- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.161
3. Gün embriyosu 10.gün kanda 40 cıktı. 12. Gün 89 canımAy çok teşekkürler. Sizinki kaçıncı gün embriyosu idi ? Bir de tek miydi çift miydi .? Kaçıncı gün öğrendinizçok soruyoruz burada her şeyi demi
Adet oldun mu peki yoksa o kanamalar düşük kanaması mıydıEvet bugun geldi haber
Evet canım henüz kanntesti vermedim ama evde test yaptım 3dür tek çizgi gördüm hemde ikisi normal biri erken gebelik testi idiCiddimisin canimsaglik olsun
Birde duphalac şurup vermisti doktor bana 2 gün boyunca yemeklerden önce aç karnına içtim tatlımAy çok teşekkürler. Sizinki kaçıncı gün embriyosu idi ? Bir de tek miydi çift miydi .? Kaçıncı gün öğrendinizçok soruyoruz burada her şeyi demi
3. Gün embriyosu 10.gün kanda 40 cıktı. 12. Gün 89 canım
Hepimiz heyecanlıyız her konuda cok normal
Benim transferim 28 Aralık'ta yapıldı.3. Gün embriyosu 10.gün kanda 40 cıktı. 12. Gün 89 canım
Valla ben hep diyodum ki günümden önce test yaptırmıcam diye ama sonlara dogru insan cok merak ediyor dayanamadım ben 10.günde gittim normalde 3.gün embriyosu için 10 gün erken ama sen 10 da verebilirsin benceBenim transferim 28 Aralık'ta yapıldı.
Bir haftadir kabizim aksi gibi bu zamanı buldu bu kadar ikinmayla dusmediyse daha da düşmez heralde kayısı bol su ilaç aklıma geleni yapıyorum ama ise yaramiyorKızlar merhaba , benim transferimin 2. Günü malesef lavaboya çıkamıyorum. Kayısı da yedim ama . Neler yapıyorsunuz siz de bir değişiklik oldu mu ?
Bir de göbekten vurulan enox iğne yerlerim çok morarıyor. Sizlerde de böyle mi
Canım bi de sol tarafına yat hep yatarken geceleri falan dikkat et. Sol tarafa yatınca bağırsaklar daha rahat çalışıyor bilimsel olarak açıklanmış bir şeymişBir haftadir kabizim aksi gibi bu zamanı buldu bu kadar ikinmayla dusmediyse daha da düşmez heralde kayısı bol su ilaç aklıma geleni yapıyorum ama ise yaramiyor
sonucun gayet iyi inşallah güzel haberler alırsınMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım, umarım Allah hepimize bu süreçte bebek sevinci yaşatır. Benim sizlere bir sorum olacaktı, transferimin 4.günü doktorum progesteron testi istedi ve sonucum bugün 60 çıktı. Bu değer neyi ifade etmekte, doktorlarınız sizden bu testi yaptırmanızı istedi mi? İstediyse acaba sonucu nasıl çıktı?
Canım benden çok erken değil ama sonraki aşamada istedi progesteron hormonunu bebeğin tutunması için uygun ortam sağlanıp sağlanmadığını anlamak için istiyorlar yani bu hormon bebeğin tutunması için gerekli düşük olmamalı seninki de iyi duruyor ama doktorun gününe göre nasıl der bilmiyorum normal şartlarda bunun için istiyorlar farklı bir durumun yoksa.Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım, umarım Allah hepimize bu süreçte bebek sevinci yaşatır. Benim sizlere bir sorum olacaktı, transferimin 4.günü doktorum progesteron testi istedi ve sonucum bugün 60 çıktı. Bu değer neyi ifade etmekte, doktorlarınız sizden bu testi yaptırmanızı istedi mi? İstediyse acaba sonucu nasıl çıktı?
MerhabaGünaydın kızlar sabah transferim oldu şimdi geldim eve uzandım bugün benden başka transfer yok sanırım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın busefer tutar inşallah
Peki doktor bu şekilde cevabı ne oldu pozitif mı dedi benimde 10uncu gün 42.38 çıktı yarın 11inci.gun doktor kontrol var endişeliyim de3. Gün embriyosu 10.gün kanda 40 cıktı. 12. Gün 89 canım
Hamilesin canım sorun yok sevin herşey yolunda gidicek inşallahPeki doktor bu şekilde cevabı ne oldu pozitif mı dedi benimde 10uncu gün 42.38 çıktı yarın 11inci.gun doktor kontrol var endişeliyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?