2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürü
Kalbini ve gönlünü ferah tut.. Allahın izniyle artmıştırr tabii. Eğer tersiyde de henüz hayırlı olan bu olduğu içindir ama inanıyorum ki sana sımsıkı tutunmuştur annesi çok dua edicem

Yaaaa Allah yardımcın olsun inşallah inanıyorum bu sefer olcak tutuncak sana inşallah Allahım nasip et amin..
Zecmel ne zaman test veriyorsun kuzum
birazdan gidecem kan vermeye öğle gibi çıkar sonuç çok korkuyorum

Kızlar 3.gün embriyo tranferim olalı 12.gün bugün ama transferden sonra 4.gün yarım doz ovitrelle yapılmıstı igneden 4 gün sonra pazartesi test yaptım silik cıktı ovitrelleden olabilir diye düşünmüştüm hatta bugün eger igbe etkisi azaldıysa daha silik cıkar belki diye yapmıstım ama böyle cıktı gebelik olma ihtimali var mı sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20211230_095316.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 49
Eki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Hayırlı olsun gebelik var görünüyor inşallah kanda da güzel çıkar

Gecen seferkinden daha koyuysa ve ayni marka test ise pozitifdir diye dusunuyorum Insallah

Merhaba,
Bu aşamalarda hiç çay kahve içmiyor musunuz ? Ben çay içmesem olur ama kahve günde 1 bardakta olsa içme ihtiyacı duyuyorum. Şu an iğne kullanıyorum siz tedaviye başladığınızdan beri mi içmiyorsunuz ?

Merhaba, ben çay içiyorum biraz açık içiyorum ama içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…