• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar benım sonucum negatif kısmet değilmiş.. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Her negatif habere cok çok üzülüyorum o kadar emek o kadar çaba sonu böyle olunca üzülüyor insan ama herşey biz insanlar için umut etmekte sabretmekte umudun kirilsada düşsenfe bi daha kalk asla pes etme inanıyorum rabbim o kadar emek sarfeden kullarinin yüzünü güldürecek rabbim çok yormadan aratmadam nasip etsin inşallah bütün herkese❤

Eki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Anaaa hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah herkes hayırlı ve mutlu haberlerle gelir ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Transferimin ilk gününu mümkün olduğunca normal hayat akışında geçirdim evi topladım kahvaltı ettim çamaşır falan astım kısa bı duş aldım akşam çok çok açık çayda içtim 😬hiç yatmadım diyebilirim puzzle yapıyorum onun basindaydim günler inşallah böyle su gibi akıp geçer
Merhaba bende pazartesi transfer oldum herhangi bir değişiklik varmı vücüdunuzda

Kahve içmediğimde baş ağrım oluyor maalesef :)) çayı da açık içiyorum. Yarısını içiyorum onun da bitiremesem de masamda dursun :KK49: faydalı olduğunu düşünürsek o şekilde algılar vücut :))
Kesinlikle katılıyorum bende öyleyim yani şunu düşünüyorum ben onu içmediğim için gireceğim stres aldığım kahveden daha zararlı. O yüzden dediğin gibi biz faydalı diye düşünelim mis gibi zaten :))

Kizlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim gerçekten çok zor bı süreç Allah hepimizin kucaklarini doldursun inşallah benimde sımsıkı tutunur sonucu öyle görsem bile insan sevinemiyor kafam allak bullak kaç gündür kalkmıştır ayağa smdi öğrenir öğrenmez yattım geri napcam nasıl davrancam bilemiyorim Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah biliyor içimi öyle içten dua ediyorum ki hepinize kendime bile inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır

Kızlar benim bıdıkta geç ilerliyor doktor ne yapacağımı şaşırdım bitirsem bitiremiyorum devam etsem değerin sınırlarda diyor bir %55 tır gidiyor bugün bırakıyorduk göz kırptı oradan bir şey bize ama çok minnak bu bir kese de diyemiyorum dedi doktor ne olduğundan emin olamadı dış gebelikten de şüphelendi o da gözükebilirmiş öyle maalesef izlemdeyim çok şiddetli ağrın olursa gel dedi her şey mümkün yani bir muallaktır gidiyorum yatışlarda dualardayım nasip diyorum pazartesi karar verecek doktorum forumda az artanlar var gördüm gelin sarışalım değerlerimiz artsın 🧡

Kızlar benim bıdıkta geç ilerliyor doktor ne yapacağımı şaşırdım bitirsem bitiremiyorum devam etsem değerin sınırlarda diyor bir %55 tır gidiyor bugün bırakıyorduk göz kırptı oradan bir şey bize ama çok minnak bu bir kese de diyemiyorum dedi doktor ne olduğundan emin olamadı dış gebelikten de şüphelendi o da gözükebilirmiş öyle maalesef izlemdeyim çok şiddetli ağrın olursa gel dedi her şey mümkün yani bir muallaktır gidiyorum yatışlarda dualardayım nasip diyorum pazartesi karar verecek doktorum forumda az artanlar var gördüm gelin sarışalım değerlerimiz artsın 🧡
Kaçıncı gün değeriniz kaç acaba

Back