- 27 Kasım 2019
- 355
- 330
- 103
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.001
Kalbini ve gönlünü ferah tut.. Allahın izniyle artmıştırr tabii. Eğer tersiyde de henüz hayırlı olan bu olduğu içindir ama inanıyorum ki sana sımsıkı tutunmuştur annesi çok dua edicemAynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürü
Yaaaa Allah yardımcın olsun inşallah inanıyorum bu sefer olcak tutuncak sana inşallahArnica diye bi krem verdi onunla bastırarak masaj yap dedi.. ayy olsun da ben razıyım bu acılara.. Allah kalbimizde olanı hayırlı eylesin inşallahçok tükendik ama güçlüyüz yinede.. bu benim 4. Tedavim umarım son olur herkesiin hepimiziiin
birazdan gidecem kan vermeye öğle gibi çıkar sonuçZecmel ne zaman test veriyorsun kuzum
Bence gebelik varrEki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Var gibi gözüküyor canım hayirlisi olsunEki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlüne göre versinYaaaa Allah yardımcın olsun inşallah inanıyorum bu sefer olcak tutuncak sana inşallahAllahım nasip et amin..
birazdan gidecem kan vermeye öğle gibi çıkar sonuççok korkuyorum
Var gibi canım hayırlısı olsun inşallah :)Eki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Şimdi kan verdim 2saate belli olur ..Bence gebelik varr
Güzel haberlerini alırız inşallahYaaaa Allah yardımcın olsun inşallah inanıyorum bu sefer olcak tutuncak sana inşallahAllahım nasip et amin..
birazdan gidecem kan vermeye öğle gibi çıkar sonuççok korkuyorum
Hayırlı olsun gebelik var görünüyor inşallah kanda da güzel çıkarEki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Pozitif insallahEki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Gecen seferkinden daha koyuysa ve ayni marka test ise pozitifdir diye dusunuyorumKızlar 3.gün embriyo tranferim olalı 12.gün bugün ama transferden sonra 4.gün yarım doz ovitrelle yapılmıstı igneden 4 gün sonra pazartesi test yaptım silik cıktı ovitrelleden olabilir diye düşünmüştüm hatta bugün eger igbe etkisi azaldıysa daha silik cıkar belki diye yapmıstım ama böyle cıktı gebelik olma ihtimali var mı sizce nasıl
İnşallah canımGecen seferkinden daha koyuysa ve ayni marka test ise pozitifdir diye dusunuyorumInsallah
Merhaba, ben çay içiyorum biraz açık içiyorum ama içiyorum :)Merhaba,
Bu aşamalarda hiç çay kahve içmiyor musunuz ? Ben çay içmesem olur ama kahve günde 1 bardakta olsa içme ihtiyacı duyuyorum. Şu an iğne kullanıyorum siz tedaviye başladığınızdan beri mi içmiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?