- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.141
İnş hepimizin kucağında sağlıklı bi bebiş nasip olurYaaa kıyamam ben de nasıl istiyordum bunları görmeyi ve görmek nasip oldu öyle güzel bi duygu ki hoş devam etmedi ama bunları yaşamak bile çok güzeldiinşallah senin doğuma kadar güzel geçer canım
İnşallah mucizelerimiz bize sımsıkı tutunur canımİnsallah iyi haberler canım benim söyle benim %55 şeklinde gitti hala da öyle gidiyor ilk testim 74 tü bugünde 3.haftanın içindeyim transferim 9 unda oldu son testim 430 civarı geldi 2 günde bir test oldum.Pazartesiye kadar da katlanması lazım mucizemi bekliyorum umarım katlanır sağlıklı olarak devam edebiliriz karar günüm pazartesi
İnsallah canım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor süreçlerden geçiyoruz hem fiziksel hem ruhsal olarak normal gebeliklerde farklı heyecanlar yaşanırken bizim hep sevinçlerimiz yarım ve kaygılarımız çok oluyor bir hormonun yükselişine yüklediğimiz anlam ,bir teste bağladığımız umut ,bir çizgiyi bekleyişimiz vücudumuzun tepkilerinden anlam çıkarmaya çalışmalarımız, hep acabalarımız ve çabalarımız var o yüzden dileğim pozitiflerin artması negatiflerin tez zamanda pozitif olmasıİnşallah mucizelerimiz bize sımsıkı tutunur canım
Merhabalar canım beni hatırladın mı nisan başlığında beraber beklemiştik neler yapıyorsun nasılsınTabiki vermelisin canım umutsuz olma çünkü erken daha sen kan ver için rahat etsindualarım seninle
İnş sonuç güzel olur, banada doktorum sürenle yatma hareket ama tabi hareket et derken temizlik vs yapma dedi, yavaş tempo yürüyüş önerdi, evin içinde 15 yürüyorum ben de yarım saat yatıyorumKızlar merhabalar ben de bugün transfer oldum dualarınızı bekliyorum. İkinci denememiz hareketli ol diyor doktorum ama siz nelere dikkat ediyorsunuz.
Bana tranferi unut günlük hayatına devam et dedi aynı gün yolculuk yaptım umarım bir şey olmaz güzel sonuçlar alırızİnş sonuç güzel olur, banada doktorum sürenle yatma hareket ama tabi hareket et derken temizlik vs yapma dedi, yavaş tempo yürüyüş önerdi, evin içinde 15 yürüyorum ben de yarım saat yatıyorum
Bol su içmeni öneririm en az 3 litre sabah aç karnına ılık su ve karnına saat yönünde masaj yapabilirsin.Kızlar merhaba , benim transferimin 2. Günü malesef lavaboya çıkamıyorum. Kayısı da yedim ama . Neler yapıyorsunuz siz de bir değişiklik oldu mu ?
Bir de göbekten vurulan enox iğne yerlerim çok morarıyor. Sizlerde de böyle mi
Canım ben çok yaşadım onu günlercr kabızdım 3 gün hiç yapamaıdm yemedigim içmedigim şey kalmadı ıkınmak zorunda kaldım cok korktum ama şükür pozitif sonuc aldım hiç korkmaKızlar merhaba , benim transferimin 2. Günü malesef lavaboya çıkamıyorum. Kayısı da yedim ama . Neler yapıyorsunuz siz de bir değişiklik oldu mu ?
Benimd öyleydi 10.gün 40 cıktı değerim canım3.gün embriyosuydu benim,yarın 10.gün sizce kan vermeli miyim kızlar?Normalde 3 ocakta kan ver demişti doktorum.
Hiçbir şey olmaz içini ferah tut..Bana tranferi unut günlük hayatına devam et dedi aynı gün yolculuk yaptım umarım bir şey olmaz güzel sonuçlar alırız
Ben transferden beri her sabah aç karnına bi yemek kaşığı doğal zeytinyağı içiyorum, ben de işe yaradı, hiç kabız olmadım..ama zorlama kendini strese girdiysen bu süreç nedeni ile bağırsaklar etkilenmiş de olabilir, sonuçta ikinci beyin diyorlarKızlar merhaba , benim transferimin 2. Günü malesef lavaboya çıkamıyorum. Kayısı da yedim ama . Neler yapıyorsunuz siz de bir değişiklik oldu mu ?
Pazartesi verdim sonucum daha bugun geldi. Buranin Duzeni cok sacma.Ah canım ciddi misinçok üzgünüm doktorlar normal gelmeme gerek yok demişti ısrarla doğru hatırlıyorum dimi? E sen ne zaman kan testi verdin ne zaman gittin doktora
Hayirlisi Olsun nasip degilmiş. Evet 2 tane daha var canim❤ pembeydi Adet kanamasi gibi degildi ama olmasindan fazlaydi dikkat edin kizlar Benim doktorum beni kabul etmedi normal bir sey yapamayiz die. Ve cok uzuldum o an ben bebeklerimi dusuruyormusum demekki.Kelimelerin bittiği yer, insan hiçbir şey diyemiyor maalesef allahtan dondurulmuş var allahtan her şeyin hayırlısı demek lazım :) rengi kırmızı mıydı yani bildiğin kanama gibi miydi canım?
Ay çok teşekkürler. Sizinki kaçıncı gün embriyosu idi ? Bir de tek miydi çift miydi .? Kaçıncı gün öğrendinizCanım ben çok yaşadım onu günlercr kabızdım 3 gün hiç yapamaıdm yemedigim içmedigim şey kalmadı ıkınmak zorunda kaldım cok korktum ama şükür pozitif sonuc aldım hiç korkma
Bol bol kuru kayısı ye kayısılı meyve suyu iç
Ciddimisin canimSanırım bende negatifim Allah'ım yardımcımız olsun yolumuz uzun ve yıpratıcı
Insallah canim Nasip bakalim❤Geçmiş olsun canım zaten o doktorlar iyice bi sinir bozucubebeğim inşallah bi dahakine tutunurlar bize içini ferah tut
Evet bugun geldi haberPazartesi kan vermişti salı çıkacaktı hatta arayıp söyleyeceklerdi öyle yazmıştı yurtdışı sağlık sistemi çok acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?