- 4 Nisan 2019
- 5.764
- 6.148
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.881
Bobrekte oksalat kristallerinin arttırıp.kanamanin devam etmesine neden oluyor.bana doktorum yasaklamisti.Süt neden içmiyoruz ki?
Merhaba benim de ilk opu da öyle olmuştu çok gözüküyordu ama içleri boş demişti doktor ve 3 tane toplanmıştı 2. Opuda 20 tane topladı bu şekilde olabiliyormuş. İnşallah gelişirler içini ferah tutKizlar benim pazartesi günü yumurta toplamam vardi. o güne kadar tüm ultrasyonlarda doktor hersey cok iyi görünüyor, hatta biraz fazla oldugu icin yumurta sayisi yerlestirmeyi hemen yapmiyalim. Donduralim bir sonraki ay yapalim demist. (12-13 tane görünüyordu). Toplama günü doktorum sadece 4 tane yumurta bulduklarini söyledi. Büyük yikilma yasadim hersey bukadar iyi giderken nasil olabilir bu basina gelen varmi? Doktor kendiliginden yumurtalar atlamis anlasilan dedi, halbuki bunun olmamasi icin igne vuruluyor tedavi sürevinde. Simdi gün sayiyorum cumartesi günü belli olucak kac tanesinin yerlestirebilecegi. Suan hicbiri gelismicek diye cok korkuyorumRabbim istiyen herkese evlat kokusunu tattirsin insallah.
Yok canım İstanbul'da değilim ben,onuda sordum ama benim doktorum onermedi,prednolde kullanıyorum rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah,sizinde gözünüz aydın her pozitif habere kendimiz gibi seviniyoruzCanım cd 56 katil hücreyi hangi doktor istedi bahçeci mi? kanda değil de rahimden prça alınarak daha güvenilir diye duymuştum. Benim bağışıklık sstemim yanlış çalışıyor ottoimmün hastalığım var , bana 2 .denemde prograf verildi. Olmadı ama olan çoktu . 3.denemem de farjlı bir doktor prednol başladı şükür ki pozitifim. Kortizon da bağışıklığı baskılar aklında olsun.
Üzülme bebişim ya daha testine iki gün var hele bir test günün gelsin sonra düşün ötesiniHadi yaa gerçekten mi şimdi olmadı ocakta yapamaz mıyım yani
Olmadı @Cordelia'm evde test yaptım tek çizgi çıktı
Rabbim kimseyi umutsuz birakmasın inşallah
Lütfen korkma. Benimle birlikte opu ya giren bir arkadaş vardı. 2 yumurtası vardı sadece 1 tanesi olgun çıktı. Onu transfer ettiler süohanallah ikiz tuttu tek yumurtadan.Kizlar benim pazartesi günü yumurta toplamam vardi. o güne kadar tüm ultrasyonlarda doktor hersey cok iyi görünüyor, hatta biraz fazla oldugu icin yumurta sayisi yerlestirmeyi hemen yapmiyalim. Donduralim bir sonraki ay yapalim demist. (12-13 tane görünüyordu). Toplama günü doktorum sadece 4 tane yumurta bulduklarini söyledi. Büyük yikilma yasadim hersey bukadar iyi giderken nasil olabilir bu basina gelen varmi? Doktor kendiliginden yumurtalar atlamis anlasilan dedi, halbuki bunun olmamasi icin igne vuruluyor tedavi sürevinde. Simdi gün sayiyorum cumartesi günü belli olucak kac tanesinin yerlestirebilecegi. Suan hicbiri gelismicek diye cok korkuyorumRabbim istiyen herkese evlat kokusunu tattirsin insallah.
İdrarda çıkmaz erkenBen yaptım tek çizgi
Test günüm benimde 7si ama 5inde kan vericem hayırlısı olsun inşallah ilaç olarak estrofem prednol folik asit coraspinprovestan fitil ve iğnesiBenimde bugün 2. Günüm. Yarın işe başlamam gerekiyor. Test günü 7'si benim size de mi biöyle dedi ? Aynı zamanda hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben de dün transfer oldum, babada 3 progestan fitil, iki progestan iğne, 1 folik asit, günde 6 estrofem, günde bi tane olsalar iğne, dört gün de bir de proluton iğne verdi, bu kadar ilaç çok değil mi? Kendini bu ilaçlarla kuluçkaya yatmış tavuk gibi hissediyorum resmenMerhaba bende dün transfer oldum.
Hem enox iğne, hem coraspin ilaç hemde ekstra başka bir kan sulandırıcı ilaç verdi. Bende anlam veremedim ama kesinlikle bırakma dedi.
Ayrıca günde 6 tane progestan fitil, 1 progestan iğne , 1 folik asit, 1 d vitamini 1 estroferm kullanıyorum.
Bence de erken . Benim 5.gün iki embriyo ama test günü 12.gün dediBenim 3.gun embriyosu 9.gun bile erken dedi Dr ama iş dolayisiyla o gün kan vericem gerçi meraktan da verirdim
14-15 gün kadar buluyor canım kişinin bünyesine göre değişiyorKızlar çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor bugün transferden sonraki 6. Günümdü test yaptım silik çizgi cıktı çatlatma iğnesini yapalı da 11 gün oldu
Sanmıyorum ama olsun sonuca teslim oldum zatenNe diyeceğimi bilemiyorum canm
Belki kaset test te çıkmamıştır
Yarın kan ver inşallah tutunmuştır
Benim daha belli değil kuzum Dr kontrolünde gidiyorum
Tam olarak geçtiği gün kadar o gün embriyosu olmuyor aslında . Bunu ancak embriyoloğunuz bilebilir . Yani 5 gün geçse de hala 3.gün embriyosu olanlar olabiliyor ya da 4.günde kalanlar. Yorum yapmak doğru olmaz o yüzdenkızlar şimdi benim embriyolarım 3. gün dondurulmuştu ama transfer edilirken transfer tarihinden 2 gün önce çözdürülüp gelişimlerine göre transfer edildiler. O 3 günü 5 güne tamamladılar yani. şimdi benim embriyorlarım 3. gün embriyosu mu 5. gün embriyosu mu oluyorlar?
5.gün embriyosu ama si genede kalitesini sorun.. 1.kalite ise blastokist evresind ulaşmış oluyor..kızlar şimdi benim embriyolarım 3. gün dondurulmuştu ama transfer edilirken transfer tarihinden 2 gün önce çözdürülüp gelişimlerine göre transfer edildiler. O 3 günü 5 güne tamamladılar yani. şimdi benim embriyorlarım 3. gün embriyosu mu 5. gün embriyosu mu oluyorlar?
zaten donduruldukları zamanda iyi kalite 8 hücreli demişlerdi5.gün embriyosu ama si genede kalitesini sorun.. 1.kalite ise blastokist evresind ulaşmış oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?