- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Sinirlerim alt üst olduBende kaset test yaptım direk tek çizgi başka hiç bişey yok.vücudumuz bizimle oyun oynamaya devam ediyor beklemekten başka çare yok malesef
Düzenimiz de bozuldu her ay düzenli olan bu ay gelmiyo duş almaktan eskidim artık ya sinirden ağlayacam 5.günde bitti gelen giden yok halaSinirlerim alt üst oldu
Dr a yazsam mı ilaç
Verin adet olamıyorum diye sonuçta ilaçtan arınması için ara verildi ben ilaçla adet olmak istiyorum
Normalde maydanoz suyuyla iki üç güne gelir ama transfer öncesi içmek sıkıntı olabilirDüzenimiz de bozuldu her ay düzenli olan bu ay gelmiyo duş almaktan eskidim artık ya sinirden ağlayacam 5.günde bitti gelen giden yok hala
Ya işte transfer öncesi olduğu için kendi gelsin istiyoruz ama oda bize kafa tutuyor daha transfer olmadan bizim sinirler alt üst vallaha daha önümüzde bir aylık süreç var nasıl geçecek bakalım hakkımızda hayırlısıNormalde maydanoz suyuyla iki üç güne gelir ama transfer öncesi içmek sıkıntı olabilir
Çok haklısınız ama rahim kasılıyor boşu boşuna hiç canınızı sıkmayın önümüzde bir adım kaldı sizi rahatlatacak bir şeyler yapın o ne zaman isterse o zaman gelecek demekkiYa işte transfer öncesi olduğu için kendi gelsin istiyoruz ama oda bize kafa tutuyor daha transfer olmadan bizim sinirler alt üst vallaha daha önümüzde bir aylık süreç var nasıl geçecek bakalım hakkımızda hayırlısı
Vallaha keyfini bekliyoruz keyfi ne zaman yeterse gelecek iki gözümün çiçeği artıkÇok haklısınız ama rahim kasılıyor boşu boşuna hiç canınızı sıkmayın önümüzde bir adım kaldı sizi rahatlatacak bir şeyler yapın o ne zaman isterse o zaman gelecek demekki
Gül döktüm yollarına gel artık kollarıma diye bile seslendim ama nafile gelmiyo bekle sen daha diyo bana resmenBekledim de gelmedinnnn
Gözyaşımııı silmedinnn
İlaçların etkisidir bence transfer ne zaman canımBenim bugun ikinci adetimin 11.günü ilacımın 10.günü ama adet ağrım başladı oldum olcam acaba bu hapın etkisi mi olursam da normal mi anlamadım hiç bir şey
GÜNAYDIN ADETİ BEKLEYEN BİR BENGünaydın kızlar neler yapıyorsunuz sessizsiniz bugün
Ben artık kendisini beklemiyorum o bana küstüyse ben de ona küstümGÜNAYDIN ADETİ BEKLEYEN BİR BEN
Rahim hazırlığına başlamadık dahaİlaçların etkisidir bence transfer ne zaman canım
Hangi aşamadasın canım hangi ilaçları kullanıyorsun ?Rahim hazırlığına başlamadık daha
Lucrin depot kullandım tek doz sonra trisequens e başladım vitaminlerle devam adetle birlikte 10.gün ama belim karnım çok kötü ağrıyor doktora mesaj attım lekelenme ağrı olabilir ikacınızı bırakmayın dedi adet olunca rahim hazırlığına başlayacağız Allah nasip ederseHangi aşamadasın canım hangi ilaçları kullanıyorsun ?
Geçmiş olsun ben de yumurta toplama işlemi olduktan sonra kullanmıştım lucrin depot. O zaman bu ay rahim dinlendirmesi yapıyorsunuz. Dinlenin ilaçlardan olabilir etkiler adet belirtisi olmayabilir hemenLucrin depot kullandım tek doz sonra trisequens e başladım vitaminlerle devam adetle birlikte 10.gün ama belim karnım çok kötü ağrıyor doktora mesaj attım lekelenme ağrı olabilir ikacınızı bırakmayın dedi adet olunca rahim hazırlığına başlayacağız Allah nasip ederse
İnşallah beklersin olmaz olmaması gereken zaman zorlar durur değişikGeçmiş olsun ben de yumurta toplama işlemi olduktan sonra kullanmıştım lucrin depot. O zaman bu ay rahim dinlendirmesi yapıyorsunuz. Dinlenin ilaçlardan olabilir etkiler adet belirtisi olmayabilir hemen
Asıl sen nasılsınnnnn kendini nasıl hissediyorsunSelam kızlar nasılsınız pek sessiz bugün burası herkes nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?