2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende kaset test yaptım direk tek çizgi başka hiç bişey yok.vücudumuz bizimle oyun oynamaya devam ediyor beklemekten başka çare yok malesef
Sinirlerim alt üst oldu
Dr a yazsam mı ilaç
Verin adet olamıyorum diye sonuçta ilaçtan arınması için ara verildi ben ilaçla adet olmak istiyorum

Sinirlerim alt üst oldu
Dr a yazsam mı ilaç
Verin adet olamıyorum diye sonuçta ilaçtan arınması için ara verildi ben ilaçla adet olmak istiyorum
Düzenimiz de bozuldu her ay düzenli olan bu ay gelmiyo duş almaktan eskidim artık ya sinirden ağlayacam 5.günde bitti gelen giden yok hala

Normalde maydanoz suyuyla iki üç güne gelir ama transfer öncesi içmek sıkıntı olabilir
Ya işte transfer öncesi olduğu için kendi gelsin istiyoruz ama oda bize kafa tutuyor daha transfer olmadan bizim sinirler alt üst vallaha daha önümüzde bir aylık süreç var nasıl geçecek bakalım hakkımızda hayırlısı

Çok haklısınız ama rahim kasılıyor boşu boşuna hiç canınızı sıkmayın önümüzde bir adım kaldı sizi rahatlatacak bir şeyler yapın o ne zaman isterse o zaman gelecek demekki

Çok haklısınız ama rahim kasılıyor boşu boşuna hiç canınızı sıkmayın önümüzde bir adım kaldı sizi rahatlatacak bir şeyler yapın o ne zaman isterse o zaman gelecek demekki
Vallaha keyfini bekliyoruz keyfi ne zaman yeterse gelecek iki gözümün çiçeği artık

Benim bugun ikinci adetimin 11.günü ilacımın 10.günü ama adet ağrım başladı oldum olcam acaba bu hapın etkisi mi olursam da normal mi anlamadım hiç bir şey

Hangi aşamadasın canım hangi ilaçları kullanıyorsun ?
Lucrin depot kullandım tek doz sonra trisequens e başladım vitaminlerle devam adetle birlikte 10.gün ama belim karnım çok kötü ağrıyor doktora mesaj attım lekelenme ağrı olabilir ikacınızı bırakmayın dedi adet olunca rahim hazırlığına başlayacağız Allah nasip ederse

Geçmiş olsun ben de yumurta toplama işlemi olduktan sonra kullanmıştım lucrin depot. O zaman bu ay rahim dinlendirmesi yapıyorsunuz. Dinlenin ilaçlardan olabilir etkiler adet belirtisi olmayabilir hemen

Geçmiş olsun ben de yumurta toplama işlemi olduktan sonra kullanmıştım lucrin depot. O zaman bu ay rahim dinlendirmesi yapıyorsunuz. Dinlenin ilaçlardan olabilir etkiler adet belirtisi olmayabilir hemen
İnşallah beklersin olmaz olmaması gereken zaman zorlar durur değişik
Siz adet olmayı mı bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…