• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum

Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem 🤔🤔🤔 aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce @efsunn210102 @Loya-Kiana @Selin n @altnekn nacwes nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😕
Canım sonuçta rahim içinde işlem yapıldığı için adeti etkiler diye düşünüyorum birde en önemlisi stres tabiki demesi kolay ama kafanı dağıtcak bişeyler bulsan düşünmemeye çalışsan faydası olabilir🤗
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla evlat sahıbi olalım insallah ☺️
Benim transfer tarihim 7 Aralık , saat: 9.00 🥰 dualarınıza talibim.
Hayırlısı olsun canım bu ayın ilk transferlerindensin sende inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün

Benimde bugünkü kontrolumde yumurtam buyumediği için doktorum riske atmak istemiyorum dedi transferim iptal oldu duphaston kullanmaya başladım pazarteside lucrin iğne yapcam ondan sonra adetle bir tekrar ilaçlı rahim hazırlamaya başlıcaz sabah modum düştü biraz ama şimdi iyiyim nasip değilmiş geç olsun güç olmasın

Selam kızlar yeni ay yeni umutlar herkese bol şans diliyorum❤

2 aşılama 2 tüp bebek negatif geçmişim var biliyosunuz.
Bugun doktoruma gittik bu kez gereken testler yapilip sorun ne onu bulup öyle tedaviye devam edilecek bu ocak ayinda olur buyuk ihtimal.
Rahimde iltihap veya enfeksiyon vs varsa Antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi doktor bunu öngördü bakalim.

Eşimde kan verdi ona yapilacak tek test Kromozom Analizi.

Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi
•Trombofitler için moleküler genetik inceleme
•ERA, EMMA ve ALICE testi

Ve Haftaya pazartesi rahimden biyopsi örneği alınacak
Bugün 7 tüp kan verdim 🥲😅

Bu testleri yapmış olanlar yardimci oolabilirmi acaba bilgilerinizi benimle paylassaniz ?

Sizin bir bilginiz varmi hanimlar ?

remziye_06 remziye_06
Sohrab Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut Ilayumut

Bugun doktoruma gittik bu kez gereken testler yapilip sorun ne onu bulup öyle tedaviye devam edilecek bu ocak ayinda olur buyuk ihtimal.
Rahimde iltihap veya enfeksiyon vs varsa Antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi doktor bunu öngördü bakalim.

Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi

Bu testleri yapmış olanlar yardimci oolabilirmi acaba bilgilerinizi benimle paylassaniz ?

remziye_06 remziye_06
Sohrab Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut Ilayumut
Mrb canım hayırlısı olsun kromozom(eşim veben) testini ve pıhtılaşmayıl(tek ben) bende yaptırdım şükür normal çıkmıştı devlette yaptırdım 1buçuk ayda cıkmıştı diğerleri hakkında bilgim yok biyopsi dediğinde smear testi sanırım oda çok basit işlem rahimden sürüntü alıyolar inşallah hepsi temiz çıkar da ekstra işlem çıkarmaz başına

Asıl sen nasılsınnnnn kendini nasıl hissediyorsun ♥️
Iyiyim canım çok şükür bol bol dinleniyirum😍😍😍testte pozitifi gördüm inşallah kan da da güzel değer görürüm rabbim en kısa zaman da hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah rabbim hepimize bu mutluluğu yasatsin sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin inşallah
Sağol canım sen nasılsın tekrar test yaptın mi bugün ? Biraz hastayım sanki nezle gibi korona testine gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyordum
Iyiyim şükür tekrarladim şükür ıkinci çizgiyi ışıksuz çıplak gözle görebiliyorum 😍😍😍🤗🤗rabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah canım benim covid testini mutlaka yaptır ben transferden önce cok hasta oldum dr mutlaka test yaptır covid ise transferi iptal edecez 1 ay sonra transfer dedi covid tutunmayı etkilermis bende bütün belirtiler vardı ama covid değildi şükür 🤗🤗🤗😍😍

Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi

remziye_06 remziye_06
Sohrab Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut Ilayumut
Canım bu testlerden sadece kromozkromozom analizi yaptırdık ben ve esim diğerleri hakkında bilgim yok allahım emeklerini boşuna çıkarması inşallah nerdr tedavi görüyorsun

Iyiyim canım çok şükür bol bol dinleniyirum😍😍😍testte pozitifi gördüm inşallah kan da da güzel değer görürüm rabbim en kısa zaman da hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah rabbim hepimize bu mutluluğu yasatsin sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin inşallah

Iyiyim şükür tekrarladim şükür ıkinci çizgiyi ışıksuz çıplak gözle görebiliyorum 😍😍😍🤗🤗rabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah canım benim covid testini mutlaka yaptır ben transferden önce cok hasta oldum dr mutlaka test yaptır covid ise transferi iptal edecez 1 ay sonra transfer dedi covid tutunmayı etkilermis bende bütün belirtiler vardı ama covid değildi şükür 🤗🤗🤗😍😍

Canım bu testlerden sadece kromozkromozom analizi yaptırdık ben ve esim diğerleri hakkında bilgim yok allahım emeklerini boşuna çıkarması inşallah nerdr tedavi görüyorsun
Yaaaa maşallah çok sevindim şükür canım ☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin♥️

Benimde bugünkü kontrolumde yumurtam buyumediği için doktorum riske atmak istemiyorum dedi transferim iptal oldu duphaston kullanmaya başladım pazarteside lucrin iğne yapcam ondan sonra adetle bir tekrar ilaçlı rahim hazırlamaya başlıcaz sabah modum düştü biraz ama şimdi iyiyim nasip değilmiş geç olsun güç olmasın
Geç olsun güç olmasın rabbim inşallah bu dahakine yüzünü guldursun eltimin ilkinde yumurta gelişmediği için tedavisi iptal oldu sonrakinde 11 yumurta toplandı 7 5.gun embriyosu oluştu1 oğlu var şimdi de donmuşlardan ikizlere hamile rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Eklentiler

• IMG-20211201-WA0001.jpg
    IMG-20211201-WA0001.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 48
Mrb canım hayırlısı olsun kromozom(eşim veben) testini ve pıhtılaşmayıl(tek ben) bende yaptırdım şükür normal çıkmıştı devlette yaptırdım 1buçuk ayda cıkmıştı diğerleri hakkında bilgim yok biyopsi dediğinde smear testi sanırım oda çok basit işlem rahimden sürüntü alıyolar inşallah hepsi temiz çıkar da ekstra işlem çıkarmaz başına
İnşallah canm
Almanyadayim ben canm. Umarim bisey cikmaz ya

Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi

remziye_06 remziye_06
Sohrab Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut Ilayumut
Ben ve eşim kromozom testlerini pıhtılaşma testlerini yaptırmıştık canım

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsun
Amin inşallah canım benim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah ayağımı sürürum hepimiz güzel haberler paylasiriz🤗🤗😍
Hayırlı olsun cnm,kan sonucunda güzel çıkar inş🤲🏻İdrar testini kaçıncı gün yaptın 😊
Teşekkürler canım benim inşallah aminnn🤗🤗bugun 5.günum 😍😘

Lucrin depot kullandım tek doz sonra trisequens e başladım vitaminlerle devam adetle birlikte 10.gün ama belim karnım çok kötü ağrıyor doktora mesaj attım lekelenme ağrı olabilir ikacınızı bırakmayın dedi adet olunca rahim hazırlığına başlayacağız Allah nasip ederse ☺️
Bende 10 gün sonra lucrin vurulucam adet gecikebilir o zaman benimde 🙄

Yok canımm anlatamadım opu dan sonra günümde adet oldum lucrin kullandım bide o ilaca basladım bugun opu dan sonraki ilk adetimin 10. Günü erken olucam gibi hissediyorum bu ilacı kullanmadan sadece lucrin geciktirir mi bilmiyorum 🤷‍♂️
Anladım canım sen neden lucrin vuruldun🙄 bana histereskopiden sonra 2. Adette vurul 3. Adet transfer denildi. Ama lucrin neden verildi bilmiyorum

Back