- 4 Temmuz 2018
- 3.249
- 4.731
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.041
Kesinlikle sana katılıyorum bende çalışıyorum ve zaman geçmiyor dediğiniz gibi asla sadece su içmekle olmuyor :) bende normalde sabah Türk kahvesi öğlen filtre kahve içerdim şimdi sadece Türk kahvesi içiyorum çay belki ama bazen 2. Kahveyi de içiyorum çünkü bu sefer vücudum daha çok strese giriyor o daha kötü :)Ayy ben de onları okuyunca sinirim bozuluyor. Çünkü çay da kahve de içiyorum ama tamamını bitirmiyorum fincanın yarısından az içiyorum. Günde 3 öğün kahve içen biriydim. Çalıştığım için bi şey içmeyince zaman geçmiyor
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun:)Eki Görüntüle 2978788
Transferim 10uncu günü sabah test yaptım gidip Kan verdim bu şekilde yarın hastaneye gidicem
Sevinemiyorum bileee inşallah güzel şekilde ilerler Allah herkesi. Emeğini boşa çıkarmasın inşallah hep dua ediyor olacağımHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun:)
Yarın canım benim test günüm. Benimde akşam kahverengi lekem oldu belim ağrıyor. Hayırlısı artık..12.gün
ama genel olarak bi sıkıntı var bence çok az değerim
Amiiiinn çok teşekkür ederim
inşallh yaa senin kan testi günün ne zamandı
Hamile sayılıyorum artık ama düşük işte insan endişeleniyor yine de
Kahve içmediğimde baş ağrım oluyor maalesef :)) çayı da açık içiyorum. Yarısını içiyorum onun da bitiremesem de masamda dursunKesinlikle sana katılıyorum bende çalışıyorum ve zaman geçmiyor dediğiniz gibi asla sadece su içmekle olmuyor :) bende normalde sabah Türk kahvesi öğlen filtre kahve içerdim şimdi sadece Türk kahvesi içiyorum çay belki ama bazen 2. Kahveyi de içiyorum çünkü bu sefer vücudum daha çok strese giriyor o daha kötü :)
Hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2978788
Transferim 10uncu günü sabah test yaptım gidip Kan verdim bu şekilde yarın hastaneye gidicem
Gec tutunmuş olabilir mi? Belki biri düştü o yüzden değerin böyle oldu digeride geç tutundu12.gün
benim de dün geceden beri devam eden lekelenmem var ya çok korkuyorumYarın canım benim test günüm. Benimde akşam kahverengi lekem oldu belim ağrıyor. Hayırlısı artık..
12.gün
İnşallah katlanarak artar..Sevinemiyorum bileee inşallah güzel şekilde ilerler Allah herkesi. Emeğini boşa çıkarmasın inşallah hep dua ediyo olacağım
Ben de doktoruma yazdım olabilir diyor. Testi yaptır ona göre konuşalım dedi. Yarın test günüm bakalım.benim de dün geceden beri devam eden lekelenmem var ya çok korkuyorum
Tbrkler, sağlıklıca kucağıma almak nasip olsunn..Eki Görüntüle 2978788
Yok canım tup bebekle 2015 yaptırdım bır tane oglum var ozaman dan dondurulmuş embriyomuz vardı denedik Bı iki ay gecsın 4 tane daha dondurulmuş embriyom var denıyecegızG
Genetik test yaptırdın mi hiç canim
ya bana oksaparı kes dedi dün yapmadım ama ben de bugün tekrar arayacağım ilacı kes diyince de bi korktumBen de doktoruma yazdım olabilir diyor. Testi yaptır ona göre konuşalım dedi. Yarın test günüm bakalım.
inşallah güzel sonuçlar alacağız, ben inanıyorumArnica diye bi krem verdi onunla bastırarak masaj yap dedi.. ayy olsun da ben razıyım bu acılara.. Allah kalbimizde olanı hayırlı eylesin inşallahçok tükendik ama güçlüyüz yinede.. bu benim 4. Tedavim umarım son olur herkesiin hepimiziiin
Sor tabi aklın kalmasın senin test günün ne zamandı.ya bana oksaparı kes dedi dün yapmadım ama ben de bugün tekrar arayacağım ilacı kes diyince de bi korktum
benim daha var ya 4 ocak test günümSor tabi aklın kalmasın senin test günün ne zamandı.
Daha varmış canım hakkımızda hayırlısı artık.benim daha var ya 4 ocak test günüm
Canım kaçıncı gün embriyosuyduEki Görüntüle 2978788
Hayırlı olsun canım :)Eki Görüntüle 2978788
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?