• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar merhaba , benim transferimin 2. Günü malesef lavaboya çıkamıyorum. Kayısı da yedim ama . Neler yapıyorsunuz siz de bir değişiklik oldu mu ?

Bir de göbekten vurulan enox iğne yerlerim çok morarıyor. Sizlerde de böyle mi
Bir haftadir kabizim aksi gibi bu zamanı buldu bu kadar ikinmayla dusmediyse daha da düşmez heralde kayısı bol su ilaç aklıma geleni yapıyorum ama ise yaramiyor

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım, umarım Allah hepimize bu süreçte bebek sevinci yaşatır. Benim sizlere bir sorum olacaktı, transferimin 4.günü doktorum progesteron testi istedi ve sonucum bugün 60 çıktı. Bu değer neyi ifade etmekte, doktorlarınız sizden bu testi yaptırmanızı istedi mi? İstediyse acaba sonucu nasıl çıktı?

Bir haftadir kabizim aksi gibi bu zamanı buldu bu kadar ikinmayla dusmediyse daha da düşmez heralde kayısı bol su ilaç aklıma geleni yapıyorum ama ise yaramiyor
Canım bi de sol tarafına yat hep yatarken geceleri falan dikkat et. Sol tarafa yatınca bağırsaklar daha rahat çalışıyor bilimsel olarak açıklanmış bir şeymiş

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım, umarım Allah hepimize bu süreçte bebek sevinci yaşatır. Benim sizlere bir sorum olacaktı, transferimin 4.günü doktorum progesteron testi istedi ve sonucum bugün 60 çıktı. Bu değer neyi ifade etmekte, doktorlarınız sizden bu testi yaptırmanızı istedi mi? İstediyse acaba sonucu nasıl çıktı?
sonucun gayet iyi inşallah güzel haberler alırsın

Merhabalar,
Canım benden çok erken değil ama sonraki aşamada istedi progesteron hormonunu bebeğin tutunması için uygun ortam sağlanıp sağlanmadığını anlamak için istiyorlar yani bu hormon bebeğin tutunması için gerekli düşük olmamalı seninki de iyi duruyor ama doktorun gününe göre nasıl der bilmiyorum normal şartlarda bunun için istiyorlar farklı bir durumun yoksa.

Günaydın kızlar sabah transferim oldu şimdi geldim eve uzandım bugün benden başka transfer yok sanırım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın busefer tutar inşallah 🙏
Merhaba😊ben varım araniza yeni katıldım, umarım hersey gönlümüzce olur. Grup pozitiflerle dolar🥰

Merhaba canım. Öncelikle insallah guzel sonuclar alırsın. Ben sunlara dikkat etmistim.
Ilaclar ve igne hep ayni saatte almaya özen gösterdim.
Transferden sonra 3 saat bir yolculukla eve gelmiştim. Ilk 3 gün uzandim ama kan dolasiminin da olması icin ağır ve hafif adimlarla evde dolandım. Hep yatmadım.
Sonra normal yaşantıma döndüm sadece egilme ve uzanma gibi hareketlerden uzak durdum. Ama şuna da gönülden inanıyorum. Allah nasip edecekse her sekilde nasip eder. Etmeyecekse biseyler bahane olur sadece. Çünkü benim rahmim cok operasyon gördü. Miyom ameliyati sonra rahim ici yapisiklik ameliyati balon tedavisi menopoz süreci ve adenomoyozis de var. Rabbime şükür devami gelirse gebeyim ilk tup bebek denemem. 🤗🤗

Eklentiler

• Screenshot_20211230-234726.png
    Screenshot_20211230-234726.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 53
Back