• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar benimki de negatif sanırım biraz üzgünüm evet farkındayım her şey bir zamanı var ama Allah kalbimize ferahlık versin, inşallah en kısa zamanda hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur🤲🏻
Nasıl negatif kaçıncı günün ki canım kan vermiş miydin

Ah canım ciddi misin 😔 çok üzgünüm doktorlar normal gelmeme gerek yok demişti ısrarla doğru hatırlıyorum dimi? E sen ne zaman kan testi verdin ne zaman gittin doktora
Pazartesi kan vermişti salı çıkacaktı hatta arayıp söyleyeceklerdi öyle yazmıştı yurtdışı sağlık sistemi çok acayip 🙄

Herşeylerimiz onlara mahkum her zaman diyorum Allah'ım onlara bırakmasın ama onlarsızda bırakmasın 😟
Amin canım amin bu kız şimdi yurtdışında ya ısrarla gelme gelme demişti iki doktoru da normal bu durum demişti çok kızmıştık da işte hayırlı ı yine tabi onlarsız da olmuyor 🤲🏻

Ben de açıkçası çikolata çay dışında herşeyi yiyorum.. ama temizlik yapmadım..yani olacağı varsa olacak artık.. bebinin kendisi bilir artık😊ama bi yandan da mrk ediyorum..
Merak hepimiz de var 🥰sen ben yasemin aynı zamanliyiz sanırım ne zaman test yapicaksiniz kizlar ben pztsi bı idrar testi yaparım gibi

Kizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz. 😔 nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Beta HCG değerlerin guzeldi senin onun üstüne kanama yaşadın dimi? Çok geçmiş olsun nerde takip oluyordun nasıl önemsemez ya

Canısı benimki sen canını sıkma ama yazınca
9.gün 5.98
11.gün 12
13.gün 38
16.gündü galiba 43 çıkmıştı 🤭
İnşallah senin kat kat artar canım doktorum 12’den 38 i görünce bu bi mucize demişti yani her şey olabilir 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Dualarımız seninle
Hangi ilaçları kullanıyodun peki

Su idrar testini var ya bir kez olsun pozitif görmek nasip olsa 😅9 yıllık evliyim hiç korunmadim bende sorun yok eşimde sayı ve şekil bozukluğu var spermde ama Dr yine de kalabilirsin demişti işte nasip hiç kalmadım hani yıllarca korunup sonra anlar insan bunları ya ben hiç korunmadim valla olmayınca olmuyor işte

Back