- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.121
Proluton yanlış yazmış olabilirim 3 güne bir kalçadan iğne şu yağlı olanlardanHangi ilaçları kullanıyodun peki
Çok teşekkür ederim, Allah bilir tabi yine de ama biraz umutsuzumHmm sen yine de kan vermeden sakın bozma moralini bu çok önemli biliyorsun üzülme nolur
Hmmmm düşesi varsa herşekilde düşer yani. Estrofem hariç diğerlerini bende kullanıyorum ama benim zaten temel sorunum sürekli kimyasal gebelik geçiriyor olmamProluton yanlış yazmış olabilirim 3 güne bir kalçadan iğne şu yağlı olanlardan
Oksapar günde 1
corapirin günde 1
folik asit günde 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Progesteron vajinal günde 3 bu kadar canım
Yok yok üzülmem ya.. anlatım gelen ağam giden paşamAynen canım en iyisi 6’da başla ama testte çıkmayıp kanda da çıkabilir o yüzden idrar testleri seni üzmesin
Testlere güvenmeyin bence zaten bisürü ekstra ilaç alıyoruz onda etkiliyor pozitif çıkıyo bazen en iyisi gününde kan vermekYok yok üzülmem ya.. anlatım gelen ağam giden paşamgelirse padişahlar gibi bakarım, gelmezse kendi kaybeder
Ben de pazartesinden itibaren başlarımMerak hepimiz de varsen ben yasemin aynı zamanliyiz sanırım ne zaman test yapicaksiniz kizlar ben pztsi bı idrar testi yaparım gibi
Haklısında napim hem mrk ediyorum hem de ben de yaşamak istiyorum o hissi.. böyle idrar testi yapayım çift çizgi göreyim, çok bakmaktan şaşı olayım filanTestlere güvenmeyin bence zaten bisürü ekstra ilaç alıyoruz onda etkiliyor pozitif çıkıyo bazen en iyisi gününde kan vermek
Aynı ilaçları ben de kullanıyorum tek fark günde iki tane de progestan dex vuruyorum, bunları kullanırken göğüslerinde ağrı okdu mu acaba? Göğüslerim neredeyse patlayacak gibi ağrıyor..Proluton yanlış yazmış olabilirim 3 güne bir kalçadan iğne şu yağlı olanlardan
Oksapar günde 1
corapirin günde 1
folik asit günde 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Progesteron vajinal günde 3 bu kadar canım
Amin amin amin, inşaallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun . Ben de yarın kan vercem inşaallah, test sonucu çabuk çıkıyor mu bilen var mı??Yarına test yapacak arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz suphede olan arkadaşlarında inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim mucizelerini verir ve inşallah yarinimiz çok mutlu geçer
İçin rahat edecekse ver canım çünkü dayanamayıp ben de bi sürü kan verdim hatta aynı gün iki hastanede birden verdim sırf çıkacak değerleri karşılaştırmak için3.gün embriyosuydu benim,yarın 10.gün sizce kan vermeli miyim kızlar?Normalde 3 ocakta kan ver demişti doktorum.
En geç iki saate çıkıyor canımAmin amin amin, inşaallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun . Ben de yarın kan vercem inşaallah, test sonucu çabuk çıkıyor mu bilen var mı??
Deli gibi oldu hem de yanlışlıkla elim çarpınca bile acı çekilordum hem kocaman olmuştu hem de taş gibiAynı ilaçları ben de kullanıyorum tek fark günde iki tane de progestan dex vuruyorum, bunları kullanırken göğüslerinde ağrı okdu mu acaba? Göğüslerim neredeyse patlayacak gibi ağrıyor..
Teşekkür ederimİçin rahat edecekse ver canım çünkü dayanamayıp ben de bi sürü kan verdim hatta aynı gün iki hastanede birden verdim sırf çıkacak değerleri karşılaştırmak içingönlün nasıl istiyorsa öyle yap
Aynen benim de adet dönemim de oluyordu ama şuanda hissettiğim onun on katı.. ilaç etkisinden o zaman.. ilaçların etkisi geçince düzeldi ama değil mi?Deli gibi oldu hem de yanlışlıkla elim çarpınca bile acı çekilordum hem kocaman olmuştu hem de taş gibizaten üzerine uyumak hak getire dehşet bişeydi adet dönemlerinde zaten olurdu bende ama ilaçlar daha çok etkiliyor anladığım kadarıyla
Yaaa kıyamam ben de nasıl istiyordum bunları görmeyi ve görmek nasip oldu öyle güzel bi duygu ki hoş devam etmedi ama bunları yaşamak bile çok güzeldiHaklısında napim hem mrk ediyorum hem de ben de yaşamak istiyorum o hissi.. böyle idrar testi yapayım çift çizgi göreyim, çok bakmaktan şaşı olayım filan
İnşallah bu defa olmaz canım Rabbim yardımcın olsunHmmmm düşesi varsa herşekilde düşer yani. Estrofem hariç diğerlerini bende kullanıyorum ama benim zaten temel sorunum sürekli kimyasal gebelik geçiriyor olmam
Tabiki vermelisin canım umutsuz olma çünkü erken daha sen kan ver için rahat etsin3.gün embriyosuydu benim,yarın 10.gün sizce kan vermeli miyim kızlar?Normalde 3 ocakta kan ver demişti doktorum.
Hiç acele etme aklını karıştırma zaten 3. Gün emriyosu geç cikar3.gün embriyosuydu benim,yarın 10.gün sizce kan vermeli miyim kızlar?Normalde 3 ocakta kan ver demişti doktorum.
Evet evet düzeldi şükürAynen benim de adet dönemim de oluyordu ama şuanda hissettiğim onun on katı.. ilaç etkisinden o zaman.. ilaçların etkisi geçince düzeldi ama değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?