2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben transferden beri kahve hiç içmedim ama açık çay içiyorum

Merhaba, ben çay içiyorum biraz açık içiyorum ama içiyorum :)
Ya ben de içiyorum ama o kadar da kendimi kısıtlayıp buna programlamak istemiyorum sonuçta normal bi hamilelik olsaydıda biz 4. Haftaya kadar bilemeyecek ve kimbilir neler yapacaktık:) o yüzden tabi ki belli bir miktarı aşmadan bende içiyorum ama bazen okuyorum ben hiç içmiyorum asla şunu yapmıyorum diyenler var psikolojim bozuldu :)

Ben transferden beri kahve hiç içmedim ama açık çay içiyorum
Transfer daha olmadım o zaman belki bende kahve içmem yada 1 fincan içerim ama şu an sadece iğneler ile yumurtalar geliştiriliyor o yüzden içiyorum:) zaten heralde büyümeye başladı bugün iğnenin 4. Günü olacak çok akıntım var

ayy evet hiç içmiyorum hiç yapmıyorum diyenleri duyunca ben de bir kendimi sorguluyorum :) ya dozu önemli bence yeme içmenin sadece hamilelikte değil normal zamanda da dozunu kaçırıyorsan sıkıntı başlıyor :)

Kızlar 15çıktı yükseliyor ama çok az yani o yüzden kendimi herşeye hazırlıyorum
Ikiye katlamış canim inşallah dahada katlar sağlıkla kucağına alırsın rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah dualarım hepimiz le ❤❤

Ayy ben de onları okuyunca sinirim bozuluyor. Çünkü çay da kahve de içiyorum ama tamamını bitirmiyorum fincanın yarısından az içiyorum. Günde 3 öğün kahve içen biriydim. Çalıştığım için bi şey içmeyince zaman geçmiyor

Kızlar benım sonucum negatif kısmet değilmiş.. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
İnşallah en tez zamanda pozitif haberler alırsınız katil hücre testi falan baktırdınız mı vücudunuz kabul etmeyip atabiliyor olabilir mi prednol ya da prograf falan kullandırabiliyorlar bağışıklık baskılanmak için.Bazen de intralipid serum kullandırıyorlar tutunmayı falan desteklemek için.

12.gün
BU çok iyi bı haber değil mi zaten iki kat artması gerekiyor artmis
ama genel olarak bi sıkıntı var bence çok az değerim
Ikiye katlamış canim inşallah dahada katlar sağlıkla kucağına alırsın rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah dualarım hepimiz le ❤❤
Amiiiinn çok teşekkür ederim
Hayırlısı olsun inşallah güzel gider herşey.
inşallh yaa senin kan testi günün ne zamandı
Tabi herşeye hazırlıklı olmak da fayda var ama yine de üzme kendini.. bak artıyor değerin.. moralini yüksek tut. Hamileysen bebişi de üzüyorsun annesi..
Hamile sayılıyorum artık ama düşük işte insan endişeleniyor yine de

Ne desek boş herkesin vucudu başka tepki veriyor belki olacak belki olmayacak bekleyip gorucez simdiden üzme kendini benim bugün 3.gunum ben kendimi kötüye hazırlıyorum şahsen hayatım boyunca da hep kötüsünü beklerim iyi çıkarsa sevinir kötü çıkarsa şaşırmam çokta üzülmem napalim hayırlısı böyleymiş yaşayacak günü olan doğuyor biz agzimizla kusta tutsak olmayacaksa olmayacak yaptığımız hiç biseyle kendimizi suclamayalim işte yatsaydim ağır kaldırmasaydim çay kahve icmeseydim bunların hepsi bahane olur nasip diyelim çok konuştum

Kesinlikle katılıyorum normal hayatta da dediğin gibi sıkıntı:) ay valla içim rahatladı ya beslenmeme dikkat ediyorum zaten sabah yumurta yeşillik akşam balık tavuk yanına sebze daha ne yapayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…