2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hangi ilaçları kullanıyodun peki
Proluton yanlış yazmış olabilirim 3 güne bir kalçadan iğne şu yağlı olanlardan
Oksapar günde 1
corapirin günde 1
folik asit günde 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Progesteron vajinal günde 3 bu kadar canım

Oksapar günde 1
corapirin günde 1
folik asit günde 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Hmmmm düşesi varsa herşekilde düşer yani. Estrofem hariç diğerlerini bende kullanıyorum ama benim zaten temel sorunum sürekli kimyasal gebelik geçiriyor olmam

Yok yok üzülmem ya.. anlatım gelen ağam giden paşam gelirse padişahlar gibi bakarım, gelmezse kendi kaybeder
Testlere güvenmeyin bence zaten bisürü ekstra ilaç alıyoruz onda etkiliyor pozitif çıkıyo bazen en iyisi gününde kan vermek

Testlere güvenmeyin bence zaten bisürü ekstra ilaç alıyoruz onda etkiliyor pozitif çıkıyo bazen en iyisi gününde kan vermek
Haklısında napim hem mrk ediyorum hem de ben de yaşamak istiyorum o hissi.. böyle idrar testi yapayım çift çizgi göreyim, çok bakmaktan şaşı olayım filan

Oksapar günde 1
corapirin günde 1
folik asit günde 1
Estrofem sabah 2 akşam 2
Aynı ilaçları ben de kullanıyorum tek fark günde iki tane de progestan dex vuruyorum, bunları kullanırken göğüslerinde ağrı okdu mu acaba? Göğüslerim neredeyse patlayacak gibi ağrıyor..

Amin amin amin, inşaallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun . Ben de yarın kan vercem inşaallah, test sonucu çabuk çıkıyor mu bilen var mı??

3.gün embriyosuydu benim,yarın 10.gün sizce kan vermeli miyim kızlar?Normalde 3 ocakta kan ver demişti doktorum.
İçin rahat edecekse ver canım çünkü dayanamayıp ben de bi sürü kan verdim hatta aynı gün iki hastanede birden verdim sırf çıkacak değerleri karşılaştırmak için gönlün nasıl istiyorsa öyle yap

Aynı ilaçları ben de kullanıyorum tek fark günde iki tane de progestan dex vuruyorum, bunları kullanırken göğüslerinde ağrı okdu mu acaba? Göğüslerim neredeyse patlayacak gibi ağrıyor..
Deli gibi oldu hem de yanlışlıkla elim çarpınca bile acı çekilordum hem kocaman olmuştu hem de taş gibi zaten üzerine uyumak hak getire dehşet bişeydi adet dönemlerinde zaten olurdu bende ama ilaçlar daha çok etkiliyor anladığım kadarıyla

Aynen benim de adet dönemim de oluyordu ama şuanda hissettiğim onun on katı.. ilaç etkisinden o zaman.. ilaçların etkisi geçince düzeldi ama değil mi?

Haklısında napim hem mrk ediyorum hem de ben de yaşamak istiyorum o hissi.. böyle idrar testi yapayım çift çizgi göreyim, çok bakmaktan şaşı olayım filan
Yaaa kıyamam ben de nasıl istiyordum bunları görmeyi ve görmek nasip oldu öyle güzel bi duygu ki hoş devam etmedi ama bunları yaşamak bile çok güzeldi inşallah senin doğuma kadar güzel geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…