• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba😊ben varım araniza yeni katıldım, umarım hersey gönlümüzce olur. Grup pozitiflerle dolar🥰
Yaa ne güzel yalnız değilmişim hoş geldin🤗
Peki doktor bu şekilde cevabı ne oldu pozitif mı dedi benimde 10uncu gün 42.38 çıktı yarın 11inci.gun doktor kontrol var endişeliyim de
Canım doktorlar genelde ilk çıkan değere değilde 2güne bir artışa bakıyolar ki senin değerinde çok düşük değil bence boşuna stres yapma inşallah kat kat artar🙏🥰

Evet canım henüz kanntesti vermedim ama evde test yaptım 3dür tek çizgi gördüm hemde ikisi normal biri erken gebelik testi idi😢
Saglik olsun canim bende evde yapmistim normal 2 tane 2tanede erken gebelik cubuklar bende goremedim maglesef o cift cizgiyi😔 Nasip kuzum hic uzme tatli canini. Benim ailem fransadan geldilerdi yanima. Ben almanyada yasiyorum yeni yila Bebek haberiyle girmek cok istedim ama Hic umutlanmadim😔 cunki benim kanamam hic normal Degildi. Tabiki Rabbim neylerse guzel eyler.isyan etmiyorum ki ne Haddime. Duâ 'dan başka elden hiç birsey gelmiyor. Allahim ellerimizi boş Cevirme Kapina geldik🤲🏻

Kızlar merhaba, 10. gün test sonucum 88 çıktı. 1 Ocakta artışı da görürsek sevinebileceğim. Çok garip bir his insan sevinemiyor bir sonraki aşamayı düşünmekten.
Benim 5. gün embriyosuydu ama bilen bilir işim dolayısıyla transfer sonrası transfer günü hariç hiç yatamadım, uçakla şehir dışlarına gittim. Valiz taşımak zorunda kaldım. -15 derecelerde dondum. İğne olacak yer bulamadım saatlerim şaştı. Kısacası öyle ters bir döneme denk geldi ki, nasipte varsa oluyor, yoksa napsak boş.
Negatif sonuç alan canım arkadaşlarım, sakın yıpratmayın kendinizi. Bir de suçlamayın sakın olur mu? Allah inşallah en kısa sürede sağlıkla bebeklerinize kavuşmanızı nasip eder. Sizin mutluluğunuzu burda hep birlikte kutlarız🙏

Kizlar başka sayfalarda düşük ve düzenli artmayan beta degerlerine rağmen doğuma giden hamilelikler okudum hepimize umut olur inşallah
İnşallah canım 🙏🌸Ben başka sayfalara bakamıyorum çok buraya alıştım galiba hissi olarak bir bağ kuruyor insan buradakiler beni tanıyor da diğerleri tanımıyormuş gibi☺️

İnşallah canım 🙏🌸Ben başka sayfalara bakamıyorum çok buraya alıştım galiba hissi olarak bir bağ kuruyor insan buradakiler beni tanıyor da diğerleri tanımıyormuş gibi☺️
Verdim kanı bekliyorum nasibim de varsa benimledir inşallah 1 saate kadar çıkar dediler beklyorum bakalım

Kizlar Selam Benimkide maglesef olumsuz. 😔 nasip degilmis 2.tane daha dondurulmus embriyom var bakalim nasip kismet. kanamasi olanlar dikkat edin lutfen benim 3gun asiri kanamam oldu normal degil dememe ragmen Benim doktorum normal Dedi ve beni kabul etmedi. Sizler dikkatli olun❤
Çok zor süreçler sizin için daha zor olmuş doktora ulaşamamak ve elinizden hiç bir şey gelmemesi anlayamıyorum neden bu kadar kayıtsız kalınır hepimiz insanız demirden yapılmadık bu mesafe niye Alman ekolü işte ama geride iki tane olmasına çok sevindim bu yola es verip devam demek umut tazeleme bir nevi insallah o ikisi anneciğine tutunur ve her şey güzel olur sizin için 🌸

Back