- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.061
Dondurulmuş 3uncu gunCanım kaçıncı gün embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş 3uncu gunCanım kaçıncı gün embriyosuydu
Her negatif habere cok çok üzülüyorum o kadar emek o kadar çaba sonu böyle olunca üzülüyor insan ama herşey biz insanlar için umut etmekte sabretmekte umudun kirilsada düşsenfe bi daha kalk asla pes etme inanıyorum rabbim o kadar emek sarfeden kullarinin yüzünü güldürecek rabbim çok yormadan aratmadam nasip etsin inşallah bütün herkese❤Kızlar benım sonucum negatif kısmet değilmiş.. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Anaaa hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah herkes hayırlı ve mutlu haberlerle gelir yaEki Görüntüle 2978685 kizlar 10uncu günüm uyanır uyanmaz yaptım 5dk snra baktim boyle cesaret edemedim yaptim.ciktim hemen kan vermeye gidicem.birazdan sizce sonuç ne olur acaba dondurulmuş 3uncu gün embriyosu
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle nasip olur Dualarımız herkes gibi seninle deKızlar 15çıktı yükseliyor ama çok az yani o yüzden kendimi herşeye hazırlıyorum
çok üzüldüm canım Rabbim yardımcın olsun zor durum gerçekten insan ne diyeceğini bilmiyor inşallah daha doğru zamanda seninle olur canımKızlar benım sonucum negatif kısmet değilmiş.. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Allahım amin amin amin Canım inşallah çok çok artar değerinEki Görüntüle 2978788
Transferim 10uncu günü sabah test yaptım gidip Kan verdim bu şekilde yarın hastaneye gidicem
Yok yok sakın yapma daha çok erkenKızlar bugün transferden sonraki 2. Günüm, ben de çok mrk ediyorum, böyle test sonuçlarını gördükçe test yapıp bi an önce sonucu öğrenmek istiyorum.. hiçbir belirtim de yok.. kafamda deli sorular
Evet erken ama meraktan çatlıyorum, en erken kaçıncı gün yapsam peki?Yok yok sakın yapma daha çok erken
Canııımm güzel haberlerini alırız inşallah şimdiden hayırlı olsuunŞimdi kan verdim 2saate belli olur .. zaman geçer mi
Seninki nasıldı?Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle nasip olur Dualarımız herkes gibi seninle de
Öyle deme bence güzel düşün rabbim hayırlısını versin inşallahSevinemiyorum bileee inşallah güzel şekilde ilerler Allah herkesi. Emeğini boşa çıkarmasın inşallah hep dua ediyor olacağım
2gün sonra 100leri bulursa değerin güzel canım hayırlısı olsunEki Görüntüle 2978788
Transferim 10uncu günü sabah test yaptım gidip Kan verdim bu şekilde yarın hastaneye gidicem
Merhaba bende pazartesi transfer oldum herhangi bir değişiklik varmı vücüdunuzdaTransferimin ilk gününu mümkün olduğunca normal hayat akışında geçirdim evi topladım kahvaltı ettim çamaşır falan astım kısa bı duş aldım akşam çok çok açık çayda içtim hiç yatmadım diyebilirim puzzle yapıyorum onun basindaydim günler inşallah böyle su gibi akıp geçer
Kesinlikle katılıyorum bende öyleyim yani şunu düşünüyorum ben onu içmediğim için gireceğim stres aldığım kahveden daha zararlı. O yüzden dediğin gibi biz faydalı diye düşünelim mis gibi zaten :))Kahve içmediğimde baş ağrım oluyor maalesef :)) çayı da açık içiyorum. Yarısını içiyorum onun da bitiremesem de masamda dursun faydalı olduğunu düşünürsek o şekilde algılar vücut :))
Kaçıncı gün değeriniz kaç acabaKızlar benim bıdıkta geç ilerliyor doktor ne yapacağımı şaşırdım bitirsem bitiremiyorum devam etsem değerin sınırlarda diyor bir %55 tır gidiyor bugün bırakıyorduk göz kırptı oradan bir şey bize ama çok minnak bu bir kese de diyemiyorum dedi doktor ne olduğundan emin olamadı dış gebelikten de şüphelendi o da gözükebilirmiş öyle maalesef izlemdeyim çok şiddetli ağrın olursa gel dedi her şey mümkün yani bir muallaktır gidiyorum yatışlarda dualardayım nasip diyorum pazartesi karar verecek doktorum forumda az artanlar var gördüm gelin sarışalım değerlerimiz artsın
Benim oldu bayağı canım 3. haftadayım 450 lerdeyimKaçıncı gün değeriniz kaç acaba
Bende pazartesi transfer oldum hiçbir fark yok bendeMerhaba bende pazartesi transfer oldum herhangi bir değişiklik varmı vücüdunuzda