- 4 Nisan 2019
- 5.769
- 6.148
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.401
12.gun verdim 233 tü canım.cuma günüydü.ama ben sonra vermeye gidemedim. Aminnn inşallahKaç çıkmıştı ilk değerin canım kaçıncı günde yapmıştın testi güzel güzel artsın inşallah
HaDi hayırlısı olsun inşallah canımKızlar günaydııııınn test günüm geldi ve de birazdan gidiyorum
Evet biraz bende sessizliğe büründü gidiyorum sanırımGünaydın kizceler transfer sonrası 1.gunden selamlar ağır kaldırmadan hayatıma devam ediyorum şu sivilce olayında haklısınız yanaklarım sanki pütür pütür ilaçsız günlerimiz gelsin inşallah yani 3 ayı atlatmamiz lazım sanırım20 Aralık transferli arkadaşlar nasıl gidiyor aklım hep sizde bu aralar sessizlestiniz sayfa sizsiz bomboş sanki
Fünaydın bütün dualarım sizlerle inşallahGünaydın kizceler .dua edin kan verdim değerim inşallah güzel artmıştır. Cuma vermiştim.dun vermeye gidemeyince bugün verdim.suan çok duaya ihtiyaçim var.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Allah güzel haber almayı nasip etsinKızlar günaydııııınn test günüm geldi ve de birazdan gidiyorum
Canım benim tam adet döneminde oldu herşey hamile kalacağım günler transfer oldum.o yüzden benim tarihte oynama olmadı o yüzden adet tarihini baz aldimGebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar
transfer tarihimiz mi
son adet tarihimiz mi ?
Allah razı olsun canımEvet biraz bende sessizliğe büründü gidiyorum sanırım
Fünaydın bütün dualarım sizlerle inşallah
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Allah güzel haber almayı nasip etsin
Ins hepimiz alalim canim iyi gunlerSizinki yine 17. Güne denk geliyor dedim ya 14-17. Günler adetle denk düşüyor.Hayırlı haberler alın inşallah iyi günler
Test gününüz ne zamanKızlar benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdim 14 çıktı yükselir mi acaba
Bugündü normalde herkesin çok yüksek bu bana çok fazla düşük geldiTest gününüz ne zaman
DOktORKızlar benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdim 14 çıktı yükselir mi acaba aşırı derecede üzgünüm
Doktor ne dediBugundu normalde
İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar verin isterseniz yada doktorunuza ulaşma şansınız varsa doktorunuzla görüşün benceBugundu normalde
Allah dilerse neden olmasın canim.insallah çok güzel yukselir2 gün sonra yine kan ver dedi yükselme şansı var mı
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah2 gün sonra yine kan ver dedi yükselme şansı var mı
AynenAllah dilerse neden olmasın canim.insallah çok güzel yukselir
Canım 2 gün sonra artış önemli olan şimdi ne desek boş anlamsız kalır yeni tutunmuştur belki bebiş artışa bakacağız doktorun ne dediKızlar benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdim 14 çıktı yükselir mi acaba aşırı derecede üzgünüm
10. Gün için deger çok düşük değil miCanım 2 gün sonra artış önemli olan şimdi ne desek boş anlamsız kalır yeni tutunmuştur belki bebiş artışa bakacağız doktorun ne dedi
Sonucun kaç çıktı kız12.gun verdim 233 tü canım.cuma günüydü.ama ben sonra vermeye gidemedim. Aminnn inşallah
Cok şükür canım 928 çıktı.seninSonucun kaç çıktı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?