş tempo yürüyüş önerdi, evin içinde 15 yürüyorum ben de yarım saat yatıyorum
Bana tranferi unut günlük hayatına devam et dedi aynı gün yolculuk yaptım umarım bir şey olmaz güzel sonuçlar alırız

Kızlarrdbugün dayanamadım kan verdim böylelikle ovitrelleyke ilgili sorusu olan arladaslarıda cevaplamıs olayım yarım doz ovitrelle muhtemelen 7güne kalmadan etkisini kaybetmis cünkü transfer sonrası 4. gün ovitrelle vurulup ignenin7.gün beta hcg 40 cıktı
Yani değerlerim transferin 10. Günü 40
12.günü 89 cıktı

Bol su içmeni öneririm en az 3 litre sabah aç karnına ılık su ve karnına saat yönünde masaj yapabilirsin.
Göbekten yapılan iğneler morluğa neden olabilir mümkün oldukça yapılan yeri değiştir ve alkollü pamuk koyabilirsin morluklara iyi gelir

Canım ben çok yaşadım onu günlercr kabızdım 3 gün hiç yapamaıdm yemedigim içmedigim şey kalmadı ıkınmak zorunda kaldım cok korktum ama şükür pozitif sonuc aldım hiç korkma
Bol bol kuru kayısı ye kayısılı meyve suyu iç

Ben transferden beri her sabah aç karnına bi yemek kaşığı doğal zeytinyağı içiyorum, ben de işe yaradı, hiç kabız olmadım..ama zorlama kendini strese girdiysen bu süreç nedeni ile bağırsaklar etkilenmiş de olabilir, sonuçta ikinci beyin diyorlar

Kelimelerin bittiği yer, insan hiçbir şey diyemiyor maalesef allahtan dondurulmuş var allahtan her şeyin hayırlısı demek lazım :) rengi kırmızı mıydı yani bildiğin kanama gibi miydi canım?
Hayirlisi Olsun nasip degilmiş. Evet 2 tane daha var canim❤ pembeydi Adet kanamasi gibi degildi ama olmasindan fazlaydi dikkat edin kizlar Benim doktorum beni kabul etmedi normal bir sey yapamayiz die. Ve cok uzuldum o an ben bebeklerimi dusuruyormusum demekki.

Ay çok teşekkürler. Sizinki kaçıncı gün embriyosu idi ? Bir de tek miydi çift miydi .? Kaçıncı gün öğrendiniz çok soruyoruz burada her şeyi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…